Headache

Har sån mysig huvudvärk, för att jag var barnvakt till en skrikande unge i fyra timmar typ. Sen hem och vila en halvtimme innan jobbet. Åkte och köpte lunch innan, milk duds och red bull <3 Måste leva i nuet, hahah, får ta tag i de imårn, eller dagen innan miami då det räknas.

Om ni kan ge mig en av dessas liv, eller en mix, eller båda. Då blir jag glad.
http://sofienyc.com
http://celinas.se

Najs.

Lillen kommer snart, blir hans sista karate. Sen middag hos grannarna och sen världens mest spännande avsnitt av OTH med Caroline!!!  Vill skriva vad som händer, men är för snäll för att göra de.



Mina sötisar

Mamman kom hem och vi åkte för att hämta min bil som ar på lagning. Världens roligaste samtalsämne i bilen, vi dog lite av skratt. Först börjar äldsta med att fråga varför jag inte har nån pojkvän, för ingen kille gillar mig och jag borde gifta mig snart så jag borde ju ha pojkvän. Osv osv. Sen börja han med att han kommer nog ha tjej snart för att han är så snygg. Så det var ju inget problem för han. Sen säger han, i will take my first date to Outback Steakhouse, och då säger lillen i will take my first date to Dunkin Donuts, jag och mamman skratta lagomt bra, och så säger han, ja för jag älskar det stället.

Sen blev dom seriösa, äldsta undra hur han kan få ut sitt namn så alla vet vem han är för han planerar att bli kontsär, och så säger lillen ja jag vill bli miljonär eller konsnär och äldsta svarar du har nog bättre chans att bli millionär. Lillen, yes, the only thing you have to do is get a lot of money. Smart. Sen kom han på, how do you get a lot of money?


åhhhh mina sötisar. förstår ni mig lite mer nu kanske?

Min bil var iaf fixad, så himla skönt. Även om det tog två månader.

teeee

gör tio olika tesorter med äldsta, eller ja, tre iaf, har i massa honung och socker och half and half så det smakar gott också. Booom.

Tråkig att jag var så dålig i skolan i gymnasiet, kommer ju aldrig få det här. eller jooo!! Jag är bäst! Vill jag in på den skolan, så kommer jag in, så är det bara!!

belive it or not

jag gör läxor, astråkigt, det är detta som får mig att inte vilja pluggga

hej

Åkte till RI, hade det bra. Sa mina första hejdå, mindre kul.
Min dator mår inte bra, har försökt tejpa den nu, den går ibland.
Får panik för jag vill inte packa, vet inte när jag borde börja packa ens.
Åker till FL om två veckor, kommer sakna mina ungar.
Vill inte byta lakanen på ngarnas sängar, för det kommer vara sista gången.
Vill plugga i NYC, tror inte jag kommer in, har inga pengar heller för den delen.
Finns inga jobb i Karlstad, om man inte vill vara telefonförsäljare.

Jo men jag mår bra.

förlåt om jag låter negativ

. .

jag blir ledsen när jag tänker på dom underbara människorna jag träffat här, och att jag kanske aldrig mer kommer se dom igen. usch

Näst sista heldagen

Gjorde våfflor till ungarna till frukost dag, körde sen iväg dom till Jump and Art som dom har i två timmar. Ska åka och hämta dom snart, åka och äta lunch, åka hem. Playdate för både 12-3, kusinerna kommer runt tre och ska ha sleepover här. Blir nog ganska lugnt, behöver iaf inte underhålla dom under hela dagen.

Sen är det bara imårn kvar, sen inga mer långdagar. Sista dagen jag någonsin kommer ta hand om dom en hel dag.

På fredag åker jag antingen till RI med familjen, är nån winterfestival där, eller så stannar jag hemma. Borde ju egentligen göra det jag sparar mest pengar på, men och andra sidan borde jag leva livet min tredje sista helg här. Får se..

Drömde att hela min garderob var tom, inte kul. På tal om det så tänkte jag på min packing, jag har fyra normalstora byrålådor som är fulla med kläder. Lådorna är ju mycket större tillsammans än vad resväskan är, så rent logiskt borde det ju inte få plats?! Sen så har jag ju hela min garderob som är full också, plus mina skor, plus mina alla andra saker. Får väl börja packa om 2 veckor eller så. Mitt liv..

tråkig dag

Idag är det President day, vilket är en holiday, och alla är lediga. Ungarna börjar sitt februari lov idag, och föräldrarna var lediga. Inte gjort nått på hela dagen, åkte och mata kycklingarna. Hahaa. Hela veckan kommer bli tråkig typ, kommer jobba hela dagarna. Hur ska jag hinna springa?

