Soft

Jag har 2.11 $ kvar på mitt kort och jag får lön på lördag. Hur lyckat är inte det då?

Började jobba ett idag med yngsta, vi baka kakor och sen kom mamman och hämta han för att han ska till doktorn. Då kom äldsta hem med en playdate som ska vara kvar här till fem, kvart över fem, direkt efter det åkte jag med äldsta på karaten som slutar kvart över sex. Soft är ordet för det iaf. Ska läsa min bok medans han är på karate, han tyckte ju min engelska va så dålig för jag sa Do u think karate is funny? Och tydligen så säger man inte så, man säger fun. Hahaha.



20år

Nu vet jag vad jag önskar mig när jag fyller år. Iphone 5.
Eller kanske en lägenhet i NYC eller LA?

Klant!

Det är ju inte lika roligt att skriva här längre, för ingen kommenterar ;) Hehhe.

Kan ju iaf ge er alla ett gott skratt. Vi åt pizza igår så blev det över massa, så nyss värmde jag upp en pizzaslice och ska sätta mig och äta den. Ja, och jag tappar den med ostsidan ner på min dataskräm. Myyysigt, kul.

Galet är ju att imårn är det torsdag och då är det fem veckor till jag och Pyttipanna åker till Miami, det kommer bli galet, galet , galet, insane!!!! Ska föröska få igång träningen också så jag kan ha bikini på mig, haha. Och om typ två, eller om det är tre? veckor åker min vfamilj bort, och jag är hemma. Får se vad jag ska göra då.


Bild från i lördags.


Varför inte lite Starbucks?

Jag tog en promenad i morse efter jag släppt av yngsta vid bussen, 47min. Sen träffa jag Jennifer och vi åkte till massa affärer och sen Starbucks. Rätt så soft jobbardag också, börja halv tre istället för 1, åkte direkt och hämta yngsta, åkte till karate, gick till bibblan med äldsta medans sen körde äldsta till ccd. Hem med yngsta ett tag sen iväg och hämta äldsta och hem och göra mat. Klart.

I lördags gick vi till en bar, drack en dricka, råka spilla den lite, på min mobil, nu är mina mobiltagenter tröga. Hur kul är det då? Inte kul alls, kommer väl få köpa en till ny mobil här borta.
Nu ska jag åka till Starbucks med Jennifer, förvånande va ;)

Promenad

Igår gick vi typ 2 timmar, 2 rundor till Walmart och tillbaka. Idag har jag träningsvärk i rumpan, mysigt.

2h delay

Vaknade i morse och det var 2 timmars delay, vädret vet ni, hade ju snöat lite inatt. Ahja det var lite skönt faktiskt, slappa lite på morgonen och eftersom det var torsdag och egentligen kortdag för lillkillen så blir det långdag istället när det är delay, vilket betydde att jag inte började jobba förens halv tre.

Johanna kom hit och vi fixa lite grejor och åkte sen till Starbucks, hon hade fått sina flygtider, båda blev helt tomma och jag börja gråta, fyfan asso. Sen bar det av hem, chilla med äldsta killen sen kom yngsta hem och då var det karate dax sen mötte vi upp mamman på en kinarestaurang och åt mat. Jag och äldsta åkte och hämta pappan vid tåget och sen hem.

Har för en gångs skulle vikit min tvätt, tog ett tag, men finns ju lixom så mycket roligare saker att göra än att vika tvätt.

Gårdagen

Igår hade jag en jobbig dag, jag var trött, sjuk, irriterad och hade barn som inte lyssnade. Men det gick bra ändå. Äldsta ungen sa till pappan att jag hade vart bossig, hahhaa, ah så va de, men sen så är jag ju bossen också när inte föräldrarna är där.

Sen skulle jag jobba kväll, jag la barnen sen åkte pappan iväg, jag kolla på tv lite och jag och la mig tjugo över nio. Vid tiotiden hör jga äldsta ropa på mig så jag vaknar och går upp. Ja då hade han spytt ner hela sängen. Mmm, jag älskar spy. Kan inte känns lukten av det, mindre se det. FIck lägga han i föräldrarnas säng och sen byta lakan i hans säng, och det var spy överallt. Tog minst tio min för mig att få av lakanen bara för jag höll på att spy hela tiden och fick gå därifrån, börja nästan grina. Så in med allt det i tvätten.

