Wohoo

Fimen igår var jättebra, Johanna slutade inte förens kvart över sju, vi kom iväg tjugo över. Vi hann i tid, och till och med in på Starbucks och köpa Chai Tea Latte, och in på filmen innan den börja. Det är grejer det.

Idag har jag jobbat hela dagen för det vart nån studiedag eller så, tog det lugnt hela förmiddan. Sen vid ett skjutsade jag yngsta till en playdate. Sen med äldsta till bibblan så jag kunde fixa lite grejor sen iväg till Frozen yogurt och sen en bokaffär. När vi kom hem fixa vi lite mat sen kom mamman hem från Miami.

Nu ska jag åka och fixa min datasladd, sen till gymet och köra spinning!

Hos Johanna

Helt otroligt, jag åkte och träna. Så nu har jag magrutor, hahhaha, måste ju börja tagga Miami, ska ju visa mig i bikini. Sitter nu hemma hos Johanna och väntar på att hon ska sluta, hon skulle slutat vid två, men naahe. Sen blir det bio och suhi, mum!

Work out

Har ätit frukost nu, pancakes och te. Mår illa nu, åt nog för mycket, eller rättare sagt för onyttigt. Har inte så mycket att göra nu på förmiddan så tänkte, nej, SKA, åka och träna nu. Ville köra body pump men det börja kvart i tolv, och det var sista passet för dagen.

Sen blir det att träffa Johanna, blir väl starbucks och bio eller nått sånt. En annan sak jag tänkt på, det är lite sjukt att snart hela januari gått. Har i princip inte gjort något speciellt denna månaden. Eller jo, starbucks och mallet. Det vi lever för. Nyårsafton känns så himla länge sen, men bara 30 dagar sen?!

J´aime ma famille.

Min dröm!

Nu vet jag precis vad jag vill göra efter det här. Vad jag ska bli. Vart jag ska plugga. Det här är min dröm.

http://www.mud.edu/School-Site-2010/

Forever 21

Vid halv elva eller nått så ringde Johanna och väckte mig. Jag var såååå pigg, naah, herregud asso. Gårdagen, kvällen, var grym, vi gjorde inte så mycket men var askul. Och jag smaka jellyshots för första gången, usapoäng ;)

När jag piggnat till lite hoppa jag i duschen, fixa lite, åkte och hämta Johanna, åt "frukost" vid tvåtiden på Starbucks sen iväg till mallet och så kom Jennifer också :)

Hittade äntligen en bh, jävla letade efter de, helt okej. Inne på Forever 21 till och med, fatta billigt eller, betalade 8.5 $ för två stycken.

Jobbar ikväll för pappan ska ut och mamman är i Miami så tjejerna är nog snälla och kommer över, spela lite biljard och ta det lugnt. Fast jag är ju rätt sugen på en till utekväll. Får bli nästa helg.

Älskade dator

Min dator håller på att kollapsa, sladden dog häromdan, eller om det är adaptern. Och batteritiden utan sladd i är lika med noll. Har lånat mammans sladd lite, men kan ju inte okupera den hela tiden.

Det var 2 timmars delay idag, var ju sååå mycket snö. Sen drog jag till mallet med Jennifer, och köpte inget, förutom rakhyvlar, en red bull och en snackbar. Äldsta ungen är hemma nu och sitter och skriver en historia på datorn, yngsta kommer hem om en timme. Ikväll blir det utgång, wiiiihoo säger jag bara.Och imårn antagligen shopping :D

Early dissmiss

Ja det börja snöa så barnen hade early dissmiss, skulle egentligen börja jobba om en timme men äldsta ungen kom hem redan strax innan tolv. Har laddat upp med massa grejor vi ska göra, först ska vi ha picknick, sen göra arts and craft som jag köpte till dom, dom blev asglada för de. Sen ska vi sitta i min säng och kolla på film, dom älskar min säng, hahah.

Lär nog jobba till åtta eller nått, sen blir det väl starbucks eller solning om man kommer ut i det här vädret. Brukar ju oftast vara att man är insnöad.

Sööötis

KOm nyss hem från starbucks och var nere och prata med föräldrarna om massa grejor. Så kommer vi in på en grej och pappan säger att yngsta killen igår hade sagt, I wish Tone comes home before i go to bed so i can say goodnight to her. Hur går det att inte älska den ungen? Lovely.

Varför inte?!