Ska ialla fall på bio imårn, äntligen ska jag och Caroline se The Vow, typ verkar bäst. Lägntar, ska äta massa popcorn också.

Sen så har jag beslutsångest inför helgen, jobbigt. Hade jag vetat nått så hade detta beslutet varit så mycket enklare.

Och idag är det 3 veckor tills vi åker, sjukt!

boom

Har spenderat mer denna veckan än jag borde, eller ja, igår. Men gick in på min internetbank och kolla. Inte så farligt ändå. Har mer på mitt sparkonto nu än jag någonsin haft i vanliga kontot och sparkontot tillsammans under min tid här.

Pappan och ungarna var och åkte skidor idag, men är fortfarande inte hemma?! Hm, borde i och för sig vara hemma runt åtta, då vi var hemma sist. Ska åka och hämta mamman i Stamford runt nio, skulle lätt kunna lägga mig och sova nu men men.

På tisdag har jag bara två riktiga jobbveckor kvar. SINNESSJUKT! Vet inte vad jag ska ta mig till. Har bara tre helger kvar också. Tror familjen ska till RI till helgen så kanske följer med dit, så jag kan säga hejdå till pappans föräldrar.

You make me so happy!

Bäst fredag

Brummade iväg med min racer bil upp till uconn igår, kom väl dit runt åtta eller så. Asoo herregud, har aldrig sett nån större skola, allt var typ som en liten by. Sjukt stort.

Vi funderade på om vi skulle stanna på skolan och festa eller åka in till Hartford (CTs huvudstad). Blev det sistnämna så tog bilen dit och sov på hotell, wihooo. Drog till två olika ställen och sista stället var det typ Mardi Gras, eller vad det heter, party. Så jag fick massa fina(!) halsband hem. Hhahaha, fick en t-shirt också av nån kille.

Åkte tillbaka till skolan på morgonen och chillaa, chilla chilla, åt frukost osv. Sen åkte jag hem runt halv fem typ. Lite tråkigt, men hade så himla kul :)

Herrrrrååå

Tog ungarn till frozen yogurt, de var nice. Kom hem och dom börja bråka, palla, gick upp till mitt rum och stängde dörren ett litet dag. Sen gick lillen ner igen och dom börja bråka igen. Nu sitter dom iaf i varsitt rum och spelar Ipod touch / DS.
Slutar om ungefär 40 min, ska åka då, har inte packat än, lyckat. Borde vara snäll och ta fram ungarnas skidkläder också. Göra saker under stress måste ju vara det bästa.

Undrar också om mina snygagste byxor som jag fick i julklapp är för korta( jag för lång) att ha till cpnversen, men är lite för lat just nu för att gå upp och prova. Älskar dom byxorna, skulle nog flytta in i dom.

Mamman ringde förut och prata med ungarna lite, sa hej och så, hon åkte till D.C idag. Och hon verkar vara ganska orolig att jag ska åka till Uconn, hon tror typ att jag ska gå bananas och göra allt som alla gör under 4 års tid på college under en helg typ, så är inte fallet. Ska chillaaaa. LOL!

Mysig huvudvärk

Hann med allt som jag skulle göra idag, woohoo. Har inte packat än, men går väl snabbt. Ska packa ungarnas skidgrejor också för dom ska till MA en sväng imårn.

Va så himla hyper och glad och bara så glad när jag åkte hem från mallet. Shopping gör ju allt. Eller om det var red bullen och chai latten som gjorde sitt. Första gången jag köpt något till mig själv på flera månader, det var underbart. Köpte en ny bh på tj maxx innan jag åkte till Stamford, sen en berlock till mamman och sen en foundation till mig själv, Wiiiiihoo.

Nu har iaf hyperheten gått ur kroppen, har ont i huvudet, oooont. Sen är jag kissnödig men måla nyss naglarna så får vänta lite, så himla typsikt. Hahha, kände att ni verkligen ville veta det sista där.

