Är det idag det är halloweenfest eller?

Shit vad dålig uppdatering idag. Tog en sovmorgonen till tio typ, sen iväg till Ridgefield med Hanna och MArie och picknick, kom nyss hem och ska hoppa i duschen och börja fixa mig inför kvällen. Jo just det, jag ska festa i NYC, det ni. Kommer bli galet. Har lite brottom så kommer nog inte skriva mer idag, och kvällen och natten är ung, clubben stänger ju fem och vi lär inte ta tåget hem förens 6 minst. ITS GONNA TO BE AWESOME!!

Lugn kväll

Idag kommer det bli en kväll som heter tagga-för-att-köra-all-in-i-NYC-imårn. Ni förstår grejen, kunde lätt hitta på något ikv men nog lika bra att jag stannar inne och tar det lugnt eftersom jag jämt är så trött när jag vaknar. Ska vika min tvätt som jag tvätta idag också, ska vika den tvätten jag tvätta förra veckan också. Hahha, la det bara på sängen och när jag skulle lägga mig var jag för trött för att vika det så slängde bara in det i en låda.

Fan, imorgon kommer det bli så kul :D

Pappi <3

Pratade skype med pappa förut, alltid lika bra och roligt :) Humor. Jag älskar dig <3




Hur gulligt?

Jag och Hanna åkte och såg våra småbarn gå halloweenparad. Så himla gulligt var det, massa olika söta dräkter. Sen hade dom typ party i klassrummet, åt cupcakes och så. Mamman kunde inte komma så jag skickade en bild på killen så hon ringde och var jätteglad över det.

Igår kollade jag hur mycket pengar jag har kvar på kortet. 24$, det var igår kväll jag kolla så då sa jag att nite jag inte skulle köpa något mer förens jag får nästa lön, vilket är på lördag. Gick sådär, men köpte bara nödvändigt, en rakhyvel. Hahha, även om jag ska vara devil/angel på lördag kan jag ju inte gå runt med orakade ben, iaf inte på angelsidan.


Tjennna

Vet inte vad som är felet på mig, är hur trött som helst och mår typ illa. Måste vara vädret, det är ju typ bara 20 grader. Ska nog iaf äta frukost snart och sen fixa mig för vid tiotiden ska jag till yngsta killens skola för att se på hans haloweenparad. Fatta vad gulligt när alla barn går runt där i sina små kostymer. Sen börjar jag inte jobba förens halv tre så ska försöka slappa idag, chilla lixom. Och ladda inför imårn kväll, då är det party från minst 10 till fem på morgonen. Sa jag att det var i NEW YORK CITY vi skulle festa eller?

Köpte röd hårspray igår också, kommer bli så kul.


HAhha, bild från i lördags.

Killers

Vi hyrde filmen Killers, asbra var den. Va som Spykids fast för vuxna ist, och lite inslag av Mr and Mrs Smith. Men annars en helkopia av Spykids, som var min favoritfilm när jag var liten. Kunde hela filmen utantill.

Pappan kom ju hem från D.C. så när vi kom hem från Walmart sa mamman att han hade köprt dansk choklad. Och att det fanns en svensk choklad i den kartongen som var till mig, inte nån skitchoklad inte utan värsta fina asken och en liten bok med alla oliak sorter i. Tror man fick välja vilka sorter man ville ha. Kände mig så himla taskig om jag skulle säga nej tack jag vill inte ha. Annars när man blir bjuden på godis kan man ju ta den och äta den lite senare. Detta var inte ett sånt tillfälle. Så jag åt den. En chokladbit, mitt godislöfte, herregud....

Läggdags.

Movienight

Har slutat jobba nu. Mamman var och hämta pappan vid tåget så jag jobba lite senare än vanligt, åtta. Oh my god så sent asso.... Pappan har vart i Washington sen i tisdags, och ska nog tillbaka nästa vecka också.

Hanna kommer och hämtar mig vilken sekund som helst och då åker vi till Walmart och hyr film och sen tillbaka hit och kollar. Mysigt.

Promenix

Så himla coolt att Zlatan läser min blogg ;D Hahhaa.

Har nyss kommit hem från Marie, vi gick en timme typ och vi bestämde, eller ja Marie, att vi ska gå varje morgon efetr vi slutat jobba. Undra hur länge det håller, det börjar på måndag så det är slappdag imårn. Ska äta lite frukost och sen in i duschen. Börjar ju jobba om typ en och en halv timme, måste nog tvätta lite kläder sen också.
Vi beställde också biljtter till på lördag, fan vad kul det ska bli. PARTY IN NYC!!

Piggare kan ingen va

Sov hela natten idag och vaknade inte före klockan ringde, och nu är jag hur trött som helst. Skulle kunna lägga mig och sova nån timme nu hur lätt som helst. Mina ögon håller på att slockna. Ska iaf åka iväg till Marie snart och gå en promenad, det behvös verkligen, men vädret är inte det roligaste. Sen vid fyra ska jag med barnen till mammans jobb för att gå trick or treat. Nu måste jag fixa mig för Hanna kommer när som helst. Skriver sen.

Lite happy ja

Ibland blir man bara på så bra humör, utan någoting. Så är det nu ikv iaf, kom nyss hem från Anders, jag förlora inte. Den enda anledningen till det är att vi inte spela kort. Hade iaf roligt, prata, skratta, kolla lite på mordkomissionen åt danska pannkakor. Visste inte ens att det fanns, det var gott iaf.

Lägger in bilderna imårn för jag hittar inte sladden. Skickade sms till några förut, alltså ni i Sverige. Så nu har ni mitt nummer. Linn och Jimmie, jag skicka inte till er för jag har inte era nummer eftersom ni skulle vara så töntiga och byta nummer..

Kortkväll

Mamman kom hem runt halv sex, så man kan ju säga att jag sluta jobba då. Sen följde jag med till McDonalds och sen storhandla. Nu tror ni säkert att jag jämt äter skräpmat här men så är det inte, och chicken nuggets är inte så onyttiga, eller?

Ska när som helst iväg och möta Marie på Walmart, hon ska köpa halloweenkostym. Sen bär det av till Anders där alla andra är, tror jag. Så det blir att spela kort ikväll, jag suger på det men det är så roligt. Det är ju bra att jag är med och spelar så är ju dom andra säkra på att dom inte förlorar. Så himlans tråkigt att Natahlie och Sopihe åker hem, eller slutar jobba, om typ en vecka. Alla borde komma och åka samtidgt..


Så himla snygg bild, not. Men här är en av tröjorna jag köpte idag, syns jättemycket på bilden, jag vet ;)

Mer shopping

Åkte ju och hämta Hanna och sen första till banken och sen Stamford mall. Skulle sätta in min check på kontot och så säger hon, vet du att du ligger back 53 $ , ehh nee. Så himla irriterande, då blev det ju som att jag bara fick 140$ i lön. Trodde jag hade ett sånt kort man inte kan betala med om man inte har pengar, ska kolla upp om man kan göra så att det blir så.

I stamford blev det lite shopping, när jag fick reda på att jag inte hade så mycket pengar tänkte jag första att ne, inte så mycket shopping idag. Men det gick på 43 $ och sen mat på de. Köpte två tröjor och två par lösögonfransar. Och just det, bytte min bh också, dom hade inte den jag ville ha så fick lägga till 15 $ och köpa en dyrare. Så allt som allt gick denna dagen på typ 63 $, och igår typ 90 $. Helt normalt, så mycket brukade jag shoppa hemma, ne verkligen inte. Kanske på en månad eller två. Men inte två dagar. Ska hålla i pengarna nu, iaf fram tills på lördag.

Mitt i veckan

Redan onsdag, veckorna och dagarna går både fort och sakta. Men om två dagar är det ju helg vilket är sjukt skönt, och ska bli så himla kul. Fick igår reda på att jag nog inte behöver jobba alls på lördag, iaf inte på kvällen. Men kanske måste jobba tre timmar på söndag. Lite tråkigt eftersom det är halloweenparad i NYC. Då hade det vart perfekt att vara där på lördagkvällen och sen åka hem efter paraden på söndag. Kanske får åka hem och sen in till NYC efter jag jobbat.

Mamman berätta idag att hon skulle försöka komma hem tidigt idag för att det blev så sent igår. Igår kom hon hem vid halv sju, sju kanske. Och det är så alla andras au pairers familjer kommer hem. Men idag skulle hon föröska med halv sex.

Ska snart åka och hämta upp Hanna och sen till banken och lösa in min check och sen, gissa vad.. SHOPPA.. Börjar jobba halv tre så det är sjukt skönt att ha typ hela dagen ledig.

Fotbollstisdag

Tisdagar betyder fotboll, och väldigt slappt. Yngsta kommer hem ett, åker och hämtar äldsta på hans fotbollsträning halv fyra, sen iväg till yngstas fotbolssträning som börjar kvart över fyra och en timme fram. Sen hem och göra mat, läxor, bad sen over.