Idag var det 2 timmar delay, igen, varför inte lixom? Det är ju så himla kul. Körde yngsta till skolan, och två kompisar, sen till Johanna och bakde misslyckade havreflarn. Hem och jobba, till tandläkaren med äldsta, hem och ha picknick på golvet och göra läxor med äldsta, åkte till yngstas playdate och va där lite, åka till älstas karate, äta pizzaslize med yngsta, skjuta yngsta till fun fitness night på skolan som ungen sa var på ett gym.

Nu är jag trött som bara den, skulle behöva en stor red bull, får se. Innan idag tänkte jag att jag bara får köpa red bull om jag tränat. Bara för att få igång träningen, men nu känns det väldigt behövligt. Ska träffa J&J nu och så ska vi åka och sola. Det är också väldigt behövligt kan jag säga. Galet att det snart är februari.

Just de ja

Svensk Sommar
47 Sommarhits
Den skivan vill jag ha, nån kan ju ta och skicka den hit ;)

Hade en asbra helg, som vanligt, åkte skridskor igår och har träningsvärk i ryggen idag för jag åkte med lilla killen. Lovely life!!!


Det här lever jag efter :
Never take it seriously
if you never take it seriously
...
you never get hurt
if you never get hurt
you always have fun
Visa mer


Skor + Jacka

Måste ju visa bilder på mina nya skor och jackan, allatså det jag köpte förra veckan eller när det var.
Men så är det ju så att jag inte har nån kamera, så då blir det ju bara bilder som jag snor från nån, Jennifer hehhehe, och dom bliderna är ju helt normala.


Här är skorna! Fast man ser ju inte den rätta sidan då.


Och här är jackan, bakifrån. HAhahhaha.

Middag

Det blev att jag och äldsta åkte till mostern för middag med resten av släkten. De hade fått en au pair igår, från Sverige så det var kul :) Jobbar kväll så tjejerna, eller iaf Johanna, Jennifer tycker ju det är roligare att festa, sååååå konstigt ;) Ah, aif, dom kommer hit, äta popcorn, dricka red bull och spela biljard. Jag och Johanna behöver ju lite träning kan man säga.

Imårn är det au pair möte, så då blir det att åka skridskor, med hela familjen också. Lär ju va smockat på den isbanan med typ 70 au pairer plus deras familjer.

Piggare kan ingen va

Fredag så var det snödag igen så var hemma med barnen hela dagen, ute och lekte i snön, städade bilen och sen iväg på bio. Gullivers Travels såg vi och den va faktikst asbra, och det var första gången jag vart på bio här som det har vart så mycket folk. Ofast brukar det bara vara max 10pers.

Sen åkte jag iväg till Johanna, och Jennifer kom dit så vi fixa oss och sen drog vi till Stamford och spela biljard. Sätter punkt där för att slippa berätta hur det gick. Sen åkte jag och Johanna och sov hos henne, imorse vakna båda upp med världens festaste magvärk. Kunde knappt gå i morse. Bästa kuren mot allt är ju såklart att åka till Starbucks, vilket vi gjorde.

Kom nyss hem och då har yngstingen nyss spytt, och jag ska jobba kväll, kul. Ska till mammans syster senare och äta middag men vet inte hur det blir med det nu eftersom han spydde.

Sa jag att jag är pigg idag eller?

Chai tea latte

2 timmars delay idag, jättekul. Det betyder att det inte va lika mycket ledighet för min del men hann ändå med Starbucks, såklart, det är ett måste.

Börjar jobba om tio min sen blir det karate sen kommer yngsta hem vid 4.

Måste bara berätta en rolig sak som hände igår när vi va på starbucks. Jag har ju äntligen kommit på något jag gillar där, eftersom jag varken gillar kaffe eller te. Men chai tea latte, det är hur bra som helst.

Jag och Johanna står framme och ska beställa och står och prtar lite med han som jobbar där, lite längre bortt där dom gör allt står en annan tjej som också jobbar där. Efet ett tag säger Johanna, ah gissa vad Tone ska ha då, han säger ju chai tea latte, inget mer med de. Vi fortsätter prata och babbla. Efter en stund kommer hon tjej som stod lite längre bort med en mugg och ställer på disken. Killen undrar vasd det är och hon säger, ah det är hennes chai latte. Asso det va ingen chans att hon kunde höra vad vi pratade om. Alla vet typ att det är de enda jag beställer.


Snödag igen

Så himla onödigt med snödagar. Som idag, hade snöat lite under natten. Ja då är skolan inställd, men va för att det tydligen var isigt ute och då vill dom inte köra bussarna. Vilket är bra egentligen, men ändåå?!??! Skulle aldrig hända i Sverige.

