Pååååsk?

Snart är det ju påsk också, typ till helgen`? Hoppas jag får påskägg :) Hehhhehe.
På torsdag är det två veckor till Miami, tjooooohooooo. När jag kommer hem därifrån är det typ 10 dagar tills nån fyller år. Sen den helgen efter de är det au pair kryssning, sen fyller min yngsta kille år och då ska vi antagligen åka till ett vattenland. Sen är det mindre än en månad tills Kristin, mamma och pappa kommer.  Tjooooho.

Så himla lat

Det är galet hur lat jag blir när jag är ledig. Vaknade första gången innan nio, men gick inte upp förens halv tolv typ, då Jempa ringde. Sitter fortfarande i pyjamas framför tvn och kollar på massa skitprogram. Egentligen ska jag åka och träna och sen till Jennifer. Så ska se till att vara ute ur huset innan tre, 45 min, easy!


Måndag, springbreak

Är ledig fram tills på fredag, så blev en rejäl sovmorgon idag. Vaknade vid halv ett. Lite dåligt samvete har jag men whatever, jag behöver sömn tydligen. Har inte gjort ett skit idag, bara chillat framför tvn och datorn och läst lite. Åkte nyss till affären för att köpa lite mat för veckan, kom tillbaka med mjölk och flingor. Ska snart åka till en av mammans kompisar. Sen får jag se vad de blir. Och imårn ska jag träna :)
Och igår blev jag stoppad av polisen.


Utbildningar

http://www.yrkesutbildningar.se/make_up_skoenhet_och_hudvaard_naglar___292__.html
Länk till makeup utbildningar osv.

http://www.yrkesutbildningar.se/turism_event_service___223__.html
Länk till event utbildningar.

Mamma och Pappa, ni kan ju kolla på dom och hjälpa mig lite, tack, love you!

Fredagkväll

Ikväll är det inte det vanliga fredagsfestadet. Ikväll ska jag på middag, och sen kanske bio eller nått. Ska bli hur mysigt som helst, och jag är ashungrig så det är ju bra, italienskt också. Gott Gott..

Det här med att bestämma sig

Om jag åker hem när mitt år är slut, vad ska jag göra?
Om jag ska börja plugga så ska jag plugga något jag vill och som är roligt. Nått som jag vill bli. Jag vill plugga till makeup artist, stylist, nagelterapeut eller typ eventplanner. Sista iden har jag fått från böckerna jag läser.

Grejen är att plugga till dom sakerna är svindyrt. En annan sak är att terminen har redan börjat om jag skulle komma hem i september. Då måste jag vänta till januari, och vad ska jag göra tills dess? Eller om jag väntar till augusti året efter.

Om jag inte ska börja plugga direkt vill jag göra nått ännu roligare. Åka runt och resa, flytta till London eller NYC eller Californien efetrsom det är snö överallt annars. Och då måste jag ju jobba med något. Och det är ju en grej att komma på vad man ska jobba med också efetrsom jag inte har nån utbilding till något och ingen erfarhet till något heller. Okej, jag har barnerfarenhet men det är inget jag vill jobba med. Eller om jag åker och är reseledare, eller flyttar nån annanstans, eller gör som resten av Karlstads befolkning och flyttar till Norge och tro att jag tjänar asmycket, fast allt annat är mycket dyrare där.

Eller så stannar jag bara här ?
Nu vill jag ha minst tio kommentarer, okej!?

Jaaaani

Hade jag gjort beslutet idag hade jag åkt hem, hade jag gjort det igår hade jag nog stannat. Fattar ni hur himla svårt och jobbigt och avgörande det är eller? Om mindre än tre månader måste det vara besämt. Ibland vill jag bara att nån annan ska fatta beslut åt mig. Eller att tiden kan stå still precis här i några månader till.

Och ikväll satt jag inne hela kvällen, min vmamma var chockad. Det betyder ju också att jag kommer vara överhyper imårn.

Ska lägga mig nu, jobb imårn, på fredag, köra familjen till flygplatsen på lördag sen är jag helt ledig i en vecka. Så om nån känner för att ta en sista minuten resa hit så varsågod :D

Wiiiiiihooo

Fick ett mail av pappa idag. Dom har bokat biljetterna nu, så om 2 månader och fyra dagar landar dom i New York. Jag lägntar sååååååååååååååååååååå mycket :D Galet.