Åkte till starbucks ikväll, igen, blir ni förvånade? Pratade lite om helgen som kommer och vad det blir och så. Taggad, ja!!! Ska lägga mig nu, och imårn bitti blir det samma som idag. Dagen blir också samma typ, fast till Stamford mall ist för Danbury.


Danbury mall imorse

Imorse en minut efter att jag vaknat, eller efter yngsta killen kommit in. Fick jag ett sms av Linnéa om jag ville med till Danbury på morgonen. Shopping? Svaret är så himla enkelt. Det var bara jag och den yngsta hemma imorse, dom andra hade redan åkt. Men vid halv åtta kommer mamman hem, och hon hade köpt med dounat till oss. Så himla gott.

Åkte till danbury vid tio och var där halv tio. Men visade sig att det inte öppna förens tio. Gick bra ändå att fördriva tiden. Linnéa kollade på halloweenkostym och jag var inte på VS för sjuttioelvfte gången för att se om dom hade rätt bh, nej. Köpte massa annat där istället.

Mysig morgon, shopping gör en så lycklig.


Sämsta bilden men orkade inte. Tre body/hand lotion och tre bodymist. Så tre sett lixom. Allt från VS.

Off work

Nu har jag slutat jobba. Det mesta idag har gått bra, föutom att yngsta killen börja gråta för att hans playdate inte lekte med han för 5min. Och att dom råka spilla ut ett halv stort glas på hela bordet och lite på golvet. Självklart råka dom också spilla ut resten på golvet också. Men annars har allt vart okej. Har slutat jobba nu men vet inte om jag behöver hjälpa till med nattningen. Sen ikväll blir det Starbucks. Vad annars lixom? Vi är au pairer i USA, vårat liv går ut på att sitta på Starbucks och babbla.

Imårn kanske jag börjar jobba tidigare för pappan åker till Washington och är borta tills på torsdag. Så under dom dagarna kommer jag få jobba lite mer.

Måndag

Är inte så himla pigg idag. Det börjar med att jag somnar om efter klockan har ringt och vaknar, tjugo, kvart i och jag skulle börja halv. Men gjorde nog inte så mycket för yngsta killen hade inte vaknat än och föräldrarna gjorde sig i ordning för jobb.

Åkte till Walmart med Hanna för att jag skulle köpa lite mat som behövdes. Lite svårt bara att få in det som skulle va i frysen eftersom familjen var och hämta massa kött i lördags. Inte ett eller två kilo eller så utan hela frysen är fylld med kött. Så himla gott egentligen, men lite för liten frys.

Ska lägga in kläderna från tvättmaskinen till torktumlarn och sen vika allt. Två loads of tvätt, kommer verkligen inte på hur man säger det på svenska. Sen måste jag tvätta mer kläder, och mina kläder behöver också tvättas för det luktar apa typ. Och så börjar jag jobba om 45min. Men går alltid ut till bussen 20min före typ för jag är så rädd att jag ska missa bussen. Då får inte barnet gå av och måste åka tillbaka till skolan så ringer dom från skolan och så får man åka och hämta den.

Sen kommer äldsta barnet hem halv tre, då är det läxor som gäller. Vid fyratiden kommer både deras kompisar så det lär bli fullt hus och så ska jag göra mat till dom. Sen så slutar jag vid 7 eller 8.

Halloweenfesten

På lördan efter vi hade vart på Walmart, och hemma hos Hanna en liten stund så åkte vi hem till mig igen och började fixa oss för kvällen. Så himla roligt med maskerader. Vid halv tio, tio kom Johanna och hämta oss och så åkte vi till festen. Och Nathalie och Jennifer var redan där. Hahha. Så sjukt roligt var det den kvällen. Sinnes.

Innan vi hade kommit till festen hade Jennifer och Nathile träffat två killar som var utklädda till samma som dom, djävul och vampyr. Och det visade sig att dom var svenskar, oddsen?? Så när vi kom så visste vi inte att dom var svenskar så pratade bara engelska och så frågar den ena killen Johanna om vi hade isbjörnar i Sverige. Johanna kollar på Nathalie och frågar, har vi det? Hahhaa, asso så himla roligt. Sen fick vi reda på att dom var svenskar. En annan rolig sak är när vi står och pratar med dom så frågar Hanna, är ni också au pairer? Asso, dom killar var väl 25 eller något och verkligen inte au pairer, och man kunde inte ens tro att dom skulle vara det.

Asso, kvällen var sjukt rolig. Åkte och sov runt 5, 6 tiden. Lagomt pigg när man vaknar vid nio då. Med gårdagens smink och frisyr med massa hårspray i. Efter ett tag åkte vi till Stamford igen, åt på McDonalds, som frukost fast klockan va typ 2. Sen åkte och hyrde tre filmer och glodde på film hos Nathalie. En bra film, en skitdålig film och Killers som vi inte hann och se.







Jag har bara bilder från innan festen när vi gjorde oss iordning. Lägger in dom andra när jag får dom.

I fredags

Tar och berättar hur dag för dag var så blir det enklare.
På fredan kom Jennifer och Alli ochhämtade upp mig runt nio, tio. Då åkte vi till Stamford till en som hette Joel och där var Johanna, Nathalie och Sophie också. Så det blev lite beerpong och så innan vi drog till någon pub där det inte va så himlans mycket folk, men roligt var det iaf. Sen gick vi till Subway och sen åkte hem till Joel igen och sov. På morgonen, eller typ förmiddan åkte vi till Subway igen och köpte frukost. Sen åkte jag Johanna och Sopihe till partycity eller något sånt och kolla på halloween kostymer. 

Kom hem på lördag runt tre tiden och tog det bara långt och duscha osv. Familjen var borta ändå tills åtta sen det var helt tyst i hela huset. Hanna kom efter ett tag och sen åkte vi till Walmart och köpte halloweenkostym till mig.


Beerpong, blåa plastmuggar!


Jag, Joel, Jennifer och Alli. Asso se hur jävla runt ansikte.


I bilen på väg till puben


Jennifer och Alli i bilen


Alla tjejer förutom Natahlie


Normal bil i USA. bakluckan..


På halloweenaffären prova vi massa brillor. Hur snygga som helst.

Awesome weekend

Har verkligen haft en så bra helg, helt galet. Sjukt kul har det varit. Är trött nu så ska gå och lägga mig, skriver om helgen imårn.

Halloweenparty

Nu är det halloweenparty som gäller, hur kul som helst. Vi blir snart upphämtade av Johanna sen bär det av. Ska ta massor av bilder och lägga upp dom i bloggen imårn. Men kommer inte kunna skriva allt för tidigt för kommer inte sova hemma inatt heller. Fan vad kul allt det här är.

Hemma från igår

Kom hem för ett tag sen. Hade en jättebra kväll och det blir kanske att jag följer med dom tjejerna till en halloweenfest ikv. Men problemet är att jag inte har någon kostym. Bilen är heller inte hemma så jag kan inte åka och kolla det nu. Hoppas dom kommer hem snart iaf. Ska hoppa i duschen för jag känner mig lagomt ofresch, inte okej..

1,2,3

Nu känner jag mig som mig själv igen. Sminkad för party, som jag brukade ha till vardags förut. Plattat hår och klänning på. Och man får inte glömma, klackarna! Nu kör vi. Ska bli hur kul som helst. Och mamma för att inte göra dig orolig, jag är med svenska tjejer som varit där förut och kan området och jag kommer sova där hos deras kompis med dom och kommer komma hem i mårn någon gång med tåget. Därför skriver jag inte att jag uppdaterar när jag kommer hem ikv för då har jag ingen dator och är inte hemma. Jag skriver när jag kommer hem imå¨rn, lär väl bli någon gång mot kvällen för eran tid.

Älskar er!!

Mysigt hår.

Kom nyss ur duschen, andra gången idag bara för mitt hår är så jävla äckligt, eller om det är schampot? Såg fett ut som jag vet inte vad. Nu är jag iaf nyduschad och ska börja fixa mig för ikväll. Jag ska platta håret. Första gången sen 10 September. Det är bra de.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ens, har lixom inga strumpbyxor och bara ett par klackisar och det är monsterklackarna. Men kul att kvällen i Sverige snart är slut och min inte ens har börjat ;)

Have so fun in the city, girls.

Har gjort massa saker idag. Åk till fedex och fixat det sista på en grej. Pappa vet vad, hahha. Det roliga är när vi typ ska gå därifrån frågar en i personalen om vi behöver hjälp och vi sa nej. Sen när vi går säger han ha det så kul i city. Och alla tre som jobbar där börjar asgarva. Jag och Hanna går snabbt ut och typ springer till bilen och kollar inte ens bak. Asso, lite pinsamt ju.