Och snart kommer min unge hem, och jag ska vara världens bästa och ta han till hans favoritställe sen när lillen kommer hem. Och andra sidan så är jag ju jämt världens bästa. Okej, nu kom hyperheten tillbaka lite.


Tjoooheejj

Klockan ar halv tio och jag har redan atit frukost, kort lillen till skolan, han var for trott for att ta bussen, vart till walmart och hamtat medecin och kopt rakblad och red bull och akt till banken och deposit min check. Kom nyss hem, slappe in the cleaning ladies och ska ut och springa nu.
Slutar vid halv sju ikvall och da aker jag till Uconn. University of Conneticut. Mamman sa att det var mitt ute bland cornfieldsen, och nar jag beratta de till pappan sa holl han bade med och inte med. Och sen sa att ja det ar val bra da kanske du kan borja dar snart. Sen idag innan dom akte till taget for att aka till jobbet sa pappan att jag ar bast.

true



Lite halv stressad inför imårn. Mellan halv nio och halv tre ska jag hinna springa 40min, plus duscha och allt sånt. Och jag kommer ju inte komma ut direkt halv nio, får håll då ju. Sen ska jag hinna till Stamford för att köpa present till mamman, och sen ska jag hinna packa lite. Tjoho. Nu är det greys och sen private practice.

Puss

Okej, min värdmamma fyller år på söndag, problem med att köpa present såklart. Tänkte köpa en charm till hennes Pandora armband( efter jag tänkt det sa hon till ungarna att hon ville ha de) men vet inte vad jag ska köpa för nån, finns ju flera tusen olika? HJÄLP???

heheh tack.

Prata med min bästa familj idag också, blir jämt så glad då. Sen var jag ute och sprang 75 min, och sprang hela tiden, gick inte ens lite 5 min som jag brukar göra. Har nu bara 25 dagar på muig att få världens snyggaste kropp. Får ligga i lite till kanske.

En annan ska som gjorde mig SUPER glad idag var att Caroline skrev en kommentar till mig, wiiiho, på lördag kommer hon hem igen, vem vill vara i Mexico egentligen. Inga snygga killar där iaf.

Små saker som gör mig glad

Kom nyss hem från att vart barnvakt. Skulle vara kycklingvakt till den familjen nu när när åker bort under lovet, dom åker fredag, så trodde jag skulle vara det från fredag. Men tydligen tar doms grannar hand om dom tills dom åker. Så jag behöver bara vara från måndag, wiihoo. Betyder att jag kan göra något denna helgen som jag ville om jag inte jobbar. :D

Och om en månad åker vi från Orlando till Miami, lär bli partyyyyy.Lär bli bäst.


Käärlek

Kärlek till mimn underbara bästa familj, min familj här, alla mina vänner, mitt liv, marbaou, freja chokladen, godissnören som jag fick idag.

Hahah, rolig bild, på väggen är dom sakerna som kommer snart. Först St Patricks day, när vi är i miami. Lär bli grön öl, gröna shots, tjoooho. Sen Sverige!!

HEMMA!

Åh är så glad, är hemma nu, tog nyss en varm lång dusch, så himla skönt. Att mitt rum var städat när jag kom hem gjorde ju saken bara ännu bättre. Är sjukt trött efter helgen, hade ju till och med läxor och test, wtf, men gick bra. Försöker nu bara planera dom sista helgerna och så, hoppas de blir bra :)

90min

Ja men sådär, en och halv timme efter, eller ja, en timme och 40min, så har jag varit ute och sprungit. Och klockan är bara elva, och om en timme åker jag till Long Island. Skola hela helgen. Bästa som finns!!

Heja amsterdam!

Wihooo, dit ska jag. 2.25 h kommer spenderas på bästa sätt!

Springa, suger

Men då går väl jag ut och springer, bara för att jag verkligen älskar det och för att det ger så mycket. Näe..

Blir ju lite glad när jag vet att det finns en red bull hemma och väntar på mig när jag kommer tillbaka ;)

Sen så vill jag till Ibiza i sommar, och eurotrip!!

