20 januari










Sunday

Hade en mysig söndag med några vänner. Lite häng i soho. Lite brooklyn bridge. Och lite sushi, som var sjukt god. Och hur avslutar man en söndag, om inte med en film?! Perfekt avslut på veckan, som bestod av väldigt mycket roligheter. 


Juice press

Alla är väl lite inne och hypra på nyttighetsinställningen nu, speciellt efter nyår. Även jag antar jag , fastän jag försöker hela tiden året runt. Inte lika lyckat varje dag. Speciellt svårt i denna staden när jag går ut oftast några gånger i veckan, och äter mat sent på kvällen och så vidare.

Men idag fick jag hem en juice press av mamma,så smidigt.  Och bra för mig som i princip aldrig äter frukt eller grönsaker. Provade den direkt när jag packat upp den och den var riktigt bra och det var såååå gott. Alla borde nog köpa en. Mycket bättre än att köpa dyra juicer i affären, till exempel brämhults i Sverige. (Hint till någon) Här borta finns det så sjukt många olika juicer att köpa , vissa kostar $10 om inte mer . Kostar att vara nyttig.






Skolvecka 1 avklarad

Så det gick inte så bra som jag hade tänkt att börja blogga igen. Men om jag ska skylla på något så kan det ju vara att skolan har börjat och det varit mycket. Å andra sidan behöver jag inte skylla på något för jag har helt inte haft så mycket tid till övers eller tänkt på de.

Nu har i alla fall första skolveckan blivit avklarad. Kommer vara skönt denna quartern att vara ledig både måndag och fredag. Fast jag går ju 8-3 på tisdagar och torsdagar, och kommer inte hem förrens strax före fyra, och åker sju på morgonen. Så dom dagarna kommer vara långa. 

Jag har köpt den enda boken som jag kommer behöva, en bok som är fin, verkar rolig och intressant och som jag kommer ha kvar när kursen är slut, alltså värd pengarna.




IM BACK!

Jag vet inte riktigt vad som hände med uppdatering i december, dden uteblev helt enkelt. Det betyder verkligen inte att jag inte gjorde något, snarare tvärtom. December var great. Och precis innan jul bestämde jag mig för att åka hem, så jag hade en riktig familjejul hemma i Sverige.
 
Nytt år, ny vecka (jag börjar det nya året denna veckan istället, haha), nya mål, ny skol quater. Allt känns verkligen bra! Och hur kan det inte vara det egentligen? Positive mind - Positive life!
 
Imorgon har jag min första lektion, och denna quatern kommer jag bara gå i skolan tisdag-torsdag vilket är väldigt skönt även om det är två heldagar på tisdagar och torsdagar. Idag var jag uppe vid skolan ändå för att fixa det sista innan jag ska börja, saker jag kunde ha gjort för länge sen men som jag såklart väntat med till sista sekund. Hade faktiskt planer på att göra det i fredags, men då var skolan helt stängd på grund av snow day. Sjukt löjligt eftersom det inte alls var mycket snö, men ameriknare är ju inte vana vid att det faktiskt kommer snö i denna delen av landet varje vinter.
 
Hann inte skriva mer för Maria kom över och vi gick ner till gymmet. Sen blev det en liten utgång, sista under veckodgarna antagligen.Nu ska jag iväg till skolan i 14 minusgrader, och trasig jacka. Underbart!
 
Maria kom över och vi gick ner till gymmet, sen blev det en liten utgång. Antagligen sista under veckodagarna nu på ett tag. Ska iväg till skolan nu i 14 minusgrader och trasig jacka, underbart!
 
There´s more to come! Stay tuned!

RSS 2.0