Snö

Ja men varför inte, lite snö så här i slutet på Oktober piggnar ju upp. Va fan, jag vill inte ha snö nu, kommer inte kunna ha mina skor ikväll, kommer frysa ihjäl ikväll, kommer se äcklig ut i håret för all snö. Ser ingen bra sak med att det är snö nu. Förra året börja det snöa på juldagen, det var okej lixom, men nu??? Tjugotuisen år för tidigt.

Men som man säger, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Och det finns ju inget för dåligt väder för att gå ut och festa, right? :D
Har nyss duschat, ska klä på mig lite sköna kläder sen packa allt och dra till Nyc med caaaaarroobarrro, förfesta i lägenheten eller på hotellet och leva livet , tjuv och polis :D

!!

Hej bloggen!
Idag gick jag inte och la mig när jag sluta jobba, jag skypade med mina kära föräldrar :) Sen åkte jag och mötte Carrobarrro på Stbx, drack en chai latte, sen spydde jag, jättekul. Åkte till Wallan för att köpa nått dom intehade och sen och kolla på halloweenkostymer som jag ska köpa på lördan när jag får lön, wiho. Nu ska jag hämta min unge vid bussen sen åka till violin.

HEjsan?

Har inte skrivt på ett tag, bara för jag inte har lust och för att min dator är hjärndöd så allt tar tjugotusen gånger längre tid, Och den tiden har jag inte. Men here we go. Skulle kunna skriva om hur värdelös jag känner mig just nu, eller om hur dålig jag är på att spara pengar, eller om att jag inte vet vad jag ska ha för halloweenkostym än, eller om min diet, som funka bra en vecka, mindre bra andra veckan, eller så skulle jag kunna skriva om min partyhelg.

Eftersom jag är så snäll, hahha neehe?!, så skriver jag om min partyhelg, måste ju vara roligast att läsa om, eller hur?

Det börja i fredags, jag duschade, rakade benen och skar mig på den knölen som är på foten, så jävla ont, gör fortfarande ont. Det var det jag ville få fram. Åkte till carroparro och fixa oss där, åkte sen med tåget in till Stamford och träffa upp Emma och några till i en kompis lägenhet och förfesta. Det var Emmas sista helg så det var rätt så tråkigt, kan ju inte säga att vi fira det, men det var iaf därför vi festa då. Jag och Carro skulle egentligen ta tåget hem till henne2.37, av nån anledningen blev det inte så, blev lite diner,lite efterfest, som vi blev utslängda från för att Carro tydligen inte respetkerade han som bodde därs golv. Vilken idiot. Så vi tog taxin med en konmpis och sov där istället. På morgonen tog vi tåget hemm och tog en dusch sen bar det av in till NYC, skulle festa på kvällen där men åkte in för Carros kompis var där. Trötta, utan nån söm eller mat och lite bakis på det gick vi runt i NYC ett tag. Några timmar, aströtta och slitna gick vi till deras hostel och gjorde oss i ordning för kvällen och börja förfesta. Sen kom en limosuin och hämta oss, som sög, för dom hade ingen radio där bak, helt värdelöst, men lite kul ändå. Åkte till en klubb som var helt okej. Såg tre snygga killar, och vi tänkte herregud, första snygga amrikanarna vi sett, när vi börja prata med dom, besvikelse, dom var ju från Frankrike, och det går ju inte. Gick tillbaka till hostlet tidigt, var där strax innan tre, klubbarna i NYC stänger ju fyra. Jag och Carro sov på golvet i nån timme iväntan på att vårat tåg hem skulle gå. Sötiscarro hade ställt sin klocka så vi skulle hinna i tid, 10min innan tåget går vaknar jag och frågar henne vad klockan är, ojjjdå, 10min hade vi på oss att ta oss 20 blocks ner. Men vi hann, sov på tåget som tog en  och halv timme,sen hem till Carro och sov lite mer och sen vakna och var allmänt döda. Så var den helgen slut.

Igår var minna ungar underbara!!! Helt otroligt, inte lika idag, och det hade ju bara varit för mycket att hoppas på. Nu ska jag sova, tryckte nyss i mig lite Milkd Duds och en redbull, smart drag innan läggdags, Jag fortsätter med diet imårn, idag sket det sig.

Sooool!

Jag måste ju vara värdelösast i världen, somna efter jag slutat jobba i morse, vakna halv ett. Kul, hela dagen borta ju. Gick iaf ut på en cykeltur, eller cykelpass, så himla kul, men jobbigt med alla småbackar. Ska hinna duscha nu på tio min innan min första sötis kommer hem, sen är det football för min andra sötis vid fem, blir en chilldag. Så himla fint väder, kan inte förstå att det är mitten/slutet på oktober. Hahhaa, ni har det kallt i Sverige. Har ju erbjudit alla jag känner att komma hit, men om ni hellre stannar i lagomsverige så får ni skylla er själva ;D Hahha, skojja bara.

