NYC

Idag åkte jag in med min vmamma till NYC för att gå på Museum of Metropoliatin art eller nått sånt, efetrsom jag aldrig vart på museum i NYC förut, och aldrig kommer åka in och göra det själv nån gång så följde jag med. Hade jättemysigt, sen tog vi ett glas vin på Micheal Jordans restaurang på Grand Central, haha, halv ett, jajja. Gott och mysigt, sen tåget hem och så kom äldsta hem. Dom åkte nyss iväg för att slå lite baseball och snart kommer lillen hem med en playdate, blir en lugn fredag, men skönt, har fortfarande ite ont i huvudet så.

Bio

Igår när mina träningskläder äntligen var färdigtvättade och efter jag skypat med dom bästa så gick jag ut och sprang, även fast det hade börjat dugga lite. Sen fem minuter in i min springtur så öppnandes hela jävla himlen, både himlen i USA och den i Sverige, tänka er hur mycket det regna då. Vände ändå inte utan sprang färdigt vad jag planerat. Min vpappa var imponerad när jag kom tillbaka och han sa att han till och med satt sig i bilen för att åka och hämta mig. Sen sa han att min mamma borde vara stolt över mig, så va lite stolt mamma ;)

Åkte sen på bio med ungarna, och en av deras kusiner och Emma, kollade på Dolpinetale som jag trodde skulle vara asdålig, men det var faktiskt bra, grät typ tre gånger.
Sen hade jag sprängningshuvudvärk så gick och la mig vid sex och vakna åtta. Va hemma och kolla på tv hela kvällen.

Sovmorgon

Idag har inte ungarna nån skola för att det är nån judisk högtid. Och när ungarna inte har nån skola betyder det att alla aupairer jobbar hela dagen. Men jag fick sovmorgon, vaknade självmant vid tio och gick ner och åt frukost. Ligger i sängen och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan slänga in dom i torktumlaren så att jag kan ha några rena springkläder och gå ut och springa.

Ungarna åkte nyss iväg på ett kalas, så antingen måste jag hämta dom från de eller så börjar jag jobba när dom kommer hem runt två. Nice.

WhatsApp

Är lite lätt (väldigt) uttråkad, har knappt jobbat idag, inget ansträngande iaf. Och finns inget att göra, speciellt inte när jag försöker spara mina pengar. Så funderar på att antingen sätta på en film, läsa lite och hoppas på att jag somnar snart, vilket inte komma funka.

Men tänkte säga till alla jag känner i Sverige, dom som bryr sig, kan ju skaffa WhatApp, så kan vi ju smsa gratis, jättesmart :)

Nyttiga USA

Man blir typ hjärntvättad när man är här. I Sverige vet alla att cola light inte är nyttigt bara för det inte är nått socker i, här är det jättenyttigt. Jag dricker i princip aldrig vanlig cola längre! Inte för jag gjorde det innan heller, men här är det verkligen som att dom tror att det är nyttigt. Samma sak med en vanlig colaflaska, i sverige är det 500ml, här är det 591ml (haha). Kommer tycka att allt är så himla pyttigt litet i Sverige.


Regn

Jag jobbar typ ingeting, men ändå är jag så sjukt trött hela tiden. Säkert järnbrist eller nån sån skit, eller det här äckliga vädret. Vart är solen? Min värdmamma tyckte jag skulle åka på en sista minuten resa, typ nu, hahah. det vore så himla skönt. Nån som känner sig villig att sponsra lite? ;)

Jobbade iaf lite på morgnen idag, gick och la mig en timme och åkte sen och mötte upp Caroline på Panera bread för frukost. Det var nice. Ska dammsuga badrummet nu och sen kommer äldsta hem halv tre, och yngsta fyra. Och ingen fotboll idag heller för det har ju regnat. Så blir bara softa järnet med ungarna.

Sprungit

Kunde inte sova inatt, låg och vred tills klockan 2 om inte senare. Så efter jag slutat jobba på morgonen tog jag en liten nap.. Gick ut och sprang sen, 95 min, och jag gick bara typ 5 min. Och det var i slutet av en jätelång uppförsbacke.

