Heeej och hå

JObbat hela dagen, vart till doktorn med ungarna, slapat, ena har haft playdate. Börja regna också så jag fick äntligen använda mina stövlar. Kollade nyss på Beastly i min säng, jättefin film. Skulle kunnat somna lätt under filmen för att jag låg så skönt. Ska iaf lägga mig nu, yttligare 10 timmars jobbdag imårn, bästa som finns när man inte är 100. Ännu roligare är ju att jag ska på en weekendkurs hela helgen, själv, precis så jag älskar att spendera mina helger.

Yepp

Gick ut och sprang, även fast jag är sjuk, fast klockan var kvart i åtta, fast det regna. Sprang 45min, 6km.

Sjukis

Va ledig hela helgen för familjen åkte till Vermont. På fredag gick jag ju på bio med Åshild, lördag sov jag till klockan tolv, åkte jgorde några ärenden, möblera om mitt rum, skypa med min familj, var ute och sprang, och sen ut och festa. I början av kvällen kände jag fan jag ahr ont i halsen, så som jag hade i vintras typ. I slutet av kvällen kunde jag knappt prata, så hes, och värst på söndag.

Åkte iaf på poolparty au pairmöte på söndag, sen till danbury med Åshild och kolla på bio igen, horrible bosses, hur rolig som helst och bästa biosalgonen.

Idag har jag jobbat från åtta till halv sju, med min underbara hesa röst. Vi har vart och bytt olja på bilen, bibblan, handlat mat, ansiktsmålning, målat trähus och chillat.

Nu ska jag ta det lugnt lite efter maten och sen ska jag ut och springa. Skönt att det inte är 100 grader ute idag iaf, det har till och med regnat.

Friends with benefits

Jobbade hela dagen idag för äldsta ungen hade inte camp. Så vi drog till Stamford och shoppa lite pyssel och sen MC och köpte glass. Sen när vi hämtat upp lillen åkte vi till bibblan och kolla på filmvising. Åkte hem och packa, föräldrarna kom hem och dom åkte till Vermont, jag stanna hemma, för har aupair möte på söndag. Så imårn ska jag sola hela dagen, och springa. Så måste antagligen upp astidigt så jag ens ska kunna springa utan att dö av värmeslag.

Ikväll drog jag på bio med Åshild, friends with benefits, asbra film, skitrolig :D Sen kom Jempa och överraska hahha, hon åker ju till Cali på söndag, gött för henne ;D

Ska också förösöka hinna med att mublera om i mitt rum i helgen, om det ens kommer att gå. Och ska bli neger tänkte jag.

Glassigt

Hejoch hå, var ute och sprang idag med, hur duktigt är inte det? Fortfarande sjukt varmt, och kvavt som bara den, luften står helt stilla. Kom på att om jag springer varannan dag i en månad ( eller två?) ska jag få köpa en Micheal Kors plånbok som belöning, eller nått annat snyggt. Bra deal va?

Åkte och såg the zookeeper på bio med ungarna, sen hem till Hanna för playdate och sen pizza i parken. Nu ska jag nog till stamford och ta en drink eller så. Glassigt.

Sjukt varmt

Värmen här är knappt männsklig, under veckan ska det till och med bli typ 100, 110 grader, plus att det är så kvavt så man knappt kan andas. Hade tre timmars paus på morgonen så gjorde lite ärenden och slappa framför tv:n. Kan inte göra så mycket annat eftersom min träningsvärk från igår är obeskrivlig. Gör så sjukt ont, går som en gammal tant. Ena ungen föröskte vara snäll och hjälpa mig upp för trappan.

När jag slutade åkte jag iaf till mallet med Åshild, plåster på såren lixom, shopping funkar alltid. Köpte två klänningar, en linne som jag kan springa i och tre nagellack, base, vanligt och top coat. Tjiiing tjiing på de.

All denna värmaren gör också så jag får så ont i huvet, så ska lägga mig nu, ut och springa imårn när ungarna är på camp, om mina ben klarar sig upp från sängen först.

Springskor

Köpte mina skor igår, gick ut och sprang/gick idag. Var så sjukt varmt så det gick nästan inte att springa, knappt gå. Men jag gjorde nått iaf. Sen hämta jag lillen på hans camp 12 och körde till äldstas camp så följde dom med några kompisar hem och kom hem runt halv fyra, och sen kom pappan hem strax innan fem. Ska bara hämta mamman på tåget lite senare, annars var det allt mitt jobb idag.


Snälla ungar

Har vart en soft dag idag, körde ungarn till olika camp 9, och 9.30 och hämtade 12 och 12.30. Och inget bråk på hela dagen, dom har vart hur snälla som helst, hjälpt till, plockat undan efter sig, helt otroligt, en hel dag lixom. Sen kom förälrarna hem och jag berätta hur duktoiga dom hade vart, två min efter börja dom bråka.

Ska ta en dusch nu och sen åka och köpa skor, får se om det blir starbucks efter eller bara chilla. Igår gick jag och Åshild på bio efter vi legat på stranden och stekt, kollade på Monte Carlo och den va asbra, jätterolig.

Igår

Igår var vi ute, va helt okej. Köpte en ny klänning också som jag kunde ha till mina röda skor, den är leopard och enarmad. Nu är jag hur sliten som helst, ska träffa Åshild och chilla och sola typ. Thats it!

Lördag

Igår åkte vi till nån beachbar någonstans i ingenstans, vi kom dit sent, runt tolv. Och så stängde dom astidigt, 1, så blev en fjuttutgång, vilket betyder att det blir en större utgång i kväll. Wiiiiihooo. Alla börjar ju åka hem nu, så i början av nästa vecka åker Nicole och Lauriane hem, och ikväll är det Nicoles födelsedag så blir både firande och avsked.

Igår på dagen åkte jag till stranden, fick lite färg i ansiktet, tjoooohoo. Äntligen, mitt äldsta< värdbarn säger att jag är brun på ryggen, och ingen vill vara brun och att det inte är normalt att sola varje dag. Men jag är iaf brunast av alla, och jag äldkart.

Here we go!

Har abslout ingen lust att blogga, men vad gör man inte för sina kräsna läsare (pappa & kristin) som iaf vill ha ett inlägg i månaden?

Så vad har hänt sen sist?
Ja, mamma, pappa och Kristin kom ju och jag hade två asgrymma veckor med dom. Var så himla kul att ha dom här, kan inte fatta att det var 10 månder sen sist då. Och ändå så kändes det som igår. Vi va i NYC, här hemma, och så åkte vi till D.C.

Sen åkte dom hem och det blev lite tråkigt. Gick ut på fredan för att trösta, hehe, på lördag morgon åkte jag till Rhode Island med familjen och fira 4th of July som var på måndan. Så kom hem på tisdag, och fick då äntligen sova i min underbara säng på över en vecka.

Denna veckan har vart så slapp, härligt, ungarna har vart i camp från halv nio, nio till halv fyra. Och det är i princip det som hänt, finns ju mer saker med allt det är för komplicerat och onödigt.


Jag älskar er så otroligt mycket! <3

RSS 2.0