Sen var det till Hannas bank, det finns ju drive-thru på banken men vi fatta inte riktigt. Så Hanna går in istället och efter ett tag kommer hon ut med en som jobbar på banken och så står dom vid drive-thrun och så visar hon hur man gör. Hahha, såg så roligt ut.

Sista stoppet var Walmart, finns så himlans mycket där. Skulle nog kunna lätt fördriva nån timme där. Lite fattigare och ett tag senare åker vi hem. Nu väntar jag på att äldsta barnet kommer om om en halvtimme. Ska försöka göra något roligt, baka eller något eftersom det är fredag.

Är det idag det är fredag eller?

Yes, it is. Fredag vilket betyder långdag för minsta killen och jag börjar jobba halv tre, till sex. Sen har jag långledigt, fram till måndag klockan 1. Hur det ska spenderas? Idag blir det fest, finally. Imårn är det kanske kanske NYC som gäller. På söndag vid sju ska jag träffa en tysk tjej. Egentligen skulle vi träffats i tisdags, och sen igår. Men eftersom jobb blev så fick vi flytta fram det.

Har nyss ätit havregrynsgröt, men som allt i USA så är det inte vanlig. Det är typ med syrap eller något i. Men mycket godare blir det, tror jag ska ta en till portion. Kanske, väldigt tveksamt, att jag tar en promenad idag.

Ska försöka komma iväg till affären också. Och fedex, för jag måste fixa en sak till ikväll, sen är det jag som är storasyster i familjen ;D Hahha

Planera

Jag borde egentligen planera allt jag vill göra när jag är här. Vart jag vill resa och se och allt sånt.

Los Angelses
Miami
Washington D.C
Hollywood
San Fransicso
Las Vegas

Är dom största måstena!!!

När vill ni komma och hälsa på? Vilket månad typ? :)

Suckass uppdatering

Den här dagen har varit både och, bra och dålig, slapp och jobbig. Har inte hunnit uppdaterat något för det blev lite brottom innan jag skulle börja jobba.
Egentligen skulle jag och Hanna ut och gå, men så blev det inte, blev sammanlagt en halvtimmes promenad för mig. Men lite är väl bättre än inget?

Vid ett kom yngsta killen hem med playdate, jag gjorde mat åt dom och sen fixade jag tvätten. Han åkte hem vid 3tiden så jag och killen spela lite spel. När det inte gick så bra för han var det inte så kul, saker slängdes hit och dit och allt var fel och blablabla och han bet mig i låret. Direkt efter hade jag ett märke, har inte kollat nu men. Hur kan ett bitmärke från en femårig gå igenom ett par jeans?

Sen lugna det ner sig och han spelade lite spel på min datorn. Vid sextiden kom mamman och äldsta killen hem så då åt vi mat, jag hade lite paus och sen åkte mamman iväg för hon och pappan skulle på middag med några kompisar. Så harnattat både barnen nu. Blev lite kaos med äldsta för han skulle läsa 20min högt, som han i princip vägra. Det gick fem min, men han läste tyst så man vet ju inte hur mycket han läste. Sen blev det massa kaos och jag orkade inte mer så jag gick ut ut rummet släckte alla lampor och stängde hans dörr. Efter nån minut kommer han ut och säger, fine jag läser, men bara 10min. Så då läste typ tio min, fast tyst nu också. Men lika bra det. Orkar inte bråka med de något mer.

Så nu är jag off kan man säga, fast ändå inte för jag jobbar än. Men barnen sover så behöver ju inte leka med dom eller något. Finns inte så mycket annat att göra ändå. Föräldrarna kommer hem runt nio, tio. Antagligen lägger jag mig tidigt eftersom jag sov så dåligt inatt eller så blir det tv.

Art and crafts

Har sovit hur dåligt som helst inatt, vaknat massa gånger och trott att jag ska gå upp. Lite överött är jag nu alltså, och sitter och håller på och pysslar och klipper och klistrar men minisaker. Men kul är det. Imårn blir det nog fest :)

Magont

Har nyss kommit hem från Hanna. Har kollat på tv avsnitt av SATC. Är på andra säsongen för Hanna har aldrig kollat förut, men bra där med. Första säsongen är ju inte så bra men.

Har sjukt ont i magen, har haft de typ lite då och då i det senaste. Ingen aning om varför. Men kan det vara att jag äter mer kolhydrather nu än jag gjorde i Sverige? Då åt jag typ aldrig makaroner/pasta nu äter jag det typ 3-5ggr i veckan. Eller är det nått annat?

Min dag

Mamma, du är ju bara för rolig. Du springer jämt!! All the time, 24/7. Men jag kan ju säga att jag gick ut på en prmenad 70min. Lite bra väl? Tänkte att om jag börjar gå direkt efter jag slutat jobba på morgonen kan jag ju gå nån timme eller två utan att behöva tänka på att jag inte ska gå vilse så jag inte är hemma när jag börjar jobba igen.

Har annars vart en ganska slapp dag. Äldsta barnet kom hem och kollade lite på tv. Sen kom pappan hem för han var sjuk, så han gick och la sig och sov. Sen kom yngsta killen hem vid fyra så då tog jag fram saker så dom kunde måla och sen play doo. Vid femtiden åkte jag och äldsta killen och hämta mamman på jobbet och sen iväg till affären och köpte en pumpa och lite annat.

Lite utbrott när i bilen hem. För killen ville ha pizza, men så sa mamman att vi kunde göra hemmagjord, sen ville han inte det för det tog så lång tid. Sen ringde pappan och sa att han skulle sätta in en fryspizza i ugnen, då ville han inte det för han ville göra egen pizza.

Sen var det ännu mer utbrott för att yngsta killen skulle på en sån där pumkingrej och äldsta killen får inte följa med för att det är för yngsta killens skola. Och blablabla. Ni förstår. Avundsjuka. Sen försöker äldsta killen göra han andra avundsjuk genom att säga att han ska få göra andra saker. Men yngsta säger bara okej det gör inget. Då blir han sur och arg för att han inte blir avundsjuk. That´s drama.

Linn. Har du köpt Canada Goose jacka än? Finns en här som är fin men inte den med märket på bröstet. Kostar 515$, blir lite mer med tax. 515 $ = 4000kr. nn.


Not pigg

Ne just de, är inte alls pigg. Borde gå ut och gå eller springa men jag känner inte för det. Ligger just nu under täcket med datorn i knät. Tänkte läsa lite sen kanske jag kan fundera på att gå ut och gå. Ska lägga in mina tävttade kläderna i torken också. Och vika barnes kläder. Helt sjukt hur mycket kläder dom har. Speciellt den yngsta.

Körde både mamman och den yngsta till jobbet och skolan idag. Sen åkte jag till Walmart och gick runt ett tag. Köpte äntligen en foundation. Sån pudermineral från Maybeline, kosta bara 9 $ vilket är sjukt billigt jämfört med hemma. Köpte också två ansiktssaker. typ en tvätt sak och en nått annat.


Off from work

Nu har jag slutat jobba, för ett tag sen men åt mat och så. Föräldrarna kom hem direkt efter vi hade kommit hem från fotbollen så hade börjat lite med maten sen gjorde jag och mamman mat tillsammans.

Hmm, kollade nyss in i min garderob och det ekar ju tomhet där inne.

Ska nog lägga mig i sängen och läsa min GGbok, sen ikväll blir det väl antagligen starbucks igen. Skulle ha träffat en tysk tjej där men hon var tvungen att jobba så det får bli en annan dag.


Soccer hela dagen

Idag är det bara en sak som gäller för mig, soccer. Först ska jag hämta upp äldsta killen på skolan vid tvåtiden. Köra till fotbollsplanen och vara där hela tiden. Det är typ en förälder som jämt måste vara där och kolla så alla kommer hem osv. Sen är det den yngstas tur att ha soccer, som tur är det på samma fotbollsplan idag. Så då ska vi sitta där under hela hans träning också, och sen hem. Så från två till femtiden ska det bli soccer.


Frukost i New Caanan

Imorse åkte jag, Hanna och Marie till New Caanan för att äta frukost på et jättemysigt ställe. Hur gott som helst var det. Sen åkte vi till sportaffären som är precis nedanför backen från mitt hus. Och dom hade Canada Goose jackor där, men inte den jag ville ha. Prova en annan och den kosta bara 515 $ vilket är typ 4000kr. Hur värt är inte det? Köpte iaf en spray till mina UGGs.

Åkte sen till postkontoret för att skicka min ansökan och check till Silver bay där jag ska gå en helgkurs i november.


Hur gott ser inte det är ut att vara då?