Sen har jag typ inte jobbat nått mer idag. Äldsta kom hem och efter 45 min typ körde jag ahn till en playdate, och hämta han sex, och lillen hade playdate till halv sex. Nice

Vad ska man säga

Kan inte nån ge mig en jävligt bra livsplan som passar in på allt jag vill, och sånt. Blir så trött på mig själv. Skulle börja spara pengar, veckan som gick har jag sparat $4, fattar ni, ingetting. Betalde i och för sig $50 för mobilen, bensinpengar, lite mat, och shopping för $60 men ändå. Hur värdelös kan man bli.

Och plus det så tog jag upp min kamera idag ur fodralet (partykameran), och så hade skärmen spruckit :( Hade vart en liten prick i ena hörnet, som jag inte vet hur den kom dit, men den hade iaf vart där ett bra tag, typ jämt. Nu hade det väl blivit tryck mot det eller något så att det sprack. Ännu mer värdelös, såååååå värdelös. Precis vad som hände med min andra kamera också, fast det hände ju av en anledning, det här suger bara att det bara gick i sönder.

Blääää. Godnatt i alla fall.

Måndag

Hade ju sovmorgon idag, tror jag inte jobbar över huvudtaget faktiskt. Men så vaknar jag åtta och var pigg, wtf lixom. Så föröskte somna om, vakna nio, nää för tidigt det med. Vakna tio, nepp. Sen vakna jag halv tolv, som vanligt typ, och gick upp. Sitter här i min pyjamas och kom på att det är rätt så ovärt att ens äta frukost eftersom jag ska äta lunch om en timme typ.

Sen så börjar ju Gossip Girl idag, LYCKA! Och igår var säsongspremiären för Desperate housewfies, haha, dom döda en gubbe och begravde han. Oops.

Vilken lördag

Igår fira vi lördagar som man ska, vi hade riktigt jävla kul. Och det betyder ju också att man mår lite sämre idag, men vad gör det om hundra år.

Carro kom hit, vi åt mat, fixa oss osv, åkte till tågstationen och hade 3 min till tåget gick så parkerade på orivatägd parkering som kosta 31 dollar över natten, lycka. Haha. Så kom Emma också och vi drog till stamford, förfesta som vanligt, och jag lekte bartender, hahah. Sen drog vi ut till några ställen, asnice, sen sova. Just det, Carro vricka foten också, på riktigt, så hon kunde inte gå så vi gick där på tågstationen igår dagens klädsel och en haltande Carro.

Sen åkte jag till Westchester mall med Hanna, ooops, jag köpte lite springkläder. Men allt var på rea så det får gå, från Nike. Sen så var jag tvungen att jobba vid fem, så blev bara en snabbis där.

Och eftersom jag jobbar ikväll, på min egentliga lediga dag så får jag ledigt imårn istället. Nice. Är så himla trött. Och sen så känns det som att min ekonomi bara kan ta sig någonstans.

Jag får inse att jag aldrig komma köpa en canada goose jacka, eller i iphone, eller en mac. Suger.

Najs

Händer inte så mycket när man sparar pengar, därför består mitt liv nu till mestadels av att sova. Och det är ju väldigt gött. Fast den hurtiga sidan nånstans inne mig har vaknat lite, lite, i tisdag var jag ute på en promenad, i onsdag sprang jag, i går gick jag till gymmet. Nu regnar det här och jag funderar ändå pa att gå ut att springa.

Sen så börjar jag "jobba" halv tre, och så jobbar jag kväll men Caroline kommer antagligen hit när hon slutar så det blir najs. Sen var det ju nån som sa att det var lördag imårn, wiiihoo :D

NO MORE SHOPPING!

I helgen gjorde jag min sista shopping, tills jag får körkort. Ska inte shoppa något alls, inte äta ute eller nått. Jag ska klara det. Måste ju faktiskt börja spara pengar och vill inte leva superfattigt mina sista månader då jag hellre vill göra massa saker så lika bra att spara jättemycket nu när det ändå inte händer så mycket.

Köpte lixom tre par skor förra veckan, fast alla var ju behövliga :) hehe. No more shopping though!!

