Hockey

Har nyss kommit ut ur duschen, och har lite brottom så detta får gå snabbt. Ska möta upp Emma (min gamla au pair mammas systers gamla au pair som är här nu) inom en timme uppe vid Grand Central. Sen ska vi hitta någonstans och äta och sedan gå och kolla på hockey. Rangers-Devils, kommer bli kul eftersom det är derby. Det ironiska, roliga, eller vad man nu ska säga, är att jag bara har sett en NHL game förut. För nästan exakt tre år sen. Gissa vilka som spelade då om inte samma lag, vad är oddsen? Ska hur som helst bli jätteroligt :D

Fox

Bild från i torsdagkväll. Haha, what does the fox say?
 
 

Weird

Det bor ju så sjukt mycket folk i den här staden. Massa bra typer, kontisga typer, ännu konstiga typer och dom typerna som är bäst.
 
I torsdags skulle jag ut med några kompisar och vi stod utanfor en nattklubb och väntade på några till kompisar. Först kommer det fram en hemlös till en av min kompis och tigger. Sen går han vidare till mig och försöker. Bästa sättet brukar vara att säga att jag inte har några cash. Det är ju i och för sig också sant. Men det funkade ju inte så bra.
 
Jag- Sorry, I dont have any cash
Homeless- Do you want cash?
 
Sen tar han fram en hel hög med sedlar som han har i fickan. Haha, så himlans konstig händelse. Blir erbjuden pengar av en uteliggare?!

Pigg, javisst

Sitter och väntar på att första lektionen ska börja. Inte så pigg, men ändå piggare än jag brukar vara på dessa lektioner, även om jag sovit mindre. Tråkigaste med denna lektionen är att vi jämt kollar på videoklipp, vilket gör att jag blir ännu tröttare. 

Men, hade så otroligt roligt igår. Var i typ största lägenheten som jag har varit i än så länge, här i nyc. Lite mat och sen hem och sova en stund, 

Rockerfeller Center

Har haft det superbra sen sist jag uppdaterade. Inget speciellt som har hänt, det gamla vanliga. Haha. Testade den omtalade pizzan som ligger mellan två klubbar som vi brukar gå till, och tog till och med rätt pizza denna gången. Och ja, jag håller med, så himlans god pizza, ska vara känd för New Yorks bästa pizza, eller en av dom.
 
Det börjar verkligen närma sig slutet på terminen nu. Jag har två arbeten som jag har presentation på nästa vecka, sen är jag fördig i princip. Och då åker nästan alla hem, men inte jag, skönt att jag var hemma i November i alla fall, så känns det ju inte sååå ensamt och länge sen jag såg min familj.
 
Idag åkte jag, Malin, Solveig, Maria, Josefine och hennes kompis som är på besök till Rockerfeller Center för att kolla på Christmas Tree Lightingen. Var ju för det första omöjligt att komma fram, och för det andra omöjligt att hitta varandra där. Efter en stun bestämma vi oss för att mötas och gå någon annanstans. Gick till Bryant Park och kollade omkring bland dom olika shopsen som dom har där nu. Så det blev en mysig kväll även fast vi inte fick se när julgranen tändes. Den ska ju vara tänd hela julen så lär ju hinna se den.
 
 
 

Picture time

Lägger till lite bilder, och uppdaterar imårn.












RSS 2.0