Gott


Hanna med sin frukost


Och Marie med sin frukost och sin kamera. Kanske också borde köpa en systemkamera?

blää

Åkte och träffa Hanna och Marie på starbucks och var där tills det stängde vid tio. Sen åkte jag och Hanna hem till mig för att se på kvällens GG, ne tydligen så var det inget nytt avsnitt denna gången, utan första avsnittet på denna säsongen. What´s up with that? Så vi satt och prata massa istället. Lite B&J och kolla på bilder. Och jag visa hur jag såg ut i åttan. Då tyckte jag att jag var tjock. Jämfört med dom bilderna och nu så har jag exrem fetma. Ska nog printa ut dom och ha på mitt rum någonstans eller i plånboken så jag ser dom hela tiden.

Kanske borde köpa dom där reebok skorna också så det blir som ett mål.

På starbucks drack jag någon pumkin latte, jättegod var det. Men gjorde sig inte så bra i min mage. Har så jävla ont i magen så jag skulle kunna spy. Hoppas det blir bättre imårn iaf. Nu ska jag sova bort det onda.



Förstår ni vad jag menar???? Och det är slutet på 2006, alltså bara fyra år sen. Galet hur mycket jag har gått upp i vikt.

Sämst fotograf

Jag måste verkligen bli bättre på att ta bilder. Tar inga bilder var jag än är, ser ju ut som att jag inte gör något utan bara hittar på allt jag skriver. Hahha, så är det ju verkligen inte men..

Har en bild från ilördags och en eller två från igår.


Helt normalt med massa juldekorationer i Oktober.


Woodbury outlet var hur stort som helst.


Alla våra shoppingpåsar tillsammans. Fullt i bakluckan.


Det jag köpt under helgen, två översta tröjorna och ett par jeans från i lördags.
Och två ralph lauren tröjor från igår.

Så snällt

Har vart en helt okej dag idag. Speciellt med min sovmorgon, där jag berätta för pappan när jag gick upp glodde han bara på mig med öppen mun. Men det är ju så behövligt ibland. Mamman hade fått ett paket på posten och när hon öppnar det säger hon jag det är en sak till mig, och en sak till Tone också. Fick ett armband, för att jag gör ett så bra jobb. Hur snällt är inte det? Blev hur glad som helst.

Måndag kväll vilket betyder GossipGirl, antingen blir det att kolla själv eller med Hanna och Marie, återstår att se.


Godermorgon

Kom hem runt halv åtta igår, och var så himla trött. Satt vid datorn en stund men orkade inte uppdatera, hade iaf en jättebra dag. Sen blev det Desperate Housewifes och sen lite Mean Girls.

Idag hade jag sovmorgon så hade ställt klockan på halv tio men gick upp nästan halv elva. Så himla skönt. Sov som en prinsessa inatt.

Uppe med tuppen

Idag vakna jag åtta, med väckarklockan fast vakna innan ändå. Om en kvart, tjugo minuter kommer Johanna och Irem och hämtar mig så ska vi åka till Woodbury outlet. Vet inte hur mycket pengar jag har på mitt kort dock, och jag hinner inte åka till banken och lösa in checken jag fick igår. Men det löser sig nog.

Ingen aning när jag kommer hem, men skriver iaf då. Ni alla får ha en så bra dag.

Spontana saker är grejen

När man gör saker spontant blir allt så mycket roligare. Som en gång när jag och Sofia bestämde oss för att gå på en fest vid elva tiden, och det tog en timme typ tills vi kom dit. När vi kom gick typ alla, men fan så kul vi hade.

Nu bestämde sig jag och Linnéa för att åka till Danbury mall. En halvtimme senare var vi där. Åt mat och gick runt och kolla i affärer. Skulle bara bli en snabbis eftersom jag börja jobba klockan sju. Men mamman skicka ett sms och sa att jag inte behövde jobba förens halv nio. Hur snällt och great var inte det då?
Så det blev lite shopping. På forever21 och VS. Visar det imårn.

Tråkiga va att när jag kom hem var bara pappan hemma. Och han är fortfarande, så jag "jobbar" ju lixom inte. Vet inte om han ångra sig i sista stund att inte följa med på festen eller vad. Men det gör inte så mycket ska ändå upp tidigt imårn. Klockan åtta blir jag upphämtat och ska iväg till Woodbury outlet. Ja, jag LÄGNTAR!

Ska lägga mig i sängen och kolla Hellcats nu om inte min cp-dator hackar för mycket.

Pumpkin festival

Har jobbat några timmar idag. Åkte och hämta yngsta killen på hans fotbollsmatch, skjutsade till fotbolssfotografering och sen till den äldsta killens match. Då var det pumpkin festival samtidgt där så gick runt där med yngsta killen i nån timme.

Börjar jobba klockan sju. Men ska kanske träffa Linnéa vid Danbury. Så tråkigt att inte göra något så det är ju värt även fast det blir en liten stund.

Lördag

Har inget alls planerat idag, lite tråkigt. Ska jobba sju till tolv. Men fram tills dess, nada. Ska snart åka och jobba lite. Köra från en fotbollsplan till en annan och sen tillbaka. Så det finns väl inget mer att säga.

Jobbade lite extra igår för föräldrarna ringde och sa att dom kom hem senare. Så jag kunde inte träffa tjejerna men Hanna och Johanna kom över en liten stund och sa hej så det var snällt :)


Bio

Åkte till bion som började kvart över fyra. Kom lite sent för killarna skulle ju ha snacks och det var kö. Sen skulle en aköpa lite mer för sina egna pengar, bara mynt så det tog ett litet tag att räkna igenom de.

Fimlen var väl en okej pojkfilm för barn. Jag gillade den inte så mycket men en kul grej att göra var det. Gaurdian of the legends något hette den, skulle egentligen vart i 3D men det var den inte.

Har nyss lagt pojkarna så ska kolla lite tv och äta popcorn och vänta tills föräldrarna kommer hem runt tio sen ska jag träffa tjejerna. Hoppas dom inte har blivit för trötta tills dess bara.
Jobbar kväll imårn också, från sju till 12. Men har hela dagen på mig men då jobbar väl alla andra, men något ska det nog finnas att göra.

Powernap

Har läst min GGbok och tagit en 45mins powernap. Så skönt. Lite cola zero på det och snart kommer äldsta killen hem. Eller om en halvtimme så det är ett tag kvar. Ligger i sängen under täcket och det är så skönt skulle kunna ligga här hela dagen.

Bilder från veckan

Nu blir det alla bilder i ett inlägg.

Utsikten från toppen av backen


Samma här





Min tisdagsshopping


Marie hade färgat håret i Boston


Hanna äter sin mugg ;p





B&J kylen


Min pojkvän var med i Cosmopolitan


Hanna gillar


Är det jag som är pigg eller?

Skulle helt seriöst kunna lägga mig i sängen och sova en timme. Ska nog göra de, är helt slut i huvuet. När jag sitter vid datorn känns det som allt snurrar.

Imorse råkade jag somna om efter väckarklockan ringt och vaknde 7:31. En minut efter jag börja men spela ingen roll ändå. Fixa lunch/snack bag för lilla killen. Fixa han för skolan sen så fick han bli drop off idag och ef¨ter åkte jag till gymet och satt på en cykelmaskin, med bara fötterna, i en timme. Så kom hem för en stund sen så ska hoppa i duschen innan jag blir sjuk.

Börjar jobba halv tre igen och ska nog bara ta det lugnt fram tills dess. Kanske tvätta lite kläder. När yngsta killen kommer hem med bussen fyra igen så åker vi till bion och sen en pizzaslize. Det blir mysfredag. Om jag hinner ska jag träffa tjejerna ikv på en restaurang, men slutar jobba mellan 9 och tio så jag får se.

Myskväll

Strax efter åtta åkte jag och hämta upp Hanna. Vi åkte till stopnshop och köpte BJ, satte oss i bilen utanför starbucks som var stäng och åt glass, lyssna på hög musik, prata, skratta och läste cosmopolitan. I regnet, för nu regnar det som tusan. Mysigt var det. Ska lägga mig nu och läsa lite GG så lägger väl in bilderna i mårn istället. Så dåligt av mig men, måste ju få sömn :p


Crazy sms och samtal

I söndags fick jag ett samtal när vi va på oktoberfesten, från någon jag inte visste och som frågade efter någon jag inte heller visste. Så jag sa att hon hade fel nummer. Men hon fortsatte att ringa och ringa och jag svara inte för det tar pengar från mig. Så jag skicka ett sms Who is this. Och får svaret nedan. Sen fortsatte hon ringa hela ef och kvällen. Och dagen efter. Galet.

