Svenska

Det är så kul att lära ungarna svenska. Dom kan puss puss, kram, sötis, tack och lite så. Nu har jag lärt dom en mening, as rolig, hallå där köpa blåbär. Hahha. Kul va.

Jävla finger

Så ont gör det, kan knappt röra på den, kul.

Lyckovecka

Jag har vart sjuk hela veckan, och inte nog med det. Igår klämde jag fingret i bildörren, väldigt smart, kan knappt röra fingret nu, blått och svullet är det också.

Lillen ska ha kalas idag, ungarna kommer om 45min så måste hjälpa till ett tag, sen ska dom på bio och då är jag off ett tag, sen jobbar jag från fem typ och hela kvällen.

Fyyy

Är ännu mer sjuk idag. Imorse var det värst, nu kan jag bara inte andas. Försökte sola ett tag, gick bra i ungefär en timme sen fick jag panik av alla maximyrorna och alla jävla träd tcäkte solen. Åkte till ett ställe och bytte olja på bilen, sen till Walmart och köpte choklad och moster-dricka. Börjar jobba om 45min, vill inte vara ute, kan inte andas och nyser bara då.


Sjukis

Jag är sjuk, och det är väldigt jobbigt. Min näsa är förstörd, kan typ inte andas och det går ända upp till ögonen, fatta hur kul det är. Plus det så jobbar jag med barn och måste va ute och springa och hålla igång. Ni kan ju tänka er hur jag mår.

Nu vill jag ha massa paket på posten så jag mår bättre! OK?

Varmt

Lillkillen fyller sex år idag. Han har vuxit så mycket sen jag kom, min lilla sötis. Så blir pizza och brownies sen på hans baseballträning.

Åkte till mallet en snabbis med Jennifer och Tina. Köpte inget :) Sparar mina pengar till juni, för gissa vad som händer då :D

Nu är det varmt och jag börjar jobba om lite mer än en timme så tänkte lägga mig ute och försöka sola. Med soldäcket är äckligt med massa pollen och jag vågar inte ligga i gräset med alla äckliga kryp.



Bow chicka wow wow

Första gången sen jag kom hit, så har jag nu laddat upp ett album på facebook. Bara några få bilder från och med februari, men det är i alla fall något. Pappa om du vill se bilderna får du antingen be mamma eller Kristin visa dig, eller ännu enklare, skaffa Facebook :)

På begäran

Ja, jag får väl uppdatera denna bloggen då. Jag lever, jag hade en rolig spontant helg. Va ute i fredags, jag och Jempa bestämde oss för att åka till Philadelphia på lördan, så det gjorde vi. Åkte dit, gick runt lite, satt i en park, gick till bilen och tog en nap men vi somna istället. Vakna dagen efter och gjorde turistgrejorna som att se independence hall och liberty bell och LOVE skylten. Sen tog vi oss till en restaurang och åt kända Philly cheese steak, gott var det, vi blev mätta. Satte oss i bilen på väg hem. 2 timmars bilkö för att komma till GW Bridge, så det blev party i bilen, hahahha. Sen kom vi till Stamford drog till nån söndags klubb, sen sova. Började jobba halv tre idag så var skönt. Träffa en kompis på starbucks, det gick bra. Hahhaa.

Bilder kommer nån annan dag.


Miss Miami

Åhh, jag saknar Miami. Jag vill dit igen, eller jag ville stanna kvar där ett tag. Typ åka hem måndag kväll istället för söndag morgon. Hade så himla kul där. Träffa asmånga roliga människor. Australienare, britter och allt därimellan. Fick bara typ en dag på stranden för det regna så mycket, men fick lite färg ändå. Tog inga bilder så rolig som jag är. Hoppas Johanna tog några som hon kan skicka till mig.

Dålig dag

Idag har jag haft världens pissdag, och barnen har inte ens kommit hem från skolan. Första gången här borta som jag haft en sån här dålig dag, jag får damp! Sen så var Miami jävligt bäst, skulle vilja vart kvar längre. Fick en soldag bara.

RSS 2.0