17 december

Piggast, precis så jag känner mig nu. Och nu blev jag lite hungrig också.

Igår iaf så skulle jag egentligen jobba kväll, börja typ runt halv nio. Men behövdes inte så åkte till Stamford med Marloes, Alisa och Sara och åt sushi på samma ställe som förra gången, herrugud vad mycket det blev. Sen gick vi hem till några kompisar och chilla osv. Det var nice. Kom hem för en timme sen typ, och för första gången var det jag som ringde och väckte Marloes runt tio.

Vi hade tänkt åka till NYC idag, men skippar nog det och tar bara mallet. Lär ju vara smockat i alla hörn i NYC, sista helgen före jul. Lite tråkigt att jag inte får se NYC under jul iår, men men. Gjorde det förra året.


14 december

Börjar inse nu att det närmar sig och att det börjar bli lite stressigt. Hela förmiddan gick åt till att slå in massa julklappar till ungarna åt min värdmamma. Massa julklappar. ÅKte till affären för att köpa mer papper och scrapbookstickers till ungarna för dom tycker ju det är kul de med nu när jag håller på.

Äldsta kommer hem om 5min, så då är det läxor och scrapbook och jag har så himla mycket tvätt att göra, det är sjukt. Min tvätt som jag inte gjort på typ 2 veckor och vika ungarnas tvätt. Och sen ikväll ska jag städa rummet.

10 december

Igår var en nice dag, gjorde inte så mycket på dagen sov och så. Jobbade heller inte så mycket, så fixa naglarna, och sen när jag fixat färdigt såg jag att det låg ett kuver på bänken där det stog att jag skulle använda, och så var det ett giftcard på en manikyr. Så tog av nacgellacket och åkte ner och fixa naglarna.

Åkte sen och hämta Marloes, vi åkte till Stamford och åt sushi buffe och sen såg den nya filmen New Years Eve som var jättebra :) Gick sen hem till två av mina kompisar som nygligen flyttat till en ny lägenhet som var asnice.

Åkte hem och var hemma halv ett, sov till nio imårse då Marloes ringde och väckte mig för att hennes klass var inställd så hon kom och hämta mig så åkte vi till stbx och sen hem till mig och kolla lite tv. Åkte sen och träffa en annan kompis som jag inte sett på jättelänge och sen till mallet och shoppa julklappar. Och det var ett helvete att hitta en parkeringsplats, värre än blackfriday. Men nu är nästan alla julklappar klara, har bara familjen här kvar och har noll bra ideer till föräldrarna. HJÄLP??

9 December

Uhh, vad jag sover dåligt, kan inte somna om nätterna och det är så sjukt irriterande. Så när jag sluta jobba imorse blev det en liten nap, sen ringde Marloes och väckte mig så tog en dusch och fixa lite. Så åkte vi iväg till CVS för att fixa lite kort till Marloes och en stund på Starbucks också där vi träffa en pappa som börja prata med oss om au pairer. För han hörde oss prata och han hade också haft au pairer.

Sen hem och fixa lite, försökte städa mitt rum, gick sådär. Pappan är hemma idag så jobbar inte riktigt, hänger runt ltie, målar naglar och sånt.

Ikväll ska jag och Marloes först på sushi buffe och sen bio, ska se den nya filmen New years eve. Min man är ju med där så ska se den för att stötta han :)

7 December

Har vart här i 15 månader nu, jissies vad tiden går, tar 15 shots på det. Är en vandrande sömnpinne, hahah. Är trött typ hela tiden. Kollade på två avsnitt på min dator i morse, sen skypa med mamma, sen med Krisitn, sen kom Marloes ett tag och sen byggde jag ihop det där himla pepparkakshuset så vi kan dekorera det idag och skypa med Caroline samtidgt. Kul.

Och det är snart helg vilket är kul, fast Caroline dissar mig för henns mamma som kommer imårn. Och jag jobbar på lördag men det gör inget. Ska iaf  på sushi buffe och bio på fredag med Marloes :)

Och snart kommer jag hem också, måste börja packa kanske.

Brumm

En bil hade ju varit väldigt nice, har inte så stora krav. Mercedes Benz, Audi eller BMW, sedan, inte mer än 5-7år gammal. Svart helst, silver går bra. Kanske, kanske vit. Taaaaack Taaaaack

2a Advent

Sov länge idag också, bara för det finns inget att göra. Tråkigt nog.. Gick upp iaf och gjorde mannagrynsgröt och kusinerna var här och lekte. Kolla lite på svensk tv och for sen iväg till gymmet. Naaaajs, kommer kännas imårn. Ska hoppa in i duschen och sen föröska hitta på något.

Tror nog att familjen ska klä granen dom köpte igår, får se om jag hjälper till, inte direkt min favoritgrej, men det är väl mysigt. Annars får jag väl städa mitt rum eller nått sånt roligt. Börja packa kanske jag också borde. Men inte än. Hoppas alla har en bra 2a advent.

Lördag

Tog en rejäl sovmorgon idag, och sen en lång skypning med Stockholm, eller Älvsjö, eller Örby. Till frukost (lunch) blev det pizza, hahah, inte ens bakismat, familjen hade det till lunch så varför inte. Skulle egentligen med dom och välja julträd, men då skulle jag vara tvungen att följa med dom till deras kompisar ikväll också, och inte hinna göra nått. Så stannade hemma istället. Men nu blir det niget ändå, inget NYC i kväll, inget NYC under dagen och inte ens något Stamford ikväll, ibland suger det. Men men. Sitter här, i ett helt tyst rum och bara tar det lugnt och har det bra, wiiihoo.

Jag vill feeeeesta, haha, kommer säkert inte festa förens om 2 veckor eller så. Bättre än inget. Nu ska jag göra mig en klockan tre drink, nehj just det, jag är ju för liten för att ens gå och köpa något alkoholdrinkingt i afffären så kan inte ens göra drinkar hemma. Någon som är 21 eller över kan ju skicka över sitt legg. Hahhaa. SKOJA..

Har lärt mina ungar skoja, och dom är så söta när dom säger det. Tänk er en amrikan säga det, sen tänk er en amrikanskt unge säga det. Så himla gulligt.

..

Idag fick jag ett mail (email, inte amrikasnkt mail som betyder brev/post) som gjorde att jag fick så ont i magen. So scary..

1 december, 450 dagar

Sjukt att det redan är december, går så sjukt snabbt. Vad hände ens med november? Var trött efter ungarna hade kommit i väg till skolan, så råka somna, som vanligt. Vakna halv elva och kände mig värdelös så gick ner för att göra en bagel till frukost. Hade smör på, och när jag satte mig i soffan och skulle äta åker först ena sidan av bageln av tallriken och hamnar upp och ner på min tröja, 1 sek efter åker den andra av och hamnar upp och ner på golvet. Lyckat.

Tog iaf på mig kläder och gick ut för en powerwalk i SOLEN, hade till och med solglasögon. Gick 1h20min och när jag kom hem gjorde jag några övningar. Börjar jobba om en timme så ska ta en dusch och chilla lite innan äldsta och hans playdate kommer hem. Blir ändå en lugn dag för vi fyra har äldsta fiolträning i en timme typ.


Bild från när jag var i Atlantic City

RSS 2.0