Jag - Who is this?
? - Jesus sister glory. Please call me if this is u or if its not please have my brother call me. I knowthis is my brothers phone. All i want to know that he is ok.
? - I called u & u told me that u dont know who jesus is but u have my brothers phone. I dont understand how that is possible. Please answer ur phone.. My brother has been missing for 2 daya. I just want him to call me so i know that he is ok.
? - Please i want to avoid calling the cops to file a report that he is missing. I will have them trace his phone if i have to. If u can text me "Who is this" then answer my text messages.
? - With u not answering my calls or responding to my text meassages tells me that u know my brother and u know where he is.
? - I know he is with you because u have his phone. Tell him that i have never done anything to him for him to be ignoring my calls. Stop playing games. This is not funny.
? - Might as well answer my calls beacause im going to keep calling until i speak to my brother. I dont care how long it takes me.
? - Stop fucking around already. Pick up ur fucking phone. I am not playing with u anymore jesus. Their is no reason why u sholud be ignoring me. What the hell did i do u u?
? - If ur mad at me beacuse i havent called u its beacuse i didnt know that u had a cell until yesterday. U know i love u very much & i just need to know that u r ok. Thats all i want to know but i want u to call me beacause i need to hear ur voice to make sure that it is u. U have been missing for about 2 ½ days and no one knows where u r. I dont know if u r alive or dead. I really need u to call me PLEASE.
Jag - You really have the wrong number. Sorry but i cant help you.
? - This is not the wrong number. I know its not. My cousin spoke with my brother at this number on friday.
Jag - But nobody called me at friday and asked  for somebody so maybe you got the wrong number from your cousin. 

Ja, och där sluta det. Dom sista meddelandena från där hon skriver två och en halv dag är dagen efter.

Efter att ha skrivit av allt detta önskar jag att jag hade en iphone, så skulle de ta två sekunder istället för 15min. För Linn och Jimmie, jag hoppas ni vet att ni kan få in era sms till datorn.  


Gossip girl fun

Ska berätta den ena roliga saken som jag sa att jag skulle berätta imorse.
Den som handlar om Gossip Girl.

Jag älskar Gossip Girl.
Så köpte första boken av GG förra veckan och började läsa den lite. Alla vet ju att GG utspelar sig i NYC. En timme från där jag bor. I boken har Serena nyss kommit hem från sitt sommarhus i Ridgefield, Connecticut. En kvart från där jag bor. När de börjar skolan igen efter weekendholidayen, har läraren vart i Vermont. Där jag var i helgen. Och holidayen som det var i boken var Columbusday, vilket var i måndags, då jag var i Vermont.

Vad är oddsen för allt detta?

Dubbelt upp

Jag är så lycklig lottad. I Sverige har jag världens underbaraste familj som stöttar mig i allt och alltid finns där. Det spelar ingen roll att jag är på andra sidan jorden. Här i USA har jag också en helt underbar familj och jag är så himla lycklig lottad att jag just fick den här familjen för den är toppen. Jag har bara vart här i ungefär 5 veckor, men det är verkligen hur great som helst. Kommer säkert ha nedgångar med den här familjen och tycka att det är lite jobbigt då och då. Men det har man ju i sina vanliga familj också, helt normalt.

Det finns många au pairer som inte trivs i sin familj, det funkar inte, och måste rematcha och det ska ske på 2 veckor annars får man åka hem till Sverige. Jag är så himla glad att jag inte hamnat i en sån familj. Jag har dubbelt upp i bra familjer.

Ridgefield

Ska hämta upp Hanna om tio min och åka till vår LCC på bagel frukost möte. Smart av mig att fortfatrande sitta i pj. Så himla svårt att ta av sig UGGsen n'är man väl fått på dom. Ska snabba mig lite. Sen ska jag berätta en rolig sak :) Och just det den saken med alla konstiga sms i helgen. Remind me.

Och mamma jag älskar dig <3 Jag älskar er andra också såklart, men det var mammas kommentar ;p

America Diner

Åkte ju till parken med baren och träffade Hanna och hennes barn. Efter det åkte vi och hämta mamman på jobbet och då blev det att vi åkte till Orems som är ett diner. Så det blev mat där. Första riktiga amrikanska frukosten, fast inte på frukosttid. Åt iaf panncakes och det var så gott.

Kom nyss hem och ska bara slappa ikväll. Läsa min bok och städa mitt rum lite grann. Ska också lägga in bilder från mobilen.

Någon hade kommenterat <3<3<3 miss you <3<3 vem ? :)

Så gulligt

Äldsta killen hade inga läxor idag vilket betyder lugnt. Så vi gjorde negerbollar istället. Så gott är det. Nyss hämtat yngsta killen vid bussen, han smakade negerbollar och det var ingen höjdare. "Can i trough it out in a tissue?"

Yngsta killen hade också lärt sig läsa. My teatcher is writing, reading, painting osv. Sen frågade jag om han kunde läsa utan att kolla på bilderna som var brevid, där det visades vad läraren gjorde. Han bara, ja, jag kan till och med läsa när jag blundar. Hur gullig kan man bli?

Ska snart iväg till cranberry park med killarna och träffa Hanna och hennes barn där så dom kan leka i det fina vädret. Skulle kunna sätta på mig shorts, men jag tar leggins och tunika ist och det är ganska bra det för att vara mitten av oktober.


Hyper

Är så himla hyper just nu, borde träna eller något men hinner tyvärr inte eftersom jag börjar jobba om 20 min. Får väl tömma diskmaskinen ist, det är ju jättekul.

Igår var det 5veckor i USA, det ni ;)

Thank you

Tack för kommentarerna som jag fått under helgen :) Asso jag blir så glad av kommetarer, spelar ingen roll vad det står, men att ni lixom tar er tid och skriver en kommetar gör så mycket, tack :)

Ska hoppa i duschen nu, seg som jag är. Sen till biblioteket.

Springtur

Kom nyss in från en springtur med Hanna. Blev lite kortare tid än sist men en annan och jobbigare runda. Sista biten var bara en lång uppförbacke så man kände ju benen iaf. Så sammanlagt blev det ungeär 20min, sen gick vi en halv timme typ också.

När jag berätta för pappan att vi sprungit den rundan blev han lite imponerad, den backen asso..
Mamman kom nyss och hämta pappan, dom ska på möte på killens skola, sen åker han till jobbet. Han har jobbat hemifrån hela morgoen. Eller ja, hela, klockan är ju bara tio men.

Ska ta och äta frukost och duscha. Av någon smart anledning så åt jag ingen frukost innan vi gick ut och sprang och det kändes ju. Men nu måste ju min mage vara tom isf, och tömd på dåligheter? Vi säger så.

Too sleepy

Kom nyss hem från starbucks. Är för trött för att skriva nu så ska bara tvätta bort sminket, borsta tänderna och lägga mig i min stora säng. Kommer aldrig kunna sova i en liten säng längre. Hade lite panik i helgen när sängen jag skulle sova i va lite lite mindre än min.

Så bra jobbdag

Denna dagen har verkligen gått hur bra som helst. Inget bråk om läxor eller något.
Yngsta barnet kom hem vid ett, jag gjorde pannkakor till han. Hanna och hennes barn kom hit och lekte under tiden vek jag tvätten och prata med Hanna om våra helger. Sen åkte vi och hämta upp äldsta baret på fotbollen och sen iväg till yngsta killens fotboll.

Hannas barn hade också fotboll där så tiden gick snabbt. Hem och gjorde mat, barnen hade fått sina halloweenkostymer så de var uppspelta över det. Innan maten gjorde äldsta killen läxorna utan minsta problem.

Sen bada jag båda och sen var det lite tv. Föräldrarna var tvunga att jobba längre idag så jag slutade nyss, runt kvart i åtta.

Snart kommer Hanna och hämtar mig och det blir Starbucks med tjejerna. Ska föröska lägga in bilderna när jag kommer hem ikv.

Konstiga människor

Kom nyss en gubbe och knacka på dörren. Pratade om att man borde läsa biblen, okej?! Med sig hade han också en mörkhyad (!) kvinna som bara stod där. Så frågar han vilket annat språk jag pratar förutom engelska. Svenska svarar jag och han bara åh vad kul vi prata just om Sverige. Ah tjenna säger ja. Och hon tjejen bara ja min morfars bror bor där. Dom hade säkert sagt samma sak om jag hade sagt att jag prata norska.

Värsta va väl att dom störde mig när jag gjorde en fläta, som blev jättebra men hann ju aldrig göra färdigt den så fick börja om.

Nu ska jag byta min rosa mjukisar till jeans och dra ner och fixa sakerna som jag skulle göra.

Hahha, måste skriva sen om alla konstiga sms och samtal jag fått i helgen.

Till Mamma och Linn

Tiden går ju så sjukt fort här. Det är ju redan 12 oktober. Det betyder ju också att mamma och Linn fyller år snart. Och jag måste ju skicka presenter långt innan man skulle behöva ha present klar om man var i Sverige.

Mamma och Linn, skriv vad ni önskar er. Vad som helst, fast inte för tungt :)

Chilldag

Har bara tagit det lugnt än så länge idag. Tagit igen massa tid framför datorn, har ju inte suttit vid datorn på hela helgen, katastrof.

