Valborg?!

Idag är det sista april, vilket betyder Valborg i Sverige, men inte här borta. En helt vanlig torsdag. Har varit i skolan och haft min psykologi klass, pratat med mamma och pappa, städat lägenheten lite och väntar nu på att min nya roomie ska komma hit. Ska senare upp till Upper East side i några timmar, efter det ska jag ut till New Jersey och hälsa på Matilda tills imorgon då vi åker tillbaka in till city. 



New York

Liten catch up, som vanligt, eftersom jag fortfarande är sämst på att uppdatera. Caroline har varit här och hälsat på, så otroligt roligt!! Känns tyvärr som det var jättelänge sen hon var här, även fast hon åkte hem för bara två,tre veckor sen. Annars har det inte varit så mycket utöver det vanliga. Spring quatern i skolan har börjat, har två online klasser och två klasser i skolan. Klasserna i skolan är dom jag tycker om bäst, och tycker faktiskt dom är intressant, psykologi och business merchandising and buying heter den andra. Har statistik online, vilket faktiskt är skitsvårt, och även business law, som påminner om en annan klass jag redan tagit.
 
Hade mitt första prov idag, i business klassen, och det gick rätt så bra tror jag, endast en fråga som jag inte svarade på, och fattade inte den för fem öre så det är okej. Har försökt plugga online klasserna på eftermiddagen, men inte gått så bra, hade huvudvärk för första gången på hur länge som helst så tog en nap för att få det att gå bort, gick inte så bra. Kommer ihåg när jag hade huvudvärk nästan hela tiden när jag var yngre, usch.. Glad att det inte är så längre.
 
Måste även städa min lägenhet, vilket jag försöker förskjuta så länge som möjligt, men i morgon måste det var rätt så okej för en kille som ska bo här under maj kommer.
 
Ska se till att lägga över några bilder från mobilen så det blir lite roligare.

RSS 2.0