SVARA

Alla måste svra på detta!!

Vad ska jag göra när jag kommer hem?
Plugga? Vart och vad!!
Jobba? Vart och vad!!

Börjar närma sig

Igår gjorde jag något som är lite läskigt, bokade första resan på min sista månad. Hoppas att det blir Cali bara också. Asso, det betyder ju att allt detta snart är slut. Snart är inte det här mitt liv längre, så himla stört, då måste jag börja om på ett nytt liv igen. Kommer vara så himla konstigt. Blää. Det gör det ju inte bättre att jag inte har en endaste aning om vad jag ska göra när detta är slut. Ingen blekaste aning :/


Såhär såg jag ut igår. Hahha.

wiho

Jag älskar när allt känns så bra. Som det gör just nu. Idag kommer mina skor, planera en resa, fixar en annan grej, allt går upp, för utom en sak som går ner och det är bara bra :D

Moooney

Nu ska jag ta och berätta en sak för er. Eftersom mamma kommentera ta det lugnt och spara pengar på mitt förra inlägg. Då jag faktiskt sprar mest pengar är när jag är ute och festar, ändå blir jag fullerullrull, det underbara i amrikanska killar. Betalar oftast inte ett öre när jag går ut. Fatta vad fattig jag blir när jag går ut och festar med svenska snåla killar istället. hahah

Goodmorgon!

Idag är det typ första gången på hur länge som helst som jag jobbar morgon. Började halv nio, runt nio hade lillen soccergame så då åkte vi dit. Jag och äldsta satt och kolla på och heja, jäklar vad duktig han var. Va en äldre dam som satt brevid mig och när äldsta satt i mitt knä sa hon ta vara på tiden när dom är barn för dom växer upp så snabbt, min son fyller 42 nästa vecka. Sen så fråga hon vem som var min son på planen. Ser jag alltså så gammal och mammig ut? Det är ju en sak om jag bara är med lillen, för det hade ju faktiskt funkat. Med att ha en nioårig son när jag är 20 är lite för tajt.

Åkte sen direkt till äldstas baseball game och släppte av han där sen åkte jag hem med lillen och gav han lite lucnh. Är hemma och chillar nu tills vi klockan ett ska möta mamman och äldsta på pumkin festivalen som är i town varje år.

Nån som kan gissa vad jag ska göra ikväll?
Ledtråd: Det är lördag.

yey

Imorse när jag öppnande min mail började jag nästan grina, jätteledsen. Sen ville jag bara spendera alla mina pengar på nått jättedyrt. Sitterr och kollar på Kim Kardashians wedding, Jennifer kom över och sen får jag ett samtal från banken om att mitt nya bankkort har kommit. Kollar på hemsidan, och blir överlycklig, världens lyckorus. Så åker snabbt ner till banken, hem och gör några klick på datan och nu är jag superglad igen. :D

Att ett par skor kan göra så mycket.

Körkort

Körde upp idag, superenkelt, körde i max en kvart. Kul va. Palllaaa skirva nått..

Om jag hade haft ett välbetalt jobb just nu, eller förmågan att spara mina pengar, så hade jag köpt något för att belöna mig själv. Men det kan jag inte.

Who need to sleep?

Under veckorna sover jag typ hela tiden, på helgerna är jag vaken hela tiden, vilken kombo.
Åkte ju till NYC igår, festa till fyra, tåget gick halv sex, kom hem till Emma 7, sov 2 timmar, sen åkte jag hem och började jobba, jobbade 7 timmar. Sov lite i soffan när jag jobba, liten nap.

Sen var det full gång, 2 timmars baseball match, fick sitta ute i steckande sol, mådde så dåligt. Inte bästa grejen att göra när man både är bakis, inte fått nån sömn och inte ätit något. Sen åkte jag med ungarna till en spelhall typ, slog ihjäl några timmar där. Och sen mat på MC, åkte hem, ungarna tog en dusch och som föräldrarna hem.

Och nu är klockan kvart över tio och jag sover fortfarande inte. Har iaf sovmorgon, börjar vid 12 typ, till 3 eller nått. Är columbus day så pappan är hemma.

The city that never sleep

Det är där jag ska tillbringa min natt, i och för sig så sover ju ingen stad som jag besöker, lol, men måste ju ändå så bara för det är så!

Maja fyllde år i veckan så blir att fira henna, natten lång, tjoohooo. Blir också typ första gången jag festar i NYC, om man inte räknar med Halloween förra året, som inte var så lyckat, och den gången jag var på weekendkurs på long island och åkte in och festa lite, så himla roligt och spontant var de.