Klockan är iaf tio och jag börjar jobba vid ett. Ska fixa mig, fixa all tvätt från resan, vika och lägga in i killarnas garderober. Sen ska jag försöka ta mig till baken, lösa in min check. Ska nog och ta en sväng till en skoaffär som är tvärs över vägen från banken. Det börjar ju bli kallt och jag vill ha UGGs.

Borde också träna för min mage är som en deg som jäser. Men gör det inte innan jag börjar, isf efter jag har slutat så kan jag dra till gymet. Och ikv blir det väl att träffa tjejerna, dom har ju vart i Boston i helgen så dom har väl en del att berätta.


Hemma

Nu är vi hemma från Vermont och det var hur mysigt som helst. Lite kallare där så hade med mig både fleecejacka och vinterjacka, och mössa och vantar. Tror det är ungefär samma väder som i Sverige. Vi åkte ju först till Hartford och kollade på marathon och pappan sprang på 3.17. Sen åt vi lunch på en irländsk pub. Pratde med en av pappans kompisar som också hade sprungit och han hade vart i Karlstad, vad är oddsen för det då?! Han tyckte iaf det var fint där..

Sen åkte vi till mammans föräldrars stuga i Wilmington, Vermont och var där lördag, söndag och åkte hem idag. På söndag var vi nere vid skidorten eller vad man kallar det och va på October festival. Va massa olika saker att göra och massa musik och så, och öl, för dom över 21. Jag, mamman och den äldsta killen åkte upp i ena liften, tog typ över en timme fram och tillbaka. Blåste som tusan gjorde det också. Men utsikten var hur fin som helst.

På kvällen åkte vi till en restaurang där man satt som på en veranda, så himla god mat. Åt spareribs så ni kan ju tänka er.

I dag innan vi åkte hem tog vi det lugnt, åkte ner till centrum lite, åkte och spela duckbowlning och sen till stugan för lunch och sen hem.

Och den här helgen. Lördag, söndag och tills nu har jag bara pratat engelska kom jag på i bilen hem. Annars brukar jag ju jämt prata svenska någon gång under dagen. Men inte denna helgen.

Bion var awesome

Bion var jättebra, komedi, romantik och lite sorglig. Men bra. När den kommer till Sverige, kolla på den. Kom precis hem nu så nu ska vi sova. Min första sleepover guest :) Ska upp tidigt imårn, runt sjutiden. Sen åker vi runt halv åtta. Och då åker Linnéa hem och sen iväg in till NYC. Kommer bli så kul att åka till HArtford och Vermont.

Tråkiga är att jag inte kommer uppdatera när jag är där för tar inte med mig datorn. Så skriver när jag kommer hem igen.

Bionight

Denna dagen känns så lång, inte på ett dåligt sätt. Om ett tag kommer Linnéa hit och ska vi äta något och sen blir det bio. Om jag ska ha popcorn? Klart jag ska :D Även om jag känner att magen börjar bli lite för väl rund nu. Tar tag i de nästa vecka. Men har faktiskt "tränat" tre gånger denna veckan, eller va det fyra? Så bra minne man har.

Och bara så ni vet, kommentarer är bland det bästa. Blir så himla glad för det känns verkligen som att man inte är helt bortglömd och som att man är ombrydd.

Vi ska se filmen Life as you know it. Vet inte om den har kommit på reklam än i Sverige men den verkar jättebra. Skriver när vi kommer hem om det var bra eller inte.


Roliga böcker det finns i USA

När jag och Hanna var i bokaffären och jag leta GGböcker kolla Hanna i nån annan bok. Jätterolig va de, hette något i stil med, I wanna learn, how?! Så visade man hur man skulle klippa hår, vaxa benen och massa andra saker. Två saker var ju lite roligare. Hahha.



Kul bok.

PW

Åkte till Marie och tog en powerwalk på en timme. Sen lite husesyn eftersom jag aldrig vart hos henne. Snacka om stort hus hon har asso. Världens skönaste säng hade hon också. Vi åkte hem ganska snart efter PWn för Marie skulle jobba. Så vi åkte till en bokaffär och jag köpte min GGbok så nu ska jag börja läsa. Blev medlem av den affären också. Ingen aning varöfr eller vad det är bra för men.

Mamman ringde nyss och sa att äldsta killen har en playdate här idag, lite skönt för mig men måste också komma på något att göra till mat för dom. Ikväll ska jag träffa Linnéa om det löser sig, jag har ju ingen bil ikv.

Fredag igen?!

veckorna går så himla snabbt. Redan fredag igen lixom. I skolan gick ju veckorna hur segt som helst. Men ändå skönt på samma gång. Hanna kommer snart och hämtar upp mig så ska vi till Marie och ta en powerwalk. Börjar jobba halv tre till typ halv sju, halv åtta. Sen ska jag nog träffa Linnéa så jag hoppas verkligen jag kan ta den lilla bilen, vet inte om jag får köra den ens men det är den enda vi har hemma ikv.

Fick också frågan om jag ville följa med på fest. Ni som känner mig ni vet att jag jämt vill festa. Men oturen jag har ät att jag ska upp sex imårn och åka till Vermont, vet inte om det är så bra att festa innan då.
Och så lite som jag har festat sen jag kommit hit, inget, så behöver ni ju absolut inte vara orliga att jag ska få några fler skrapsår i pannan.


Bilder från bullbaket

Som sagt är jag sämst på att ta bild. Två bilder blev det tydligen bara. Har några på barnen och mig också men har inte frågat om jag får visa bilder på barnen så inte så smart att lägga upp dom då.


Hanna i full gång med bakandet.


Resultatet. Finns som sagt inte pärlsocker så vi hade något slags strössel.
Och alla tyckte om dom :)

Swedish food for win!
Iaf kanelbullar och pannkakor och det är väl det bästa.


Crumbs

Lägger in bilderna från igår först. Så himla goda cupcakes var det, men mådde inte så himla bra efteråt. Efter första biten tänkte jag, äsch det här är ingen match jag kommer kunna äta allt utan att må dåligt. Så blev det ju inte. Första biten hade nog räckt också, för det var den som var godast. Känslan när man hade ätit upp var att sätta fingrarna i halsen.


Massa cupcakes


Och ännu mer


Vi köpte tre att dela på. Peanutbutter, Cookie dough och brownie. Första bäst.


En bild till dig pappa.


Lite uppdatering idag

Har inte hunnit bloggat något idag. Eller jag har väl hunnit men har inte hunnit lägga in bilderna från mobilen så har inte kännt att det var nån ide utan bilder. Har iofs fortfarande inte lagt in bilderna, men nu sover ju alla hemma i Sverige så nu har jag tid på mig. Ska försöka gå och lägga mig inom en timme för har vart så trött idag. Var till bibloteket för att hitta en Gossip Girl bok men självklart hade dom inte det. Dom har svenska böcker, Stieg Larsson, men inte GG ? :O Hur tänkte dom där?! Va också till postkontoret för Hanna skulle skicka iväg något. Vi pratade svenska medans vi stog i kön. Efter ett tag kom det fram en dam och sa Hej, inte Hi eller Hello utan HEJ. Så vi prata lite med henne och hon undra vad vi gjorde här och så. Sen åkte vi till den skandinaviska affären Gåva och kolla lite,mest glas och så, inte så kul. Åkte och köpte sakerna till bullarna och sen och baka med barnen.

Nu ska jag lägga in bilderna, kommer upp inom 30 min.

Bullbak

Just nu har jag och Hanna playdate med våra barn. Dom springer runt och leker och vi gör bulldeg. Snart blir det att baka bullarna, det är väl lite roligare för dom.

Visade nyss en bild på bullarna och då blev det lite roligare, wooow.

Bilder från igår och idag kommer senare.

En månad idag!

Idag är det en månad sen jag åkte till USA.
En månad sen jag såg min familj IRL (=in real life)
En månad sen jag var på svensk mark

En månad sen jag drack redbull
En månad sen jag grät senast
En månad, mer, sen jag sa hejdå till mina kompisar
En månad sen jag lämna mitt sverige liv
En månad sen mitt äventyr börja

Helt galet hur tiden kan gå så sjukt snabbt. På ett sätt känns en månad väldigt mycket, men å andra sidan väldigt lite. Om ett år, om 12 månader går mitt visum ut.

Jag har inte ångrat en sekund av detta.


I love you my sis <3


Mitt nya hår

Klippte ju och färga håret förut idag så tänkte visa en bild på hur det blev.
Såååååå himla nöjd



Hårfärgnig


Hanna och Marie före saxen kom fram


Sen kom saxen fram


Under tiden vi klippte mitt hår. Alla andra bilder fick mig att vilja göra alla möjliga skönhetsoperationen så dom visar jag inte.


Marie gjorde havregrynsgröt till oss


Marie och Hanna


Måste ju testa något nytt, med Special K


Hannas tur att få håret klippt


Yes, I need a tan


Maten jag gjorde till barnen. Dom tyckte det var kul iaf ;p

Dagen med barnen har gått lite upp och ner, men ändå bra. Så fort den äldsta inte får som den vill, precis som den vill så börjar han skrika och ha sig. Men det är nog ändå värst nu. Och nu har ju föräldrarna kommit hem så jag slipper ta itu med det.