Har typ inte jobbat något idag, en timme på morgonen. Sen hämta lillen på skolan runt halv fyra, körde till ccd med han, började med maten nu och väntar på att dom ska komma hem strax efter fem. Och det är typ allt. Det är sånna här dagar man ska träna järnet, eller typ städa, eller i alla fall göra något vettigt. Eller så kan man ju sova också. Mindre vettigt.

Shopping

Åkte till Trumbull mall idag, själv, ibland är det så mcyket enklare att shoppa själv, hittar mer då. Köpte iaf två par skor, ett par klackar och ett par converse. Två toppar och ett par hotpants. Och allt var najsprice. Hahha, min värdmmamma tyckte att klackarna såg ut som pick me up now skor, med andra ord, horskor, hahhahha.

Pappan jobbar hemma, mamman är hemma, äldsta kommer hem om 1 min och yngsta har playdate till 5 och sen football träning från 5 till 6 som mamman ska med på. Så inte speciellt mycket jobb för min del. Ska läsa sista halvan av körkortsgrejen, så ska jag åka och skriva upp imårn.

Onsdag

Chillar galet, dag in, dag ut. Somnade om igen imorse efter jag slutat jobba. Sen åkte jag till affären, köpte två parfymer, paris hilton och britney spears. Och sen köpte jag sushi till lunch, gött. Äldsta ungen kommer hem om en och en halv timme så täntke chilla lite mer, kanske läsa lite teori om jag orkar. Sen ska jag hämta lillen halv fyra och sen iväg till fotbollen med han.

Svårt jobb jag har

Har så otroligt jobbigt jobb nu för tiden, inte. Mamman är hemma så kan knappt säga att jag ens jobbar, hänger runt lite, chillar. Lite gött de. Idag och jag och mamman till greenwich för shoppa, men blev inget, så himla dyra affärer där. Men skönt att gå i affärer lite, och inte inomhus heller.

Så nu är jag och äldsta hemma, tänkte börja med visumansökan, men var ju tvungen att ladda upp en bild då så måste ta en bild så är tvungen och vänta till kameran laddat lite. Mamman åkte iväg och hämta lillen, så ska dom till doktorn och sen ikväll ska jag på bio med Caroline.

INTERNET!!

Tjoho, äntligen har jag internet igen. Och det bästa av allt, ungarna är i skolan igen. Så jobbar en timme på morgonen och sen ledig fram till halv tre varje dag. Idag var det speciellt soft, har itne jobbat än, inte ens på morgonen, och mamman är hemma så blir en väldigt soft dag. Kanske jobbar ikväll, men det är inte så jobbigt. Sen imårn ska jag på en åttatimmars kurs, skitkul, verkligen. Sen shoppa lite skor och sen party party.

Inget mer händer väl, det börjar bli höst, kan inte gå i shorts varje daag och det suger och sen har det typ regnat varje dag denna veckan. Tur att jag har min hunter stövlar, fast har ingen regnjacka.
Och i onsdags hade jag vart här i ETT ÅR!!! Kan ni fatta, det är lång tid.


Från en helg då både Madde och Jennifer fortfarande var här, nu är dom inte de ;/

INTERNET!!

Tjoho, äntligen har jag internet igen. Och det bästa av allt, ungarna är i skolan igen. Så jobbar en timme på morgonen och sen ledig fram till halv tre varje dag. Idag var det speciellt soft, har itne jobbat än, inte ens på morgonen, och mamman är hemma så blir en väldigt soft dag. Kanske jobbar ikväll, men det är inte så jobbigt. Sen imårn ska jag på en åttatimmars kurs, skitkul, verkligen. Sen shoppa lite skor och sen party party.

Inget mer händer väl, det börjar bli höst, kan inte gå i shorts varje daag och det suger och sen har det typ regnat varje dag denna veckan. Tur att jag har min hunter stövlar, fast har ingen regnjacka.
Och i onsdags hade jag vart här i ETT ÅR!!! Kan ni fatta, det är lång tid.


Från en helg då både Madde och Jennifer fortfarande var här, nu är dom inte de ;/

ingen skola pa hela veckan, jag dor


RSS 2.0