När jag va färdig med allt typ, då kom mamman precis hem. Så hon tog över det sista och jag gick och la mig igen.

Fick iaf en timmes sovmorgon idag så det var skönt, men jobbade ju hela dagen eftersom äldsta killen var hemma från skolan. Vi kollade på två filmer, gjorde negerbollar och massa sånt. Ändå rätt så soft dag när det ändå regnar/snöar ute.


Snygg bild från i fredags

Sjuk igen?!

Fattar inte hur det går till. Jag som aldrig har varit sjuk typ. Nu har jag fått samma halsont som jag hade sist, och lite svullna halsmandlar. Van händer lixom?

St Patrickd Day, torsdag





I torsdags var det St Patricks Day, irländsk tradition. Jag och Jennifer åkte på au pair möte på morgonen och åt gröna bagels. Sen på kvällen blev det starbucks en snabbis och så.

Bye

Nu har LJ åkt hem, tråkigt. Kommer bli tomt i mitt rum nu. Körde dom till flygplatsen tidigare idag, så nu har jag kört i tre delstater på en dag, ensam på vägen hem.

En annan sak, kul att flyg till Miami är så dyrt under springbreak, är ju till och med billigare att åka till Sverige. Måste typ ta semester på springbreak, och har inget att göra, kul.

Naaae

Tänker tänker och tänker. Måste planera så mycket och det är inte lätt. För det första måste jag planera vad jag ska göra med L&J i helgen, inte det lättaste. Vi skulle till d.c. men nej. Sen måste jag i princip ta ledig på springbreak, en vecka i april. Familjen ska bort och jag kan inte föja med. Så då måste jag typ ta en av mina semesterveckor. Men vad fan ska jag göra? För det första är det ingen annan som är ledig, och för det andra vill jag inte åka själv. Min vmamma förösker övertala mig att åka själv, nja kommer inte hända.
Sen ville ju jag och Johanna till Miami, planen var först att vi skulle åka veckan innan springbreak, det sket sig, sen är det ju springbreak sen åker ju människan hem typ. Så nu är allt bara blallblla, för om jag måste ta ledigt springbreak kanske det inte är så troligt att jag får ledig två veckor efter, fast det bara gäller typ två dagar.

Streptokopter

Jag har inte skrivit något, för jag är sjuk, igen. Helt galet, fattar inte hur det går till, jag är sjuk typ en gång om året. Men va iaf till doktorn igår, och jag har streptokopter eller hur det stavas. Mina halsmandlar är svullna som bara den och jag kan knappt andas. Så dom två senaste nätterna har jag knappt sovit, men denna natten sov jag faktiskt skönt.

Nu ska jag till tattueraren :)

NYC

I tisdags åkte jag ju in till city och överraskade Linn och Jimmie, det var så kul. Så himla kul att se dom igen :)
Hela veckan har det bara vart normalt jobb, inget märkvärdigt, starbucks på kvällen.

Men idag när jag slutat jobba tar jag tåget in till city och möter upp L&J så ska vi väl kolla lite affärer och sen äta så får vi se vad vi gör ikväll. Ska va kvar där tills söndag för ska jobba eftermiddag då så då följer dom med mig hem. Så det blir en heldag i city imårn, shoppppppping :D


Stockholm i New York

Nu har dom landat :D Wiiiiiiihhhoooooo. Jag fattar inte det, det är helt freaking galet, ah man kan inte säga så men ändå. Väntar bara på ett sms från dom så jag vet att allt gick bra :D

Och när jag hämtade lillkillen vid bussen och jag berättade de så sa han, i can't wait to meet your sister. Hur sött är inte det?

Blöööb

Blev en rätt så slapp jobbdag idag. Det behövdes, för jag skulle inte orkat göra för mycket ändå. Fortfarande sjuk och jag fattar inte hur det gått till, jag blir ju aldrig sjuk?! Nu är det andra gången iår som jag är sjuk, denna gången är det inte lika illa som sist, inte än iaf.

Och imårn, galet, då flyger Limpan och Jimpan hit. Det är helt galet, tror inte jag fattat det ens, nej det gör jag inte. Ska bli så kul at träffa dom igen :D Så jag hoppas denna veckan går snabbt så jag kan åka in till lillstaden på fredag. Lillstaden = New York City, hahha.

RSS 2.0