Beslut

Igår fick jag förlängingspapprena, och jag vet inte hur jag ska göra. Kunde inte somna igår kväll för jag låg och tänkte på de. Ska jag stanna eller ska jag åka hem? HJÄLP?!?!?

Ikväll ska jag göra en plus och minus lista, får se vad jag kommer fram till. Det är fan jobbigt att ta beslut.

Brännskadad

Vi åkte och sola igår, nu är jag brännskadad, mysigt. Men det lär ju bli brunt sen så det gör ju inget att man lider lite nu, måste ju börja värma upp inför Miiiiiiiiiaaaaamii. Idag åkte jag och Pyttipanna till mallet och gick runt, köpte inget, wiiho, sparsam som jag blivit. Ska jobba ikväll så vi hyrde en film så ska jag färga Johannas hår också.


Im dead

Sov asdåligt inatt, skulle upp och jobba tidigare, lite innan sju, så jag var väl rädd att försova mig. Vakna hundratjugo gånger. Men efter jag släppt av lillkillen vid bussen åkte jag och träna och sen hem och h¨ller nu på att göra övningarna. Är på sista övningen och jag är död, iaf mina magmuskler, kommer kännas skönt sen när träningsvärken sätter igång i magen. I benen och låren har jag redan träningsvärk, från i tisdags och igår, kan inte röra mig normalt. Men det känns att man lever.

Pratade med pappa på Skype också, det var ett tag sen. Och han kan nite komma på vad det är för speciellt med 7 april. Hahha, och jag tänker inte berätta, nån som vet?


Tjooooho

Igår var jag på blä humör, men inte idag, gött. Har vart och tränat också, vet inte om mamma och pappa fick mina sms, hoppas att ni inte fick de för annars blir jag ledsen för att ni inte svarat ;) Sen blev det starbucks med Pyttipanna, vi boka Miami hostlet, ska bli grymt kul där. Tjoooooohooo, pinacolada på stranden och bli neger.

Ska och hämta äldsta på skolan nu, sen till doktorn med han, hem och vänta på att yngsta kommer hem och sen åka direkt till äldstas baseball och vänta och sen börjar yngstas baseball direkt efter. Ska bli så kul att se dom spela baseball.

Gissa vad det är för dag imårn?!

Moooney

Såg igår på mitt konto att jag fått pengarna från försäkringsbolaget, wiiiho, äntligen. Men kunde inte se lixom överföringen, bara att pengarna var på kontot. Jag trodde jag skulle få $133, men nepp, jag fick $ 144, wiiihooooo :D Ska nog köpa Ray Ban glajjorna för de. Vet att jag borde spara dom inför Miami, men glajorna är ju en investering inför Miami, och dom är så snygga, och jag har velat ha dom så länge!


Getting fit for Miami, biiiiaatch!

Nu har jag börjat tränat, åkte direkt till gymet efter jag hade slutat, fick tillbaka mitt gymkort som nån hade tagit sist jag var där, vilket var typ 2 månader sen?

Tränade där en timme, nu är jag hemma och gör massa övningar för att få killer-abs och bröstlyft. Hahha, man måste ju bara älska tjejtidningar. Ska försöka gå till gymet varje dag, kanske inte söndagar? Och göra dom här övningarna varannan dag eller nått sånt?

För idag är det precis en månad tills vi åker till Miami, hoppas jag hinner se nån skillnad.



Needs

Just nu är jag sugen på en påse blå polly. Och behöver veet vax och kamomill spray för håret så att det bleks.




När jag har tålamod

Åkte in till NYC med Johanna igår, helt random, gick runt lite överallt och bara hade mysigt. Har massa bilder, lägger in dom när jag har tålamod till min otroligt sega dator.


Inne i 9/11 memorial place

Kristin 18år

Grattis Grattis Grattis älskade lillasyster. Kan inte fatta att du fyller 18år, helt galet, älskar dig så mycket. Om jag hade vart hemma hade jag gett dig alla drinkar i världen, mamma och pappa kanske tycker det är bra att jag inte är hemma då ;)

Nu får jag bara ge tips på vilka drinkar du ska dricka istället. Njut och ha kul och va 18år, och se till att ta körkort.

Jag älskar dig lillasyster <3


Mitt bankkonto


RSS 2.0