Onsdag

Idag tog jag mitt fläsk och åkte till gymmet. Får ju finbesök på fredag så man kan ju passa på och hoppas att en dag på gymmet hjälper lite iaf.
Nu ska jag chilla, börjar jobba halv två, sen hämta upp lillen på skolan och sen simning och sen hem med ungarna och göra mat eller nått.

4 dagar kvar

Jag lägntar så mycket. Ska få traffa min familj då, efter mer än nio månader.

Insaaaane

Nu kommer helgens historia då.

Fredag.
Jag åker till Lovisa, sen mötte vi upp Hanna och Daniel i Stamford. Drog till stället som har öppen bar en timme, och jag var ju taggad, såååå ja. Efter det skulle vi till vårat andra stammis ställe men nej, vi drog till ett annat ställe iställe, som typ bara spela techno. Hahha, hade askul och träffa många som jag kände så det var kul. Sen skulle vi åka och äta, men när vi kom dit ville ingen äta. Så åkte och sov istället, vaknade astidgt, sen somna om till 10, 11 igen. Mådde som förtjänat.
Åkte hem och chilla ett tag, prata på skype med pyttipanna för första gången sen hon kom hem. Love <3






Lördag.
Var hur slö som helst hela dagen, och började inte fixa mig förens kanske en och en halv timme innan jag skulle åka igen. Idag var det Mamma Mia på Broadway som stog på scheamt. Jag och Jennifer skulle träffas vid tåget, men nja, jag var seg, vi missa första tåget. Så Jennifer sminka sig lite extra så vi tog död på lite tid, lite för mycket tid, vi missa andra tåget också. Kom precis på tredje tåget, nej men då var det fel tåg, gick till New Caanan ist för NYC, så fick ju åka tillbaka sen, kom med ett tåg en och en halv timme senare än planerat. Men vad gör det om hundra år?

Väl inne i NYC tog vi oss till Broadway, åt middag på Appelbee's som mina vföräldrar bjöd på, eftersom det var min födelsedagsprewsent. Sen var det dags för showen, så himla grym. Sjukt. Och den är svensk, känn på den amrikanare. I slutet stog hela publiken upp och sjöng och dansa med, grymt.

Vi tog tåget tillbaka till Stamford och kom fram vid 12, då drog vi ut, hade lite mindre än två timmar innan det stängde, och vi bara klörde och körde. Hahha. Sen var det ju stängt så då drog vi till NT state och White Plains eftersom dom har öppet längre och några kompisar där.

När vi kom dit och fråga några efter vägen till det stället vi skulle sa alla att det inte var nån ide att vi gick dit för dom släppte inte in några fler för kvällen för det var fullt. När vi kom dit såg vi asmånga som blev nekade i dörren. När vi drar i dörren, som var låst, öppnar vakten dörren och säger Vart har ni varit hela kvällen, så enkelt var det att komma in där. Asmycket folk och grymt kul.

Sen stängde ju det stället också, träffade en svensk kille som vi träffa på halloween och hans kompisar. Så vi drog på efterfest med dom. Vid sju va vi i stamford igen. Somna i bilen i tre timmar.









Söndag.
Vi vakna vid tio och bestämde oss för att dra till stranden, men jag hade ingen bikini så först mallet, när vi kom dit så öppna det inte förens 11. Och efter let i massa affärer hitta jag tillslut min bikini, men hitta bara en överdel. Alla bikinis är typ slutsålda, och sommarn har bara börjat.
Så vi drog till stranden, blåste men det var asfint väder, jag sola ju i kortbyxor och bikini, så ni kan ju tänka er hur min bränna ser ut nu, plus att det var en knytbikini så nu har jag en knut på ryggen. Sen iväg till Subway för att äta lite. Vi var för trötta för att göra nått så vi bara satte och i bilen och chilla /sov. Sen åkte jag hem och började jobba.

Wiho

Helgen som var, den var galen, insane!!!! Hahhahahha. Kanske ska berätta, eller kanske inte. Gör det ikväll när jag slutar jobbet isf.

Har ett litet break nu för skjutsa lillen till en playdate och äldsta kommer hem om 45min, ska byta skor till han då och sen hämta lillen.

Det är såhär man TAGGAR

Färdigsminkad med ny ögonskugga och nya mascara, lovely.

Nu kommer det svåra, välja kläder, jag har inga festkläder, det suger. Ska köpa massor av kläder om två veckor, wiiiho. Sen fixa håret när det är torrt sen är jag fit for fight.


:)



Soft dag. Jag är glad. Livet leker.
Jag ska skriva en lista på massa saker jag vill ha från Sverige.
Bara två veckor kvar tills familjen kommer, jag lägntar.

God morgon

Igår låg jag ute i solen i två timmar typ, blev solbränd, gött de för då blir jag ju brun. Men nu är det dax att sola ryggen också. Drog till mallet på kvällen med Jempa, använde mitt presentkort från Sephora som jag fick i julas. Köpte en ny mascara från dior och en ögonskuggepallett.

Fick sovmorgon imorse, så himla skönt. Fast då vaknar jag först av att nån ringer min telefon, två signaler typ.. 10001234 va numret, hahha. Sen kommer städtanter och väcker mig och står och plingar på dörren.

Börjar iaf inte jobba förens halv tre så det är skönt. Och imårn är det Mamma Mia på broadway som gäller, wiiho.

Slapp morgon

Igår köpte jag och Jempa sololja, så idag satt jag ute och försökte bli brun, blit aldrig brun i ansiktet längre, helt stört, tror inte jag blev brun över huvud taget ens. Nnu väntar jag på att en kille ska komma och fixa ac:n sen börjar jag jobba halv tre. Fyra kommer lillen hem och då är det baseball som gäller.

Ska fixa så jag kan ta mina tre sista credits, så måste fixa dom papprerna, och sen några andra papper, men det skriver jag inte. Men woooooho. Sen så kan jag boka flyg.


Helgen

Kan ju försöka vara duktig och uppdatera er om min otroligt intressanta vardag. Lördag kväll jobbade jag ju som sagt, köpte sushi, som inte var så god och hyrde en film, from prada to nada. Filmen var bra.

På söndag sov jag till ett och åkte sen och träffade Jennifer, vi åkte till mallet, sen till hennes bf och chilla och drack öl, sen drog vi till en restaurang och drack några drinkar, och efter det, strax efter elva, gick vi ett gäng och såg på bio. Hangover 2, har ni samma humor som mig så ska ni lätt se den, jag skratta så mycket, Jennifer somna när popcornen tog slut.

På måndan var det Memorial day, vilket betydde ledighet, sov till tolv eller nått då med. Sen åkte jag in till Stamford och träffa Jennifer och Lovisa, köpte nya glajjor för 8 dollar, hur billigt är inte det? Sen drog vi och Miguel och Steven till stranden med mat och chilla där ett tag. Slapp dag helt enkelt.

Så idag kan man säga va måndan på veckan, första jobbdagen. Sol som bara den, asgött.


RSS 2.0