Vid halv nio ska jag träffa tjejorna så ska vi till ett annat cafe än Starbucks. Kommer bli väldigt avkopplande från den dagen, speciellt allt skrikande som är nu. Och ja, allt det skrikande kommer från en enda person, ett barn.


Jobb

Har inte gått att logga in här efter det senaste inlägget.
Har iaf börjat jobba nu med den äldsta killen. Samma problem varje gång, när man ska göra läxorna. Det är ett inte helvete, men nära intill. Det går inte. Då kommer alla dom där orden i hate you, i hate you the most in our family, you never let me do what i want.

Men tydligen, enligt han, är inte hate ett så starkt ord. Det är samma sak som don´t like. Gör väl inte saken bättre men. Ingen anin vad jag ska göra för att han ska göra läxorna. För när han väl gör det är han hur dukti som helst och gör det jättebra och snabbt.

Slutar jobba runt sex och sen blir det att träffa tjejerna igen vid Starbucks eller något.

Klippstuga

Nu är det full klippstuga här i mitt hus. Det roliga är när man ska klippa upp håret. Hahha. Det är Marie som sitter i stolen nu och jag och Hanna som styr men Hanna som klipper. Näst är det Hannas tur. Detta är ju kul. Inte så svårt att vara frisör ;)

Affären

Har precis ätit frukost, en halv bagel. Ska gå eller cykla om det är luft i däcken till affären. Väldigt ovanligt att inte ta bilen här men eftersom jag inte har bil idag och jag måste till affären så. Sen vid halv tio kommer Hanna och Marie hit så är det klippstuga för fulla muggar, kan ju bli kul att se hur resultatet blir.

Men hur svårt kandet va? En bra sax sen är allt fixat i princip.

Nej, blev ingen affär, orkar verkligen inte gå för jag vet inte hur långt det är och självklart var det ingen luft i däcken..

Skojja igen, blir affären ändå. Hanna kommer och kör mig. Hur snälla kompisar kan man ha? :)

Paul Mitchelle

Tänkte bara säga att mitt nya schampo och balsam som jag köpte suger i princip. Eller om det är jag som anväder det fel?! När håret torkar känns det asfett, vet inte om det ser fett ut för jag har ingen lös spegel, men det känns verkligen fett. Hur äckligt som helst. Jätteintresant info, jag vet. Men har ju typ ett års förbbrukning av det kvar, kul att gå runt med fett hår i ett år.

Middag

Vid femtiden åkte jag med barnen och hämta mamman, sen åkte vi till mammans föräldrar dit också pappan kom. Åt jättegod middag, någon panerad fisk, sallad och någon couscous. Salladen var jättegod med cranberries i, typ torkade eller så. Det är verkligen gott, vet inte om det finns i Sverige men om det gör de borde ni testa. Till efterrätt var det äppelpaj med grädde. Så himla gott, brukar egentligen inte gilla appelpaj så mycket men det var verkligen gott, och massa kanel i. Och inget svensk äppelpaj utan en typisk amrikans, så himla god. Tror nog det finns någon liknande med i boken A piece of cake.

Vi var där från halv sex till åtta typ, och mammans föräldrar är också hur trevliga och snälla som helst. Berättar massa saker och frågar och allt sånt :) Mamman (till mamman) sa att jag kunde ringa när jag ville så kunde vi gå och shoppa eller så. Hon älsar också skor :D

Kom hem för ett litet tag sen och barnen är i säng och det ska nog jag också vara snart.


Belive it or not

Ni kommer inte tro mig, jag har sprungit. 30 min, utan minsta lilla stop. Och det gick faktiskt bra om man tänker på att jag inte sprungit på 20 år. Ska hoppa in i duschen snabbt nu för börjar jobba om 30min. Ville bara säga att jag har sprungit :)

Och mamma, jag har inte med mig några raggsockor. Du såg hur min väska såg ut innan jag åkte, fick lixom inte plats :)

Det du

Mamma om du skulle veta vad jag ska göra nu så skulle du vara stolt. Skriver sen när det är färdigt vad det är, känns bättre då. Om det gick bra skriver jag annars får det kvitta.

Jag tror jag borde köpa UGGs tofflor för jag fryser som bara den om mina tår. Jag har ju världens skönaste tofflor men det är ju flipflop så tårna är ju fortfarande inte varma.

Totally normal



Wonderful

Sov så himla skönt inatt, drömde dock att jag hamna i rematch vilket inte var lika kul. Skönt iaf att det inte är så. Skjutsade yngsta killen till skolan idag, gör mig inget för det är ju rätt så kul och köra bil. Har nyss ätit frukost i fåtöljen och sitter och kollar på gårdagens Gossip girl. Ska fixa mig när det är slut och träffa Hanna nog. Måste till banken också och lösa in min check.


Gossip girl night

Ikväll blir det gossip girl, Hanna kommer över och kanske Marie. Kommer inte ihåg om det börjar åtta eller nio.

Update:
Nej så blev det inte. Blev Starbucks istället och träffa Marie och Maja också. Mysigt, så då blir det Gossipgirl imårn bitti istället. Det är kanske bättre och cosigare ;D

Off for the night

Nu har jag slutat jobba. Vart en upp coh ner dag men slutade på topp så det är bra. Mamman kom nyss och hämtade barnen, som var i pyjamas, för att dom ville med och hämta upp pappan vid tåget så dom lär komma hem vilken minut som helst.

Vid halv fyra åkte jag och äldsta killen och hämta den yngsta på hans playdate och direkt till CCD och släppte av den äldsta och därefter till biblitoeket och sen hämta upp på CCD vid femtiden. Självklart skulle dom leka i lekparken efter, och var dom sista barnen i princip därifrån. När vi kom hem gjorde jag chicken nuggets och makaroner åt dom. Jag har väerkligen matidé torka.

Så snälla ord man får höra

Baksidan av allt detta. När äldsta barnet är på dåligt humör. Fick nyss höra, you´re the meanest person in our family och i gonna tell mom and say that you gonna move out. Men som sagt han menar det inte, hoppas jag verkligen inte...

 

 


Ambler farm

Igår följde jag ju med familjen till Ambler farm. Det var typ som en höstmarknad för barnen, jättemysigt och det kändes verkligen höst. Att man inte har sånt i Sverige, eller har man det?
 
Först åkte vi på en hökärra typ runt området. Sen kollade vi när dom slängde iväg en pumpa typ 200meter men någon slags slangbälla. Det fanns också äppelprickning (?) när man skjuter äpplen med slangbälla och ska träffa ett target. Barnen kunde också måla pumpor och massa annat. Det var en mysig familjegrej att göra.

När vi kom hem kom grannarna och Hannas famillj över på middag, lasange. Även det var gott och mysigt. Grannarna är nyinflyttade så det var första gången jag hälsa på dom.

Senare på kvällen efter alla åkt hem blev det att vänta på att Desperate Housewifes skulle börja, och det var värt den timmes trötta väntan. För såå bra är det. Inte i Gossip Girls nivå, men nästan.


Man kunde köpa och göra egna fågelskrämmor


På hökärran


Hölabyrint


Det var ett band där som spela country musik

Ni ser ju, jag måste ju verkligen bli bättre på att ta bilder.


Kallt

Ska precis gå ut och gå en liten promenix. Eftersom jag fryser som en idiot tog jag fram min POC tröja som jag hade i vakuum förpackning, den lukta ju inte direkt rosor. Kul att ha den lukten i ansiktet hela tiden. Men det går väl bort när jag är ute. Måste nog köpa UGGs i veckan, börjar ju bli sjukt kallt. Tror det ska bli lite varmare igen i veckan och det kan man väl hoppas. I lördags kunde man ha shorts, nu skulle jag kunna sätta på mig vinterkläder. Gör det inte än, för vill ju inte sticka ut som en turist.

Häromdan kom jag och Hanna fram till att ja nu måste vi nog va så mycket amrikanare som det går nästan, förutom medborgarskap. Vi bor här, vi har social securty number och ja det är väl allt?

Trött, sliten, fryser

Det är allt. Hade sovmorgon idag så det var rätt så skönt. Men vaknar ändå jämt innan klockan ringer, whats up with that?! Låg iaf och drog mig i sängen i en timme så är ju helt nyvaken. Jag vet inte om det är jävligt kallt i huset nu eller om det är jag som är konstig och fryser. Känns som jag börjar bli sjuk och det händer ju typ en gång om året.

Ska äta frukost sen ska jag försöka göra något vettigt idag, får se vad det blir. Börjar inte jobba förens halv tre så det är rätt så skönt. Ska fixa lite tvätt och så innan jag börjar jobba bara.