Så det var jag och barnen hela dagen. Va i pyjamasen ett himla bra tag iaf. Sen baka vi kladdkaka, som vi inte ätit än. Sen måla vi och lekte och blablabla. Sen gjorde jag köttbullar, från scratch. Mamman och lillkillen tyckte om det, äldsta va en tönt ;D Lillkillen verkligen älskade det, gick runt och sa Tone youre the best meatball maker ever, they were so good, i love swedich meatballs.

Nu skriver jag på läxan. Det suger, men måste ha klart det tills på torsdag.

Långhelg

Idag är det Martin Luther King day, vilket betyder helg. Ingen skola för barnen allstå. Så familjen åkte till Vermont i lördags och jag stannade hemma och tog det lugnt. Fredagskväll så jobbade jag så hyrde Easy A och åt popcorn och drack redbull. Asrolig film.

På lördan kom Johanna och hämta mig eftersom jag inte hade nån bil. Åkte hem till henne och tog det lugnt och kollade på SALT. Sen iväg till Stop and Shop och träffa Jennifer. Sen åkte jag och Jennfier hem till mig för Johanna skulle jobba. Så blev det utgång i Stamford. Och jag upptäckte det bästa hitilst här borta i barväg. Jag har druckit öl hela tiden när jag vart här, och jag hatar typ öl. I lördags fick jag reda på att dom har Smirnoff Ice, gissa om jag blev glad eller? Efter fyra månader, yummmmaa.

Jag, Jennifer och Madde drog och spela biljard först. Vill inte berätta hur det gick egentligen, fick i den vita bollen nästan fler gånger än dom jag skulle. Råka också lobba över den vita bollen x antal gånger över bordet. Men det var kul. Ska öva lite mer innan nästa gång, vi har ju ett biljardbord i källaren.
Sen drog vi vidare till en annan pub där det var mer drag.

Hem till Madde och sov på golvet, upp vid åtta och åkte hem till Jennifer och slappa och sov och åt popcorn och gjorde brownies. Sen kom Johanna, sen självklart Starbucks, och sen hem till mig och gjorde mat och kollade på film och åt popcorn.

Idag kom Jennifer och hämta mig och vi åkte till Starbucks och träffa Maja och Tina sen drog vi och ååt mat på Taco Bell, första gången sen jag kom hit, och det var sååå gott.

Nu väntar jag på att familjen ska komma hem så ska jag jobba lite sen blir det bio och POPCORN. Vi lever typ på popcorn här borta. Hahha.

Blev ett långt inlägg men har inte orkat blogga under helgen så de så.

Redbull race



Nu har ju Johanna inte lagt upp den bra videon när jag och hon kör redbull race för den var tydligen för lång. Men den finns på FB så kolla där. Här är bara en dålig video. hahhh

Varför inte?

Hade sovmorgon idag så Johanna ringde och väckte mig. Sen hämta jag upp henne och för att bryta vanorna drog vi inte till Starbucks. Vi drog till mallet istället. Och man måste ju bara älska rea. Det blev ett par assnygga skor, mjukis från VS, en topp och trosor från H&M. Allt för 60$, det är bra de. Men nu ska jag inte shoppa mer på ett tag, behöver bara en till sak, sen är det stopp.

Börjar jobba 30min och sen kommer yngsta hem runt fyra. Jobbar kväll så tänkte laga pizza med barnen.


Video på min shopping

Soooool

Idag var det 2 timmars delay, vissa skolor hade till och med snödag idag med fast solen skiner och det är blå himmel. Och jag har inte kunnat göra något alls idag för jag har inte haft en bil. Yngsta killen åkte till skolan vid halv elva istället för halv nio så efter det tog jag ett bad. Helllllllvete vad varmt det var, tror jag brände upp hela kroppen. Har målat tånaglarna, rakat benen och nu ska jag ta ut diskmaskinen innan jag fixar fingernaglarna för en gångs skull. Äldsta killen kommer hem halv tre tror jag och yngsta halv fyra. Hur sjukt är det inte att en femåring går till 4 två dagar i veckan!!?


Fun Fun

Redan i måndags visste dom att det inte skulle bli någon skola idag, för att det skulle snöa. Och det gjorde det, massor, det gjorde att jag fick sovmorgon till tio så det var ju gött. Jobbar typ inte eftersom föräldrarna är hemma och det är ju skönt. Men har absolut ingeting att göra, det är det som suger. Har faktiskt gjort lite läxa som jag ska lämna in om en vecka. Skrivit två sidor av 10 så det är ju en del kvar men.


