Upper West Side

Sitter just nu på Upper West Side och chillar/halvsover. Ska nog snart åka hemåt innan jag somnar i soffan här. 
Gick ju inte så bra med mitt sova ut i morse, försökte verkligen sova så länge och när jag trodde klockan var mycket så var den bara halv nio, och kunde självklart inte somna om. Tur var väl det eftersom jag skulle fixa några bankärenden som krånglade som bara den. Efter tre besök till banken, trippelt så många samtal till pappa och några timmar framför datorn så fixade det sig tillslut. Enkelt ska det tydligen inte vara.

Skulle sedan välja klasser till hösten, som jag borde gjort för länge sen eftersom höstklasserna fylls upp snabbast. Hittade nästan inga klasser som verkade intressanta som var på tider som jag ville ha, men som allt annat så lär det också fixa sig. Eller, har ju inte så mycket val, i värsta fall får jag ta någon mindre intressant klass. 

Hela den här veckwn är princip uppbokad, förutom onsdag tror jag. Så får se till att göra det mesta av mitt pluggande då. 




Summer's over?

Har inte hunnit skriva på hela helgen, var i hamptons för sista helgen, vilket typ betyder att sommaren är slut. Eller i alla fall att alla börjar återgå till vanliga rutiner, kan ju inte direkt säga att sommaren är slut när det är runt 30 grader. Hade i alla fall det väldigt skönt och slappt i hamptons, underbart ställe. Kommer sakna det enorma huset, verkligen ett drömhus. 

I torsdags var jag och Josefine ute, efter att vi hade varit ute och sprungit och sett en del konstiga grejor. T ex en bil som hade krockat in i en vägg typ, på en raksträcka?! Vi gick till phd och sedan marquee där skrillex uppträde. Är alltid ett sånt drag när det är live uppträdanden där, älskar det. Men denna gången var inte bättre än när David guetta var där, kan ju ha mycket att göra med de olika musikstilarna dom har. 

I morgon ska jag försöka sova ut på grund av att jag sovit så dåligt den senaste tiden. Men har också lite ärenden som jag ska fixa under förmiddag. Ska även få in lite plugg, näst sista veckan, vilket betyder en del att göra, prov och inlämningar. 






New york, new york

Hela denna veckan har gått, även idag. Sov i princip inget igår natt och vaknade 8 och kunde inte somna om. Va på Upper west side hela dagen typ, fram till fyra. Åkte sedan ner till lägenhetskontoret och skrev på lägenhetskontraktet för min nya lägenhet som jag blev godkänd för. Så den 15 får jag nycklarna och har ungefär två veckor på mig att fixa lägebheten och flytta mina saker. Skönt att inte behöva stressa. 
Kom inte hem förrens 6/7 tiden, åt lite och packade för i morgon då jag åker tillbaka till hamptons för sista helgen. Åkte sen upp till Josefine och gick ut och sprang. Kom nyss in så ska fixa oss innan vi drar ut. Första gången på nästan två veckor. 





This day

Har varit en rätt så hektiskt dag, har på något sätt och vis vänt rätt mitt dygn så att det liknar en normal människan liv kanske. Vaknar alltså av mig själv runt åtta, förutom dom sjuttioelva gångerna jag vaknar under natten. Jag har väl hamptons helgerna och mindre festade och tacks för de. 

Skulle iväg på en lägenhetsvisning vid 12, och hoppet var väl ganska lågt, orkar inte hoppas på något superbra när det är ungefär omöjligt i denna city om man inte är miljonär. Och det var väl bra att jag inte hoppades så mycket, för den var skit, 

Andra visningen var klockan 2, så gick inom best buy och köpte en extern hårddisk som jag skulle ha gjort för länge sen. Gick sen iväg till kontoret, och gick vidare och tittade på två lägenheter, som faktiskt var bra och helt okej. Och även ok läge. Så vi gick tillbaka till kontoret så jag kunde skicka in ansökan på båda två. Den första som jag helst ville ha fick jag tyvärr inte så nu hoppas jag att jag får ett svar i morgon om den andra.

Åkte sen hem för att ladda över alla bilder osv till hårddisken. När jag inte får upp mappen för den efter antalt försök blir jag så irri, hur svårt kan det vara?! Ser då på förpackningen som ligger brevid att det står for Mac. Varför görs det ens hårddiskar som enbart funkar för Mac datorer för?! Orkade inte ta subwayen upp, så det blev en liten powerwalk och kul var väl de för utanför puma affären stod självaste usian bolt, för någon grej. Visste inte att det var han först, tänkte mest en svart kille som står utanför puma, det är säkert usian bolt. Försökte söka upp om det var så, utan resultat så sökte på en hashtagg på instagram och fick reda på att det faktiskt var han. Kom i alla fall tillslut till affären och bytte hårddisken till en som funkade till pc och Mac, och plus det så var den tio dollar billigare. Win win. Vem köper ens en som bara funksr för Mac och är dyrare?!?






RSS 2.0