Lägger in bilderna från igår snart så skriver jag om gårdagen.


Saker jag vill köpa

  • Ralph-Lauren tröja
  • Hunter gummistölvar
  • Korta UGGs
  • Canada Goose jacka
  • Iphone 4
  • Ipod nano, förra versionen, den nya är lika liten som suffle
  • Handväska
  • Reebok skorna Reetone

Det var nog det viktigaste, sen massa kläder och skor men det är det inget speciellt.


Massa bilder

Nu är bilderna från mobilen inlagda på datorn. Lägger in alla i samma inlägg, lika bra det. Men jag ser att jag verkligen måste bli bättre på att ta kort, fy vad lat jag är..


Den här vägskylten är på vägen utanför huset, lite längre bort.


Hanna häromdan när vi GICK från hennes hus till mitt.


Bildsvar till dig pappa, ja dom har GANT här.


Negerboll och dröm.


FIKA


High-rail parken


High-rail parken


Första gången jag åt sushi och det var hur gott som helst. Jag och Hanna delade på det där om ni undrar.


Fint väder och utsikt över Empire State building.


Marie och Hanna på tunnelbanan


Hemma i soffan och läser Cosmopolitan, den jag köpte på flygplatsen.

Den äldsta killen tycker det är så kul att ta bilder och skriva på min mobil. Igår sa han att han trodde att han också skulle köpa någon liknande telefon.


Kanske städa?

Tänkte om jag kanske borde städa mitt rum lite idag. Det är ju söndag, typsik städdag. Fixa lite i garderoben, tvätta sängkläder och handdukar och alla andra kläder och dammsuga. Fast jag fattar inte riktigt hur dammsugarn fungerar.

Senare runt tvåtiden ska jag följa med familjen till något ställe, fatta inte riktigt var det va men någon farm liknande sak. För att det börjar bli höst och så tror jag.

Nu har jag sagt ja också. Till helgen följer jag med familjen till Vermont :) Pappan ska springa marathon i Hartford på lördan sen åker vi därifrån till Vermont och kommer hem på måndan.

Free söndag

Söndag betyder free för mig. Skönt att veta att det jämt är så. Gick upp runt nio och åt frukost, nygräddad våffla med sirap, så amrikanskt och så gott. har bara tagit det lugnt nu på morgonen, lekt lite med barnen och så.

Tog nyss en dusch och så himla underbart var det, dom hade köpt ett nytt duschhuve (eller vad det heter?) till min dusch och det var med slang så man kan hålla i duschen också. Typ alla duschar här i USA är bara sånna som sitter fast i väggen som man inte kan hålla i. Då kanske ni förstår hur great det är med en dusch man kan hålla i.

Mamman hade också en plattång och någon annan hårgrej som jag typ "fick". Hon använder dom typ aldrig så nu ligger dom i min badrumslåda. Ändå bra av mig, har inte plattat håret sen 10 september, och har inte gjort det än. Ska fixa mig lite nu så får jag se vad som händer under dagen.

New York är underbart

Egentligen orkar jag inte skriva nu för är sjukt trött och skulle bara vilja gå och lägga mig. Men ett inlägg om dagen är lite, så det får bli två.

Min hostmom skjutsade mig och Hanna till tåget och så mötte vi upp Marie och Johanna där. Först gick vi lite på fifth ave. och kollade lite affärer. Sen gick vi till det svenska cafet FIKA, åt en vaniljdröm och chokladstäng eller vad det heter.

Därefter tog vi tunnelbanan till The village tror jag det hette, eller Chelsa eller något. Vi gick till Chelsa market det är typ som något ställe i Stockholm där man kan köpa massa olika maträtter, typ som hötorgshallen, och något som ligger på Östermalm tror jag. Det blev sushi eftersom jag aldrig smakat det, bästa är väl att göra det i New York?

Vi tog med oss maten och gick till highrail, det är som en park ovanför gatan där det har gått gamla tågspår. Hur mysigt och coolt som helst. Så vi tog det lugnt, åt mat, njöt att det var fint väder i Oktober, Hanna och Johanna hade shorts på sig. Sen tog jag, Hanna och Marie tunnelbanan till Century 21, och Johanna tog tunnelbanan till broadway.

Blev bara en snabbis på century 21 för min del eftersom jag var tvungen att ta tåget hem runt halv sex, och fick bara var där en timme typ och det var alldeles för lite. Hittade två tröjor som jag skulle köpa men hann inte för det var för lång kö. Får åka in en annan dag och bara gå där en hel dag.

Eftersom bara jag skulle hem tidigare tog jag tunnelbanan från Century 21 till 42 street och bytte till en annan tunnelbana som gick till Central station där jag tog tåget hem och min värdmamma kom och hämta upp mig.

När jag berättade att jag hade tagit tunnelbanan själv, och till och med bytt tunnelbana och hittat rätt och allt tyckte hon jag var jätteduktig och modig :)

Pratade också med två poliser för var tvungen att bara checka så jag var på rätt väg till tåget. Den ena frågade om jag var out of breathe, och ja det var jag, halvsprang genom stationen och visste inte riktigt vart jag skulle och hade lite dåligt om tid och i den äckliga varma luften som är nere i tunnelbanan. Dom sa vilken väg jag skulle ta och att jag skulle springa vidare upp för trapporna ;)

Det var min dag, sen blev det jobb på kvällen, men blev lugnt det med. Har inte lagt in bilderna än för min mobil är inte laddad så får göra det imårn. Fast det blev typ tre, fyra bilder men kan nog ta några av dom andra :)


Bråttom

Hinner inte skriva nu, ska åka och hämta Hanna om en halvtimme och sen möta upp tjejerna vid tåget. Fick iaf en frukost, hämtfrukost. Ska fixa mig snabbt nu, sen blir det en dag i NYC och jobb från klockan sex, sju. Lite tråkigt för dom anda tjejerna kanske skulle på party ikv, får bli en annan gång för mig.


Toppen kväll

Har verkligen haft en hur bra kväll som helst, nu är jag trött och taggar inför NYC imårn med tjejerna. Beättar mer imårn för nu blir det sova av :)

Btw. Google earth är hur kul som helst. Linn och Jimmie, jag var på eran gata förut. Gick inte lika bra med gatan hemma, fick bara se från sattelit då.

Tjoooho

Ska snart åka iväg. Har varit händig och bytt lampor i mitt rum, men vet inte om dom blev för starka. Ljust är det nu iaf.


Var tvungen att göra peace tecnekt, var sååå länge sen.

Mysigt väder idag också

Vädret idag är i princip likadant som igår, om inte värre. Så lämnade yngsta killen på skolan idag också, och vägen är fylld av vatten. Snart kommer Hanna och hämtar upp mig och så ska vi åka till Norwalk och fixa social security number. Vet inte riktigt vad man behöver det till men det kan ju va bra och ha.

Min frukost bestod av en browniebit, en liten. Anledningen till det var att det inte fanns någon mjölk eller juice. Utan mjölk inga flingor, utan juice inget annat.

Jag tog den sista browniebiten, sen sitter yngsta killen i soffan. Efter ett tag säger han något som jag tycker låter som, we have to take my brownie. Lite panik frågar jag your brownie? Nej tack och lov var det inte det han sa. You have to drop me off.

Jag hade tänkt göra en sak i morse, som jag hade tänkt göra i går morse också. Men det regnade ju både morgona så det blev inte så. Tänker inte säga vad förens  jag gör det för annars känner jag mig så dålig. En annan sak är ju att jag har världens träningsvärk i armarna efter igår. Skönt.

Toppen dag

Denna dagen har gått hur bra som helst, inget bbråk eller något, allt har gått jättesmidigt och bra. Hur skönt är inte de? Efter jag och äldsta killen hade hämtat mamman och yngsta killen hos doktorn och skjutsat mamman till jobbet igen. Åkte vi till bibloteket och dom lekte lite och låna en bok varsin och en film. Sen åkte vi hem. I bilen sa jag, det som gäller när vi kommer hem är läxor, mat och sen tv. Dom sa inte emot något och den yngsta killen frågade några gånger på hemvägen, hur var det nu igen, vad skulle vi göra först?!

Till mat blev det pannkakor, SVENSKA pannkakor. Yngsta killen tyckte det var jättegott, blev så himla glad när han sa det, men hans gulliga röst, "i looooooove it! " Äldsta killen tyckte det nog bara var okej, men så är det ibland, han var mer farcinerad över hur man gjorde dom och vad man hade i, mjölkpannkakor.

När pappan kom hem smakade han också pannkakorna och tyckte det var jättegott, pratade sen om lite saker som kommer från Sverige. Så som IKEA, H&M, Babybjörn och lite så.

Nu på kvällen, sen sju, har jag bara suttit vid datorn. Ska nog gå ner och säga godnatt och sova tidigt ikväll, lika bra när man ändå inte gör något speciellt.

RSS 2.0