Getting closer

Så lite uppdatering om hur det går med allt. Har fått vaccinationsbevis på att jag tagit de sprutor som behövs. Nu ska jag bara ha en underskrift av en läkare, som förhoppningsvis mamma eller pappa kan fixa :) Är som sagt krånligt att göra det i Stockholm eftersom jag inte är skriven här.
 
När det är gjort ska det skickas iväg till skolan.
Ska nog boka flyget denna veckan, varför har jag inte gjort det än? Bra fråga, har inget svar.
Väntar på beslut från CSN så att jag vet att jag får lån.
Ska till ambassaden om mindre än en månad.
Köpa försäkring.
Och sist med absolut inte minst, få ett boende.
 
Nu till något annant, tränande spinning och core igår. Första gången på mer än 3 år som jag tränat pass(om man inte räknar en zumba och spinning class i usa som sög). Har inte velat träna klasser själv förut, men har väl insett att det är enda gången jag kommer köra ett pass, och det är ju egentligen det jag betalar för. Annars hade jag kunnat fått ett mycket billigare gymkort nån annanstans utan klasser. Men i alla fall, när jag kommer dit möter jag en tjej från jobbet som också ska gå på dom klasserna, så blev inte själv ändå.
Var roligt, coren va väl inte riktigt lika bra som sist jag tog den klassen, fokuserade inte så mycket på magen som jag tycker att den ska göra.
 
Btw, såklart har jag börjat flagna i ansiktet nu. Jättekul. Lär se ut som en fläckig, någonting snart. Kul ialla fall att jag fick några dagar med lite färg i fejjan.

Halvt solbränd

Det enda ja hade planerat idag var att ligga ute och sola. Vaknande några gånger som vanligt, blir så när man jämt går upp halv 6 på vardagarna. Men gick i alla fall upp halv nio så det blev lite sovmorgon. Åt god frukost och sen gick jag ut vid 10, och det skulle ju bli ööver 20 grader hela dagen och bara sol, så var det i alla fall tidigare i veckan på prognosen. Va inte speciellt varmt, sen blåste det och var molnigt. Men gick ändå upp på ett berg som jag bestämt mig och låg där i halv solen/molningheten och blåsten ända fram tills halv fyra. Ingen solkräm hade jag heller, och såklart tog ju solen så nu är jag bränd, men bara på framsidan och på halva låren. Kommer bli så fint när det väl lägger sig. Fick lite färg i ansiktet också, och det var inte en dag försent.
 
Nu till hur det går med allt som ska fixas tills jag åker. Hälsokontrollen... Ja verkar ju vara jättelätt men icke, ska bara ha bevis på att jag tagit sprutor, och med hjälp från mamma som har fått ringa hit och dit för att försöka få fram vilka vaccinationer jag tog i grundskolan så att jag kan skriva in det på lappen. Ja men tydligen saknades det en spruta och det är ju inte så enkelt att boka en tid på en vårdcentral här i Stockholm heller. Jag är ju inte skriven här och dom känner mig inte och kan därföör inte skriva ett friskhetintyg. Massa krångel.
 Men inte mycket man kan göra åt detta under helgen så ingen ide att lägga för mycket energi på det nu.
 
Igår då, somnande när jag kom hem från jobb och gym, hur trött som helst. Letade fram en film som jag skulle se, men hackade som bara den så stängde av den och börja på en ny. Den nya filmen visade sig vara typ 2 timmar lång, tog aldrig slut.
 
Nu har jag fixat filmen från igår så att jag kan se den ikväll och även två andra filmer som jag kan se om jag har tid/orkar. Ska försöka kyla ner denna solbränna nu, bränner som bara den, tur att det oftast lägger sig rätt så fint och blir brunt snabbt.

Uppdatering

Hade tänkt försöka ta upp bloggen igen och värma upp lite tills jag flyttar till NEW YORK!! Men det vet väl dom flesta redan. Jag är i alla fall jätteeglad och det ska bli så roligt och spännande.
 
Kommer att flytta i mitten av september och skolan börjar sista september. Tills jag åker kommer jag bo kvar och jobba här i Stockholm.
 
Har fortfarande en del kvar att fixa innan jag flyttar så som boka flygbiljetten ;) vilket jag i och för sig kan göra när som helst. Sen måste jag göra en hälsoundersökningen igen, likadan som jag gjorde sist när jag åkte som  au pair. Om ungefär en månad ska jag till amerikanska ambassaden och sen är jag redo att sätta mig på flyget :)
 
 

RSS 2.0