Wednesday

Trött och orkar inte riktigt skriva. Får bli en liten lista. 

👍
Bor i New York
Underbara vänner här
Bäst familj hemma
👎
Börjar bli kallt igen, och snö
Dollarn går upp och jag ska snart betala skolan
Tandvärk från helvetet

Det bästa är väl att det dåliga kommer gå över snart, så småningom åtminstone, och det bra kommer fortfarande vara kvar.





Löningsdag


Kollade på kalendern idag och insåg att det är den 25:de, vart tog hela februari vägen? Hade ju varit väldigt skönt om jag hade fått lön idag, som dom flest arbetande i Sverige. Men att välja mellan de och att bo i New York så väljer jag utan tvekan det sist nämda.
 
Som vanligt var det länge sen jag uppdaterade, ska inte säga att jag ska bli bättre på det, för det lär nog inte hända. Har mycket i skolan denns quatern, så försöker hinna med det. Mycket mer att göraa denna quatern än den första. På tal om första quatern, så fick jag idag ett brev att jag var på The Presidents List, för bra jobb typ. llt festande i höstas lönande sig alltså, haha.
 
Och festade, det har det blivit mycket mindre de sista veckorna. Förra veckan gick jag endast ut 2-3 timmar i lördags natt. Även om jag kanske är ute och festar mycket, så betyder det ju absolut inte att jag dricker varje gång, eller går all-in. Här har festandet en annan betydelse för mig, går ut för att träffa kompisar, dansa och ha kul. Vilket antagligen jämt är anledningen till att man går ut, annars kanske man borde stanna hemma. Men det är inte anledningen till att jag stannat hemma, men men. Varit lugnt helt enkelt, skönt det också ibland.
 
Gjorde ett prov idag, i fashion, som gick sådär. Flervalsalternativ och true or false, känns nästan som ett körkortsprov när alla svar låter bra. Har en rätt så stor läxinlämnig som ska vara inne på torsdag, vilket betyder att jag och Chantale kommer sitta hela morgondagen med den. Sen så är det i princip alla final projects som jag måste börja på som ska vara inne om 2-4 veckor. Sen finals på det. Och läxor emellan och fram tills dess.
 
Vaknade i morse och kollade på vädret, 5 plusgrader, skönt, inte så kallt tänkte jag. Nej, då var det vädret i Forshaga, New York hade 5 minus grader istället. Vad händer? Det borde vara tvärtom. I lördags låg jag uppe på takterrasen hela förmiddagen, i solen. Och nu är det minusgrader igen och ska snöa i veckan. Underbart väder.
 
Ska skriva lite saker, kolla igenom några läxor och sen försöka gå och lägga mig tidigt.


Lugnaste fredagen

Jag antar att mamma och pappa blir glad av att läsa rubriken. Detta måste nog vara en av de första fredagarna som jag inte har gått ut. Gick ut och åt sushi middag på Wall Street, men sen bara hem igen. Hade tänkt gå ut, men när jag ändå var hemma så kändes dete lite jobbigt att gå ut igen i kylan. För kallt är det. Usch.
 
Har nyss kollat färdigt en film, någon b film. Men den utspelade sig i New York så då blir den självklart lite bättre. Kan ju också uppdatera om att min hosta inte blir bättre, spelar alltså ingen roll om jag stannar inne eller går ut. I morgon ska jag väl plugga massa, sen träffa Josefine tror jag. Har tryckt i mig två marabou kakor i dag, på tal om ingeting. Ena under dagen medans jag pluggade, och nu en när jag kolla på film. Det var ju väldigt nyttigt.
 
Godnatt.