Ska snöa 40cm!!?

Nu är jag i princip frisk, gött de. Men nu har jag så sjukt ont i magen så jag vet inte vad. Och imårn är det snödag. Ska tydligen snöa 40cm. Snödag betyder att skolorna är stängda = barnen hemma. Mamman är också hemma imårn, fast måste jobba. Lär nog bli en rätt så slapp dag imårn iaf, PJs all day.

Nu ska jag göra er så himla förvånande ni kan bli. Ska till Starbucks snart. Det är sååå himla kul där, ni anar inte ;)

Sista shoten

Kom nyss hem och tog min sista shot av min förbaskade äckliga hostmedecin, pappan sa att den medecinen är rediga grejor. Jo jag tackar, har kännt de. Fatta vad stark den är om man inte får ta den mer än 2 dagar?! Nu är det iaf bara antibiotikan kvar men det är ju bara tabletter.

Ska kägga mig snart nog, medecinen gör mig trött vettni ;) Herregud vad jag tjatar om dom där medecinerna och hur sjuk och trött jag är. Men ärligt, hur ofta är jag sjuk? Just det, ni som vet svaret på de borde ju tycka att det är okej om jag klgar lite extra dom gångerna jag faktiskt är sjuk.

Ny jacka

Åkte till mallet med Johanna och Jennifer. Tog max 30min, sen hade jag hittat vad vi var där för, en ny jacka. Äntligen säger jag. Kanske jag slipper bli sjuk mer och kanske slipper frysa arslet av mig så fort jag går ut. Mys Mys. 

Börjar jobba snart och jag är så sjukt himla trött. Tydligen ska medecinen jag går på göra så jag blir trött och dåsig. Får väl skylla på det.



Lite dålig bild men den är svart, en Calvin Klein.

Slö söndag

Igår efter läkarn och allt de där åkte jag och Johanna till mallet och sen kom Jennifer. Vi blev fast där ett bra tag, men vad gjorde det. Gick sen till Burlington och sen åkte vi hemåt och åkte förbi KOHLs. Sen åkte vi hem till mig och klockan var väl runt tio när vi kom hem så vi kollade på Step Up 3. Min familj hade tagit bort alla julgrejor och granen under dagen och möblerat om lite, så himla skönt.

Johanna och Jennifer sov över här, på egen risk, hahhaa. På morgonen, vid 12, åkte Johanna på aupair möte och jag och Jennifer chilla, när hon kom tillbaka åkte vi till Starbucks. Vad annars? Sen åt vi pizza, tillbaka till Starbucks och sen hem. Så himla slapp dag.

Ligger i min säng nu och skulle kunna somna vilken sekund som helst, mamman berätta att det var helt normalt att bli trött av den medecinen jag tar nu så jag lär väl somna gott inatt.


Doktorn i USA, 130$

Ja gick till doktorn här borta, då kan ni ju förstå hur jag mår eftersom jag ALDRIG går till doktorn. Sa jag att jag fick paya 130dollar för att nån skulle sticka ner en pinne i min hals så jag inte skulle kunna andas, skulle den fastna där också. Ska till apoteket nu för att göra av med lite mer pengar, på antibotika, som jag aldrig i hela mitt liv har tagit. Förstår ni hur jag mår?
Jag kanske behöver en ny vinterjacka, eller en vinterjacka över huvud taget, typ Canada Goose så jag kan hålla mig varm och slippa allt detta.

Rulltrappan



Såhär kul kan det vara med vantar i en rulltrappa.

Merci

Tack för alla krya på dig kommentarer jag fått. Det värmer verkligen. Har iaf nyss hostat upp mina inälvor. God natt, ska ta en red bull snart och popcorn, sen kanske spela biljard i min ensamhet eftersom alla är insnöade i sina egna hem och får psykbryt. Sen godnatt.

Just de

Hostar upp mina lungor. Det var allt jag ville säga, over and out!

Starbucks

Sitter och nördar med Johanna på Starbucks, dricker red bull, chai tea latte och äter bagel och kollar på Miami resor. Just det, sa jag att jag var sjuk eller? Jag kan nite prata och det är sååå kul. Börjar jobba tidigare idag också bara för att det är early dissmiss för att det råkade vara lite snö på backen, jättekul..

