Men då

Idag var dagen jag hade lägntat efter kanske den sista månanden, ungarna skulle börja i skola igen. Men nejdu, på grund av denna orkan var ju skolan inställd. Och sen ringde dom under dagen och sa att det var inställt imårn med. Är det inställt på onsdag ska jag shoppa upp alla pengar jag har.

Jennifer kom iallafall hit ett tag, ungarna kunde va i samma rum utan att bråka så vi satt och byggde lego. Och hon lämnar mig på onsdag, fyfan. Menmen. Åkte sen till en park och träffa ungarnas kusiner och Emma, sen hem och gjorde mat, jobbade 10 och 45 min. Kul. Kommer säkert vara samma imårn med. Så då blir det ungefär 22 timmar på två dagar, vilket betyder att jag bara har 23 timmar kvar på 3 dagar. Brukar jobba en timme på morgonen, så då är det 3 kvar. Äldsta kommer hem halv tre, och föräldrar runt 6, men oftast 7. Så kommer förhoppningsvis inte jobba över denna veckan.

Stormen

Just nu är jag so bored that i could die. Har inte gjort något sen jag kom hem igår runt 11, 12. Kul. Sov hela dagen igår, vakade vid nio, kollade på en film och somna vid tolv och sov till halv ett. Helt normalt va.

Och stormen, eller orkanen som skulle komma va inte så farlig, inte här iaf. Regna som tusan och blåste en del, ligger löv och grenar överallt med det är typ de. Sen är typ hela wilton utan ström, men vi klara oss. Tack och lov för det. Jag är sugen på godis, bara för att jag har så tråkigt, men alla affärer är ju stängda, tror jag, ska åka till Walmart och kolla om dom har öppet, dom borde ju de.

Sen så älskar jag min familj jättemycket! <3

Lite bläää

Nu är jag lite sur, för att jag och Åshild har planerat att åka till Atlantic City till helgen. Nu när vi kolla på hotell måste man vara 21 för att checka in. Jag hatar denna idiotiska åldersgräns!!!!!

Sen jobbar jag tio timmar varje dag denna veckan, tar på krafterna är trött som en ko och alla lämnar mig inom 2 veckor. Visst är livet underbart ibland, kan nån komma och hälsa på, eller skicka massa paket.

Sen på fredag är det den 19onde, vilket betyder 1 månad sen jag börja springa varannan dag, och som också betyder att jag får köpa min MK plånbok, måste bara hitta en fins osm jag vill ha och som matchar min väska :)

11 months

Yeeees. Idag är det elva månader sen jag åkte, tiden har vwrkligen gått så sjukt snabbt. Och denna månaden kommer gå assnabbt, och kommer antagligen vara jobbig eftersom i princip ALLA åker hem nu. Men men.

Vi drog ut och festa i fredags, kul som bara den, hahah, och sen så mådde man ju prima dagen efter också. Och det var ju min springdag. Kom hem vid åtta, skulle inte somna men det gjorde jag ju. Vakna några timmar senare och Åshild kom hit och så åkte vi och åt mat på McDonalds. Sen var jag tvungen och jobba några timmar, gick sen ut och sprang och sen blev det bio, The Change up. Så himla rolig.

Smarta jag

Förra veckan när jag tvätta var jag lite lat, så sepera int4e tvätten så ett par röda badbyxor tvättades med all annan tvätt, inklusive vit tvätt. Så lite rosa nyans på det, men va bara 2 handdukar, min morgonrock och en t-shirt.
Nu när jag skulle tvätta seperara jag och tvätta det vita separat, och innan tvätta jag färgat, och en bordsunderlägg som inte skulle torktumlans. Så lägger ju in all tvätt förutom den i torktublaren, lägger i all vit tvätt i tvättmaskinen. När jag startar tvättmaskinen hittar jag inte bordsunderlägget, letar i torktublaren och runt om men hittar den inte. Jo men smarta jag hade ju glömt att ta ut den hur tvättmaskien. Hann iaf ta ut den innan tvätten hann börja.

Sen kolla jag mitt bankkonto också, trodde jag hade typ 200 eller 300, nej då hade jag 76. Kul. Ska åka till banken nu och sätta in min lön från förra veckan iaf. Så litre pengar har jag, men jag trodde ju att jag var rik.

Helgen

Jag har ju ett sånt himlans stressigt liv så det är ju lite svårt att hinne med att skriva här. Här kommer iaf en uppdatering ifrån helgen.

På fredan åkte jag ut till Long Island, NY för att ta en helgkurs och få mina 3 sista credits i sista sekund, va tvungen att ha allt färdigt på torsdag. Så det innebär ju plugg hela helgen, tråkigt att missa en helg men bra för då kunde jag ju vila upp eftersom jag var sjuk. Hahha, inte mycket vila där. Efter klassen på fredag var färdig runt nio eller så åkte vi ett gäng inn till NYC och festa. Va till en bar först, inte min stil, bara massa svarta, oopps, så får man ju inte säga. Så jag och en till tjej åkte upp till Columbus Circle och träffa en kompis härifrån för dom hade en lounge där.Asgött, jättefint och så. Tråkigt att det stängde två, kom därifrån halv tre. Åkte ner till battery park och gick runt och kolla ut över havet och frihetsgudinnan.

Tog tåget tillbaka till skolan kvart över 5, va vid skolan vid 6, tog en dusch, sov en timme sen var det klass från nio till nio som gällde. Jättepigg, men det gick bra. Sists kolla vi på Djävulen bär Prada. Soft, sen bär det in till NYC igen, storsa bara runt på times square, asjobbigt, för mycket folk där. Sen hem och sov sex timmar och upp på klass igen.
Slutade runt halv tre och fick skjuts hem av en tjej som bodde i närheten, skönt så jag slapp ta tåget hem.

Kom hem och ungarna hade saknat mig som bara den, mina söta små barn :) Så gick ut och sprang sen åt grillat och iväg på bio med Åshild, Crazy, stupid, love. Jättebra film, ni borde se den.

Idag sprang jag extra eftersom det fanns ingenn ntid att springa i fredags, så MK plånboken är fortfarande snart min ;)

RSS 2.0