Friday baby

Ingen kommer tro detta, det är fredag eftermiddag och jag har endast en liten uppgift kvar, sen är jag färdig med alla läxor. Woho. Väntar bara på svar från en lärare om den sista uppgiften. Det är väl nästan första gången jag är färdigt så här tidigt med allt, kanske borde börja med att åka hit tidigare i veckan.

Så fin morgon har det varit, va och gick lite på stranden, verkligen fint med stora vågor, soluppgång och lyxvillor i bakgrunden. Ska väl mest chilla resten av dagen, ska försöka göra några tränings övningar också. Bra att passa på när det är heltäckningsmatta så det inte blir så hårt att ligga på när man gör situps osv. 





Torsdag

Slapp dag, som oftast ute i hamptons. Superfint väder också, men har i princip varit inne hela dagen. Försökte göra lite läxor, fastnade på matten, tror faktiskt jag skulle förstå kinesiska mer. Efter denna veckwn är det bara tre veckor kvar, tänker absolut inte ha matte på ett tag. 






Onsdag

Bara onsdag men känns typ som fredag, kanske för att jag kom hem från hamptons i måndags istället för söndagar som vanligt, eller för att jag har varit upptagen fram till tre både idag och igår. Åker tillbaka till hamptons redan idag, så ska packa snart och sen åka upp till Upper East side och åka bil därifrån.

Har inte hunnit pluggat något denna veckan så får se till att göra allt när jag är borta. Känns konstigt att det kommer vara september när jag kommer tillbaka hem. Det går verkligen så sjukt fort. Läste någonstans att det var typ 10(?) helger kvar till julafton eller så?! 

Ska åka härifrån om en timme först och ska hinna packa, duscha, måla naglarna och förhoppningsvis äta lite. 






Busy, busy

Har varit upptagen senaste veckan, med att typ sova. Förra helgen var första helgen på länge som jag inte var i hamptons, för det var Josefines födelsedag. Riktigt rolig helg, och man uppskattar verkligen helgerna mer om man är upptagen några helger. På fredagen var det favoritmiddag på arlington och sen lavo med massa skumpa, rosa dompan osv. Rätt så sliten på lördagen,  länge sen jag var ute så länge ju. Det blev i alla fall phd först som kanske inte var det bästa, sen Tao lounge och slutligen marquee. Och just de, sen vip och allra sist efterfest i sjukaste penthouset jag sett, bara tre våningar. Provat hissingång, helt ok. Kanske dit jag kommer att flytta?

Sen veckan som var då, var rätt så chill förutom i tisdags då vi gick på tuesday baby tuesday på finale, bland det bästa. 50 cent, chris Brown och trey Songz var där, det var helt sjukt. Och dom uppträdde, sååå bra och vi hade ett så bra bord, precis framför dj båset. Riktigt bra kväll helt enkelt som slutade på 1oak vid 5 tiden.

Inte mycket mer den veckan förrens fredag då jag åkte tillbaka till hamptons, och kom hem idag. Ska bli skönt att sova i min egen säng i några dagar och höra lite polisbilar.















Igår

Igår åkte jag och Maria till brooklyn för att kolla på några lägenheter, inget att hänga i julgranen direkt. Måste vara det mest tråkiga/jobbiga i new york, lägenhetsletande. Om jag inte har hittat något om en månad lär jag väl få panik, men har några back-up planer så det kommer nog lösa sig.

Åkte sedan till fridays och åt lite kött, så gott, och sen hem till Marias kompis som hade en ny lägenhet som var så nice. 

Annars händer det inte så mycket, borde väl plugga mer än vad jag gör, ska ta tag i allt idag. 





Tuesday

Va som vanligt i hamptons i helgen, skönt, och så varmt, till och med i vattnet. Har inte gjort så mycket sen jag kom tillbaka, träffade en kompis och spelade lite biljard,riktigt kul faktiskt. 

Igår bestämde jag mig för att gå till gymmet, första gången på några månader. Va väl där i 20 min innan jag gick, ingen motivation alls. 
Kollade på film och åt chips istället, haha, totala motsatsen. 

Idag gjorde jag äntligen något som jag skulle gjort för länge sen, skickade in massa kvitton osv till försäkringen. Hoppas verkligen jag får tillbaka alla pengar som jag la ut när jag gick till doktorn. 








Onsdag

Kan ta veckan lite snabbt, har dock inte hänt speciellt mycket. Kom hem från hamptons i söndags och bakade en misslyckad kladdkaka, gjorde nytt försök idag, bättre resultat. I måndags åkte jag och träffade en kill kompis som jag inte har sett på 4 månader, det var trevligt. Mötte sedan upp Maria och gick på bio. Kollade på the sex tape, så rolig film!! Large popcorn och största drickorna såklart! 

I tisdags skulle jag i väg och kolla på en lägenhet. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är inte det de lättaste. Lägenheten var skit, så är glad att jag inte ska flytta än. Träffade sen Josefine i soho, tröstshoppade nya skor. Kvällen och natten bestod av plugg date,  båda två pluggar bäst sent på kvällen. Så det var skönt att få gjort lite läxor i början av veckan istället för dom sista dagarna. 






Söndag i hamptons

Om ni undrar hur jag bor nu när jag är i hamptons så kan ni söka på filmen somethings gotta give/galen i kärlek, för det är de huset. I alla fall på utsidan, vet inte om dom spelat in allt här inifrån för känner inte igen rummen och köket direkt. 

Eftersom det är dåligt väder idag också, regnar i alla fall inte än, så blir det nog bara att ta det lugnt inomhus idag med. 




Hamptons

Fick chans till att sova ut lite idag, vilket var skönt. Speciellt när jag hade ett så skönt täcke, haha. Vet inte riktig vad planen är för idag för det regnar, inte så kul att hänga på stranden då. Kommer antagligen bara vara inne och ta det lugnt. Bor nog i mitt drömhus, vilket hus alltså, privat kock också, inte helt fel, och städerskor, såklart. 






Fredag

Veckan gick snabbt som vanligt, redan fredag vilket betyder hamptons för mig. Åkte redan på förmiddagen, bor i ett nytt hus än det vanliga, jättefint och stor beach hus, men stor pool, såklart! 

Skulle nog behöva ta en nap, fick inte så många timmars sömn inatt och känns som att jag ska somna närsomhelst. Redan fredag, och redan augusti också, måste verkligen ta vara på sommaren som är kvar, tur att sommar vädret håller i längre här än det gör i Sverige i alla fall. 

Trodde, eller hade väl planerat, att vara klar med alla läxor innan helgen. Men som vanligt är jag inte det, har i alla fall börjat och gjort en del vilket är ett litet framsteg i jämförelse med andra veckor. Ska väl skriva på lite nu och försöka få det mesta gjort. 




RSS 2.0