Pusspuss

Ska jag berätta hur jag mår? Nej, mår skit, speciellt när jag inte gör något för då tänker jag på att jag är sjuk. Både mamman och äldsta killen sa att jag borde stanna inne ikväll och ta det lugnt och lägga mig tidigt, ja  men vadå man kan ju inte svika Starbucks för en kväll. Drog dit och träffade Johanna och Jennifer och skratta och dog lite. Men det stänger ju nio så nu är jag ju hemma tidigt ändå.

Sen så frågade mamman om jag hade gått ner mer i vikt: Och yngsta killen säger, Tone, om du inte äter kommer du bli ett barn. Du kommer krypa. Och Tone, du är ju aldrig hunrig och äter inte mycket grönsaker. Fatta vad söt eller, och han är 5 år. Och nästan varje dag får jag höra Tone, jag älskar dig. Och Puss Puss, på svenska såklart :D Igår eller om det var i förrgår sa han. Tone, i love you, i never want you to leave.

Sjuk

Jag kan inte andas, jag kan inte prata, jag är sjuk. Så himla pissigt men vad gör man. Mamman gav mig massa tabletter, medecin och halstabletter igår så det borde väl bli bra idag. Känner mig som en kråka. Blää.

Och jag som aldrig blir sjuk..


Onsdag

Sitter på Starbucks nu, sååå coola är vi asso. Vi har kommit på att vi ska dra till Miami i April istälelt, blir billigare och vi hinner spara mer pengar och det är varmare och så kan nog Jennifer följa med då också. KOmmer det bli galet? Om det blir galet :D

Natti

Nu är det sängen som gäller, har ont i halsen som,, ja. Ligger i min nyinköpta pyjamas från VS, köpte en till idag fast jag köpte en i söndags. Ska försöka läsa lite i min bok, har bara kommit ett kapitel.

För en enda kväll, imårn kväll, skulle jag tackat ja till att vara i Karlstad. Det är fan stort, Sidney Samson kommer till Nöjes, enda stället i hela Sverige han kommer till. Kul att vi missa det i NYC för en månad sen, så kul. Det är han som sjunger låten Riverside. Pappa, om du kommer ihåg så var det den låten jag visade dig i somras när det var fest hos grannarna och dom bara ville lyssna på dansband. Det är den låten vi kör all in på i bilarna här borta. Hade Karlstad vart i NYC eller Stamford imårn hade jag lätt åkt dit!


Drar till mallet

Jag har sjukt ont i halsen, börjar väl bli sjuk som resten av världen nu. Ska iaf iväg till mnallet, idag igen, och träffa Linnéa. Har nite sett henne sen innan jul eftersom hon åkte till Sverige en sväng. Ska bli hur kul som helst, det kan man ju fira med shopping? :D

Har faktiskt koll på mina pengar nu när jag skaffat internetbank, tog bara mer än 3 månader. Så jag kan göra av med 80$ denna veckan. Måste tanka för typ 20 idag sen har jag 60 kvar att shoppa för. Och då har jag sparat 100$ så det är ju bra. Nästa vecka, lördag, ska jag försöka spara 150$.


Skola igen

Idag började skolan igen, ingen lång ledighet för barnen här inte. Yngsta killen hade sin första karateklass idag och ska börja ha det på tisdagar en månad framöver. Äldsta killen ska ha på onsdagar. Kommer bli skönt att domm börjar ha lite mer aktiviteter.

Drog till mallet imorse med Johanna, jättesynd att jag glömde mitt bankkort hemma, kunde ju inte shoppa något. Det är så jag ska börja göra, lägga undan mitt bankkort och bara ha cash. Resten som är på kortet ska jag spara. För idag ska vi kolla på Miami biljetter. Gaaaalet.

Ouupsi

Har inte uppdaterat på 5 dagar, det är rekord. Ni måste ju ha trott att jag var död. Men icke, jag lever är är frisk som en nötkärna och kommer gå all in på 2011.

Anledningen till att jag inte skrivit något är att på onsdag morgonen jobba jag en stund och var borta med ena barnet, en timme efter vi hade kommit hem åkte vi till Vermont och kom hem på fredag runt sextiden. Direkt in i duschen och sen iväg till Stamford för nyårsfirande. Sen kom jag inte hem förens vid 3 på lördan och då var jag jävligt trött, hmm, undra varför. Sen jobba jag från 7, gick och la mig och idag åkte jag till mallet vid halv tolv och kom nyss hem.

Kan ju ta och berätta mina två nyårslöften.
1. Spara pengar. Det började jättebra, åkte till mallet och shoppa loss.
2. Träna minst 2ggr i veckan. Man ska ju börja försiktigt.


RSS 2.0