Puss

Gårdagen var bra. Lite ledsam, osv, men hade kul. Idag var det mest jobbigt, kallas bakfylla har jag hört. Sov lite i soffan skavfötters med Caroline. Börja packa också. Mitt rum är ganska tomt. Med bara e stor väska och en stor flytttlåda.
Sen hade vi hejdå middag på Outback Steakhouse, så himla gott. Fixade det sista och sen hem till Caroline. Så nu packar Caroline och sen ska vi sova några timmar och halv tre kommer taxin och hämtar oss. Inte mycket sömn här inte. Och imårn är vi i FLORIDA!!!!

Lorax

Igår när mamman kom hem åkte vi för att möta pappan på en pizzeria. Mys, sen gick vi alla på bio. Lorax 3D. Så himla gullig och bra film. Filmen är gjord från en bok av Dr. Seuss, som typ alla ungar växer upp med, massa rim och sånt. Älskar dom böckerna.

Sen kom vi hem runt nio, barnen la sig, jag chilla. Försökte lägga mig tidigt, gick inte så bra då en jävla strålkastare lös in genom mitt fönster, aka. månen. Va fullmåne så lyste så himla mycket.

Sista natten jag sov i min säng. Förutom mellan Miami och NYC. Sista gången jag hörde barnen leka när jag vakna. Sista gången lillen kommer in i mitt rum när jag sover och lägger sig brevid/på mig och säger att han älskar mig.

Ska packa, fixa lite, städa, till banken, köpa disney biljetter, göra mani/pedi, och sen kommer Caroline och det blir sistsa CT utekvällen.


En timme till

Det är ungefär så länge jag jobbar. Sen är det slut, tyvärr.
Ska ta ungarna till skandinaviska affären nu och bjuda dom på svenskt godis. Så jävla otåliga är dom bara, säger att det är en suprise, men näee.

Sen blir det nog pizza eller så, och så ska dom på bio senare, funderar på att följa med. Sista bion här, om inte mamma vill gå i NYC.


Packning

Nu börjar jag prjekt : Packning. Inte kul alls, speciellt inte när jag måste packa både till FL och allt det andra. Annars hade jag ju bara kunnat packa ner allt, nu måste  jag tänka också..

Idag är min sista jobbdag, lämna av lillen vid bussen för sista gången. Sen imårn ska jag åpacka mer, mani/pedi med mamman, sen sista partyt i Stamford. Säga sista hejdån, ha min sista familjemiddag och åka till Caroline på söndag kväll. Sova lite, och vakna klockan fyra typ och åka till flygplatsen.

Kanske borde börja nu, av nån anledning tycker jag det är mer viktigt att sova några timmar på morgonen istället för att packa.


Såhär glada var vi i lördags iaf.
<3

Irriterande

Ikväll börja första steget till packning. Kolla igenom alla mina tidningar, spara några sidor, och sen slängde dom. Stort steg. Funderar på om jag ska ta hem två september nummer eller inte. Största nummrena så är typ 300, 400 sidor i varje tidning.

Lägntar jämt så till måndag, tre timmars bra tv tittande. Besvikelse ett, inget gossip girl. Så kolla på Pretty little liars vid åtta istället så jag slapp göra det efter Hart of Dixie. Besvikelse två, inget Hart of Dixie heller. WTF. Sjukt irriterande.

Imårn, om det går som planerat, blir det massa sushi och bio. Nice :)

hårt au pair liv

Det blev ju NYC lördag kväll, kom hem till Caroline på söndag, runt halv sex eller så, på kvällen. Så nu är jag sjuk, som min vm säger att jag jämt blir när jag festar i NYC. Assvullna halsmandlar, gör skitont. Men men.. Imårn är min officiella sista jobbdag. Alltså är jag arbetslös på onsdag..

Har inte ens börjat packa, inte ens börjat fundera på det. VILL INTE!!!

Mamman kom iaf upp med en stor låda som hon sa jag skulle packa massa grejor i så kan vi shippa den till Sverige senast lördag. Undar om hon ens vet hur mycket det kostar att shippa en så stor låda, som kommer vara full, till Sverige. Jajaa.

Om en vecka är jag och Caroline i Orlando, kommer bli så himla nice, men vill inte lägnta för mycket, för då närmar det sig bara slutet :(

hej

Gårkvällen var okej, var såååå ansvarsfull och var hemma vid tolv, innan vi ens hade gått ut. Så stolt ;D Näeee, bored.

Sov i tolv timmar, prata med Linn en timme, åt blanding av välling och mannagrynsgröt till frukost för tjugo min sen. Ska packa mina klackar och klänningar och dra till Westport. >Tjohej, NYC ikväll

Såhär sugen är jag på att gå ut utan min andra halva..


Istället för att bli solbränd från att sola solirum eller så, som är så farligt, så tog jag världens varmaste dusch. Snygg solbränna va? Inte i ansiktete dock, kör på snövit där..

Shooooes

Vet ni hur jobbigt det är när två par skor som jag kollat på jättelänge, och vill ha jättemycket, men båda har vart för dyra just då. båda dom ska va på halva priset!!!! och jag kan inte köpa dom. Vet ni hur ont det gör i mig då eller???? Speciellt när jag har pengar, men kan inte spendera dom på mina drömskor :(


waiting for the weekend

Äntligen fredag, eller hade inte gjort nått för en gångs skull om det inte vaar fredag än. För Caroline jobbar, det suger, och jag ska på nån inflyttningsfest. Kanske åka skidor imårn, och klackar i NYC imårn kväll. Nyc söndag morgon. Hoppas verkligen det inte blir minusgrader. Trodde det var vår nu..

Ska åka och hämta äldsta på skolan snart, och sen åka och kolla på lillens konser eller vad det är han har i skolan. Ska bli kul, har bara vart på nått i hans skola en gång förut. Mina gullungar, vad dom är bra!!

RSS 2.0