Timberland

Ett av de bästa köpet jag gjort på senaste tiden, eller detta året faktiskt, är mina Timberlands. Älskar dom och fick bästa dealen när jag köpte dom. Bästa köpet är dock min nya iPhone, såå skönt att äntligen ha en telefon med mottagning i princip hela tiden, vilket jag inte hade med min gamla. 





What lifts you





Februari

Hela januari gick så snabbt, har varit i solen, det har varit snöstorm och nu börjar våren sakta men säkert komma, äntligen. Har redan börjat använda min skinnjacka. Jag och min roomie har en deal i februari, att träna ovh inte äta onyttigt osv. Nu har det bara gått tre dagar, men ändå något. Till exempel så har vi sagt att vi måste äta frukost varje dag, vilket i och för sig mest är till mig eftersom jag i princip aldrig äter frukost. Men vet ni vad, jag har nu ätit frukost tre dagar i rad, framgång. Vi ska även träna minst 3 gånger i veckan, gå 11 000 steg och dricka mycket vatten. Är i skolan just nu men ska utväg till gymmet senare! 



By Chloe

I söndags åt jag brunch på ett jättegott ställe, By Chloe. Riktig god och fräsch mat där, plus att allt dom serverar är veganskt, så ett under egentligen att jag tycker om maten där. Dom har bland de bästa sweet potato friesen som jag har ätit, som är baked istället för fried. I söndags åt jag en taco sallad, som var så god. Det enda dåliga med detta stället är hypen, så det är alltid fullt med folk, och man får stå i en kö som oftast går ut genom stället, men det är det faktiskt värt.



RSS 2.0