Mer bilder från i fredags

Har lite fler bilder från i fredags, från Marloes kamera.

Typiskt

Jag sparar och sparar pengar, så himla tråkigt. Det är det enda jag kommer göra min sista tid här(som inte är så lång längre). Och självklart nu när jag inte har några pengar ska både mina två olika foundations ta slut, schampo och balsam är snart slut, showergele och ansiktstvätt nästan helt slut. Tandkräm typ slut. Och just det, nått man inte kan köpa för pengar, mitt liv är typ slut. Bläää, jobbig helg, iaf igår och idag...


Partteeeey



Igår var det utgång, wiiho, me like, va hemma hos mizzy och kirill hela kvällen och dansa och så. Jättebra kväll. Jobbar nu och äldsta har sleepover med kusinen och minsta är hos kusinen och sover där. Kanske drar ut ikväll med, måste ju ta vara på ungdomen, hahha.

WTF

Hittade denna bloggen : http://celinas.se/index.html
Det är precis det jag vill göra. Bo i NYC, plugga, har dock hört att skolan jag vill plugga på Berkley Collage inte är den bästa i nyc, men men.

Jag måste ta tag i mitt liv. Antagligen går ansökan för hösten ut snart. Men jag kan ju alltid börja terminen efter säkert.

Inte så mycket kvar nu, och bläää känner jag för det. Det enda som ska bli kul är att åka till Florida och att min älskade mamma kommer <3

Jag jobbar på lördag, vilket betyder ingen utgång denna helgen, suger, eftersom Caroline jobbar fredagskvällar.

Fyra helger i februari, en helg ska jag till LI på skola. Och då är Caroline i Mexico och Marloes syster här så gör ju inte så mycket, helgen efter är Caroline i Mexico också, och Marloes mamma kommer. Så då kan jag inte göra nått då heller. Sen kommer jag antagligen jobba nån av helgerna, eller båda, säkert lördag. Sen ska vi nog till VT nån helg. Så hela februari kan jag inte göra något.

Sen är det två helger i Mars, första som jag fortfarande är au pair, och andra inte. Hoppas jag inte jobbar nån av helgerna. Fattar ni hur lite det är kvar? Jag har ju inte ens vart på Brooklyn Bridge än. Fyfan..

Hej


Såhär glad var jag i fredags, hoppas jag inte jobbar på lördag så jag kan feeeeesta :D

Jag behöver jeans!

http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10901&storeId=10051&langId=-1&categoryId=12290&parentCategoryId=12205&topCategoryId=12203&productId=813056

Hatar att spara pengar, hur mycket rea är inte domma jenasen?????

Ni vet ju min adress ;)

Hallå

Hade en bra helg, var ute i fredags. Vi drog till Greenhouse, haha , så himla kompiskt, alla rökte på där, green lixom, haha.
På lördag åkte jag till akvarium med Caroline och hennes tjejer, sen hem och jobba. Kolla på Miss America, inte alls roligt.
Söndag kom Caroline hit och vi åkte och åt lunch, sen kolla på Hangover 2, åt glass och godis, sen hem till henne och åt middag, sa jag att vi åt mycket då eller?

I måndags var the Marthin Luther King Day så alla var lediga och vi åkte till MA och åkte skidor. Va en jättebra skiddag, inte för kallt, bara lite, och sol. Åkte hela dagen, åkte hem och stanna på en restaurang och min mat var sjukt försenad så jag fick gratis dessert, Tog största glassen, har aldrig sett så stor glass. Så himla gott.

När vi kom hem var klockan nästan 8, så Caroline var här och vi kolla på Gossip Girl :D

Annars har det inte hänt så mycket i veckan, jobbade lite extra igpr, vilket kan behövs för min ekonomi.

Hade värsta bästa planen för min ekonomi tidigare idag och hade 68 dollar på mitt vanliga konto som jag kunde spendera i helgen. Men så fick jag ett jävla sms att jag måste fylla på min mobil med 50dollar imårn, så bara 18kvar, vilket suuuger.

Fredag 13onde

Tjooohoo, Fredag den trettonde!! Jag sparar pengar, men som alla i hela världen måste man unna sig något gott ibland för att nå sina mål! Så därför blir det utgång i NYC ikväll med tre svenska tjejer. Wiihooo! Ska ha mina nya bralls, nya partytop, och gamla(!) skor. Önskar jag kunde unna mig ett par nya skor också, men man får väl antagligen inte jämt som man vill.

Och idag har städtanterna varit här, så det är helt rent i mitt rum nu :) Tog till och med ner mina resväskor i källaren.

Skypa med pappa också, prata om min så kallade framtid. Första steget när jag kommer till Sverige är att skaffa jobb. Så om någon vet nått jobb så kan ni ju säga till. Andra saken är att skaffa en lägenhet, samma sak där, säg till om ni vet något. Och för det tredje, bestämma vad och vart jag ska plugga och när jag ska börja.


Heeej och håååå!

Plötsligt händer det!!

Inatt, eller om det var i morse, så drömde jag en rolig dröm. Jag mötte brevbäraren så hade han ett paket till mig, men det hade gått sönder, så fråga han om det var nått som var borta. Och det var bara ett par jeans i paketet (skulle vara mina byxor som jag fick i julklapp) och det var ett par jeans som jag har här hemma så jag fattade inte hur Linn kunde ha skickat dom. Sen så hade hon köpt ett nytt paket, ett gult istället för det gröna jag köpte. Så jag blev jättesur på brevbäraren att dom hade slarvat bort mina byxor. Sen så hade han massa svenska pengar i bilen också, han bara, ja jag tänkte åka till Sverige nån gång. Sen kommer jag inte ihåg mer

Men idag när jag gick och hämta posten så hade mina byxor kommit. Wiiiihooooo :D


Bra dag

Igår var en såå bra dag!
Ungarna började med basket igår, 3-4 äldsta, åkte och hämta lillen och sen 4-5 lillens tur. Hem och göra mat, läxor osv, gjorde lite quiz med äldsta, om de olika staterna osv. Sen var det läsdax, så ungarna satt i en varsin fotälj inbäddad i filtar och läste, tyst och lugnt, och då kom mamman hem, hon var lite chockad att det var så lugnt.

Sen snabbdusch så kom en kompis och hämta mig, åkte och åt lite, till nån bar och sen till ett ställe där några andra var. Hade sjukt kul, jättekul :) Men är liiiite trött idag men men.

Och idag har äldsta eftergrej på skolan så ska hämta han halv fyra och lillen har playdate.

Fin helg

Var sjukt underbart väder i lördags, typ som en aprildag. hela familjen var ute och lekte, hade en eld, hade kompisar över som hade kortbyxor på sig(!), åt pizza ute! Var så najs, jag och Marloes tog en promenad i solen, var så himla fint. Sen åtke jag och Caroline till norwalk, Caroline pierca sig, heheh, lite spänning i vardagen lixom.

Söndan blev det stamford hela dagen med min fina Caroline, åt på restaurang osv. Sen var det premiär för DHW igen, wiiihooo!

Tog en promenad idag med, nollgradigt, blå himel och sol! Hur underbart är inte det? Så jag vill ha det!

RSS 2.0