Ses in the big apple tonite ;D

Tjohej

Hade softar dag igår, det har jag varje dag i princip ;D Jobbade till halv tio, bakade kakor med äldsta, sen kom lillen hem så gjorde vi pizza som var skitäcklig, sån deg som man bara poppar ut, smakade skit. Sen kollade vi på Madagaskar 2, asbra, jag var väl den som skratta mest. Åkte hem till Caroline sen och kolla på nån konstig film och chilla.

Sov till typ halv elva, elva idag och har inga som helst planer för dagen förutom party i city ikv, suger lite att jag måste jobba imårn dock..

Bild från förra lördan


Om ni hade glömt hur jag ser ut.
jag vill ha hårförlängning,

Jag mår illa

Igår hade jag så sjukt ont i magen, kunde knappt stå upp. Tog Tums (medecin för magen) med smoothie smak, hjälpte i 5 min sen gjorde det ont igen, så tog 2 till efter ett tag. Hjälpte en stund, sen trodde jag att jag hittade lösningen, men hjälpte bara en stund det också.

Sen kom jag hem halv nio för jag ville kolla på Charlies Angels som började nio, men nej, då började det ju åtta så missade det. Kollade iaf på Greys och Private practice. Sen hade jag sovmorgon idag, asgött.

Vakna halv elva och åt lite chips till frukost, enklare eftersom jag inte ens behövde gå upp ur sängen, usssch vad äckligt egentligen. Åkte sen och mötte upp Carro, vi föröskte hitta halloween kostymer men lyckades inte så bra. Så åkte till Taco Bell och åt istället, och nu mår jag så sjukt illa så att det enda jag vill är att stoppa fingrarna i halsen. Nått är ju fel. Är fortfarande sjuk också, har vart det i en vecka nu, seriöst, kan det inte bara ta slut.

Sen så har jag vart i USA i 13månader idag, var det nån som kom ihåg det eller? Trodde väl inte de..

Hard work

Har inte använt min egen dator på några dagar, därför jag inte uppdaterat nått. Har inte hänt så mycket ändå, jobbar, chillar, jobbar, sover. That's it. Gör ett nytt försök med att spara pengar, la undan $200 till mitt sparkonto idag, så har alltså $200 sparat, haha. Får se hur det går, är väldigt sugen att köpa den nya iphonen, men tror min äckliga ekonomi säger nej till det :(

Jobbar som vanligt igen, halv åtta, till halv nio, sen börjar jag halv tre till typ halv sju. Rätt så soft. Jobbar bara söndag denna helgen, så det är också ganska skönt, fast ändå inte, eftersom det är på helgerna man gör av med mest pengar.

Trääfade iaf Jennifer idag i Stamford, det var kul :)

Slöare kan ingen va

Klockan är halv sex och jag har itne gjort ett skit idag, jobbade en stund, men det är typ allt. Åkte och köpte is också. Har legat i min säng och tänkt åka och äta något, typ Mc, men känns så himla depremerade att köpa mat själv, så det har bara blivit Milk Duds än så länge. Tänkte hyra en film också, och ligga och slappa i min säng, och sen kolla DHW vid nio.

Gårdagen var helt nice. Mallet en stund, hehheheh. Sen hem till Lovisa för att fixa oss inför kvällen, så kom Nikolina också sen bar det iväg till Stamford. Va kanske inte bästa grejen att jag packa mina kläder vid 2 när det var fint väder, för vid nio var det svinkallt, och jag hade ju inte packat jacka eller långärmat, bara klänning. Det var ju en bra kombo med min förkylning också, så är nog ännu mer sjuk idag. Också därför jag inte orkat göra nått idag, eller ens brytt mig om att göra något. Gick till och med hem tidigt igår, kors i taket, innan klubbarna ens hade stängt.

Och imårn börjar jag jobba på riktigt igen, ska bli helt ok faktiskt, så man märker att man gör något.

Sjukling

Bara för att jag var ute och sprang i regnet häromdagen är jag nu sjuk, jag hatar det. I sverige blir jag aldrig sjuk, här har jag vart sjuk 3, 4 gånger. Och det suger, plus att jag har världens största skavsår så jag vet innte ens hur jag ska få på mig klackar i kväll. Det är nästan det sörsta problemet. Att vara sjuk och festa det går ju ändå, men klackar och skavsår är inte bästa kombon.

Var hemma runtr tio igår och min vmamma satt med hakan nere när jag kom in, hon trodde jag var sjuk eller något, dom har väl aldrig sett mig hemma så tidigt en fredagskväll. Att jag sen är vaken halv tio på en lördagmorgon var lika chockade, hon undra om jag var deprimerad eller något.

Tog iaf och drack te med honug, och sen nygjord soppa, så snart borde jag väl bli frisk kan man hoppas.

RSS 2.0