True




Last night

Gårdagens planer blev lite ändrade. Kom hem från skolan runt fyra och tog en nap för att jag skulle kunna vara vaken senare när jag skulle på bio. Men sen så blev det inställt ändå. I sista minut bestämde sig jag och Josefine för att gå ut och dansa lite. Sen så åkte vi till en klubb där svenska Rebecca och Fiona spelade. Det var helt okej, inte så jätte mycket folk dock, som kan tycka det borde vara. Kvällen blev ju lite förstörd när en servetris spillde en hel ishink, typ låda, balja eller något sånt, med typ soda vatten och sånt, rakt över mig. Kalldusch.
 
Och denna fredag kommer i princip bara bestå av två saker, plugga och hosta. Det är jag och hostan nu, vi är ett team. Kanske blir bio ikväll istället, men får se.

Snow day

Skrev ett fint litet inlägg på mobilen, såklart gick det inte att publicera, och sen var det borta. Det har i alla fall varit snow day idag, vilket betyder ingen skola. Anledningen var den stora snöstomen som skulle komma idag? Det har varit plusgrader hela dagen, och regnat lite, men det är allt. Inget jag skulle kalla snöstorm.
 
Fick lite extra sovmorgon som var väldigt skönt, mest slappat runt hela dagen. Försökt att plugga lite, och också faktiskt pluggat. Skypat med dom bästa i hela världen!!! Åkt i väg och tillbringat åtta, välbehövliga minuter i solen. Handlat lite mat och lagat tacos. Det måste vara bland den enklaste och godaste maträtten som finns.
 
Hade det inte varit för att jag måste skriva färdigt en sista läxa som ska vara inne i morgon, så hade jag gått och lagt mig. Ska upp vid 6 i morgon, och av någon anledning brukar jag aldrig komma i sängs före 12.
 
 

Februari

Detta är redan vecka 5 på denna skolquatern, tiden bara rinner iväg, går så sjukt snabbt. Snart är det redan halva quatern gått, och då är det springbreak. Skulle vara sjukt kul att åka till Miami eller något liknande, men kommer troligtvist inte hända.
 
Senaste tiden då, vad har hänt, mycket och ingeting i princip. Massa skolarbeten och så vidare, plus allt det så blev jag sjuk också. Går ju inte över heller, så nu har jag hostat som bara den i snart två veckor. I onsdags var jag ute på middag, på ett jättegott ställe. Torsdags firade vi att helgen började, hahha, varför inte?! I fredags var jag och Josefine och Rodrigo ute och med två andra och åt på en restaurang som heter Bagatelle, så sjukt god mat. Åt lax och sparris och det var nog den godaste laxen jag någonsin ätit i hela mitt liv. Sen skulle vi till Finale, men så var det ju Superbowl helgen, så det var sjukt mycket folk ute. Var där en stund innan vi fortsatte på en annan klubb, Lavo. Hade en riktigt rolig kväll.
 
Lördag träffa jag Maria en stund på eftermiddagen innan jag träffade upp några och åkte ut till Brooklyn för att kolla på Red Hot Chili Peppers konstert. Vi hade riktigt bra platser och det var grymt! Verkligen jättekul. Skulle sen åka till Marquee för att Tiesto spelade där, men blev Vip Room istället. På Marquee sålde dom tydligen borden för 30.000 dollar, helt sjukt att människor har dom pengarna och spenderr dom så på en enda utekväll.
 
Vaknade på söndagen och var vääääääldigt trött. Plus massa hosta. Åkte upp till Josefine för att sedan åka och kolla på Superbowl med några kompisar. Väldigt ojämn match, inte så roligt, bästa var ju såklart halvleken när Bruno Mars och Red Hot Chili Peppers spelade.
 
Sedan tog vi en sväng till 1oak, efetrsom det tydligen skulle vara väldigt bra där. Men både jag och Josefine var vädligt trötta så vi åkte hem ganska tidigt. Bra kväll ändå såklart.
 
Denna veckan ska jag försöka ta det väldigt lugnt, och förhoppningsvis bli frisk. Annars är det inget planerat än så länge denna veckan. men det kommer väl.
 

RSS 2.0