Regn i New York

Tisdag på Upper East side, och julafton i morgon, känns verkligen inte så, speciellt inte när det regnar. Har varit busy, och sjuk hela helgen. I fredags gick jag och några kompisar ut och åt, och sedan utgång. Skulle upp tidigt så blev inte så sent. Var slö hela dagen och stannade inne på kvällen, och hände inte speciellt mycket på söndagen heller.

Igår var jag också på UES, tills halv fem då jag tog subwayen till Ikea för att köpa ett nattduksbord. Var så trött, somnande till och med till en stund. Måste varit bästa tiden att gå på Ikea, i princip folktomt. Fick med mig ett nattduksbord, några smågrejor och såklart lite kakor och så. 









Winter break

Äntligen är skolan slut, gjorde mitt sista prov tidigare idag, 30 min senare var jag klar, väldigt enkelt prov, men det gör inte mig något. När jag kom hem somnade jag på soffan, skulle ha tvättat men får väl göra det i morgon. Alla som har tvättmaskin i sitt hem ska vara så glada!! 

Ska vara skönt att vara ledig lite, även om jag har en del saker jag måste göra under lovet. Skönaste är ingen skola och stress med det.


Har typ hostat sen jag kom hem från vegas, en och en halv månad sen, men det har varit bättre lite då och då men denna veckan har varit värst. Köpte medecin häromdagen och började faktiskt ta den i går kväll, shot!!

Måndag

Idag gjorde jag näst sista dagen i skolan. Hade först vanlig ovärd lektion, sen accounting prov. På kvällsklassen hade vi också ett litet true and false prov, hade bara en timme istället för 3.5 h, så skönt. Kom hem och hade världens bästa överraskningen i brevlådan. Mitt nya svenska bankkort, som jag visste, och massa choklad. Åhhhhhh så glad jag blev, lite saker kan göra så mycket. Nu har jag bara sista provet kvar på onsdag, så skönt att få det gjort.

Bild från igår när vi var på Bounce, en sports club.






Sunday

Sitter just nu på Upper East side och inte gör så mycket, hade varit så skönt att få stanna kvar i sängen, men icke. Håller på att somna och mina ögon gör så ont, living the hard life. 

Igår var det fullt upp, från 9 till 00 hade jag två fria timmar, vilket va att ta sig från ett ställe hem och vidare till ett annat ställe. Kom hem strax efter 12 på kvällen och borde väl egentligen ha gått och lagt mig, men blev en liten utgång, för mitt långa arbete hade gått bra, 92/100. Vid ett var jag vid klubben där dom hade någon slags djungel tema, roligt. Så var det ett bord som beställde in några flaskor moet, sisådär 50 stycken eller så. Hade i alla fall en riktigt rolig kväll.

Ska plugga till mitt final accounting prov senare när jag kommer hem. Måste som sagt få bra på det så hoppas jag förstår något.

1 vecka kvar

Nu är det äntligen bara en vecka kvar i skolan, ska bli så skönt. Har ett prov på måndag och ett på onsdag sen done! Hade en stor inlämning, på 30 sidor, som skulle vara inne i måndags, men som jag lämnade in i onsdags bara för jag börjar för sent. Ändå bra gjort att skriva 30 sidor på två dagar.. Skulle få 10% avdrag för varje sen dag, men fick mail från läraren att han kommer göra det med dom som inte lämnat in efter i morgon, tur för mig, hoppas verkligen att han gör så också.

Denna helgen kommer väl antagligen inte bestå av mer än plugg, måste verkligen få bra på mitt accounting prov på måndag eftersom dom andra proven inte gick så bra. På onsdag är jag i alla fall ledig fram till den 5 januari, kommer vara skönt att slippa skolan men kommer antagligen bli rastlös efter två dagar. Ska försöka fixa en liten julgran också så jag får lite julstämning i min lägenhet. 

Annars så har det inte hänt så mycket i det sista, skola, sova, chill, utgång, sova och skola igen i princip. 








RSS 2.0