Ickeee så underbart

Måste nog vara internationella gnälliga ungdagen idag, eller iaf amerikanska. Skulle bara vilja gå och lägga mig nu och sova i en månad. Men näe, ingen tid för sömn. Älskar ju att jag ska till skolan i helgen, jag som älskar att plugga <3

333333333333333333

Gick och la mig halv tio igår, bevis på hur tråkigt jag hade. Men sov ganska skönt iaf, vakna några gånger bara. Var barnvakt imorse, till 12 typ, lite jobbig men det gick bra. Sen hem och skypa med Linn och Jimmie ett bra tag, och sen JOhanna ett tag. Fyllde i min completion form så snart lär väl min flygbiljett bli bokad, tjoho.

Bara 33 dagar kvar tills FLORIDA!!!! Fan vad vi kommer röjja. Lite problem än dock. Går ju inte att boka bil om man är under 21år, störda amerikanska regler. Men det får väl lösa sig.
Asså, jag lägntar så sjukt mycket, ska bli såååååå kul. Galet kul. Lixoooom, woooohaaa. Okej, nu kanske det är redbullen som börjar prata, kanske ska ta en till.

Snart ska jag hämta lillen vid bussen, sen är det karate och sen hem och göra mat och läxor sen kommer MY CAROLINE!! Blir OTH! lite nice de :D


say no more!


Mirror on the wall, here we are again

Idag känns så jävla bra på ett sätt. Kan ju vara för att det är världens finaste väder och att solen skiner och man inte behöver ha på sig tio lager kläder, mössor, vantar och sånt när man är ute och springer. Känner för att gå ut och sola. Så himla nice. Ska nog ta ungarna nånstans sen så dom kan cykla på sina nya cyklar som dom fick i julklapp, inte så kul att cykla på våran driveway..

Ohhh, Red Bull är så gott!!! Innan jag åker hem ska jag köpa ett 12pack. $20 för det, fatta vad billigt. Eller det kanske var 8. En fråga, hur mycket kostar ett 12pack Corona i SVerige? hahah

Jo

Att jag kan sitta i min söng framför datorn, utan facebook och en hel förmiddag kan gå förbi utan att jag tänker på det är ganska otroligt. Försöker iaf hitta jobb, Karlstad är ju ganska hopplöst men hitta några helt okeja jobb som jag kanske kunde tänka mig att jobba med i Sthlm. Lite problem är ju bara att dom flesta vill att man ska ha erfarenhet? Öhhhh

Ska ut och springa nu, tjohej.

17 månader sen


GG monday

Måndag är ju så bra på några sätt iaf. Jag jobbar inte så mycket. Det är Gossip Girl, följt av Hart of Dixie, följt av Pretty little liars. Och de i sällskap med Caroline såklart!


Lördag var en bra kväll/natt



Bara sista bilden som är från där vi var i lördags, dom andra är på vag dit. Men så blir det ibland, och hur många bilder har man egentligen från dom bästa kvällarn?! Inga bilder ser normala ut heller, men det är ju bara för att man inte kan se bilden man tar.

So WHAAAT!

Min familj är bäst, love them!!!!! Och snart ser jag dom igen, wiihooo :D Och en månad kvar att jobba idag, fast ska jobba lite mer ändå. Sen blir det galet, Orlando, sen Miami där det kommer vara gelet dag in och natt ut och sen kommer min mammmmiii <3 <3

Bäst

När man är med människor som man verkligen tycker om har man det bästa tiden ever, vad man än gör. Så var lördan typ, helgen typ.

Åkte till Caroline på lördag runt fem, åt pizza med hennes ungar och lekte lite. Sen var planen NYC och party party, stanna hela natten och sen turistdag i NYC typ. Planen sket sig och vi tog tåget till Stamford istället och en kompis hämta upp oss, tog en liten tur till NY och fixa lite grejor och sen till ett ställe och chilla/drack/dansa/festa/ha det bäst typ.

Blev hemkörd till Caroline runt fem på morgonen, sov till två, åt frukost runt 5, på restaurang. Sen var det super bowl fest hemma hos Caroline, första matchen som jag kollat hela matchen. Giants vann och det var ju bra!!


"So what we get drunk..."

Gårdagen var galen, som i GALEN. Va lite segt i början, skulle åka typ halv elva, kom till Stamford precis innan tolv, men vad gör det om man ändå har kul.

Butterfields va de, kuuuul, bästa stället, önskar dom hade sånt ställe i Sverige. Skulle på efterfest till några kompisar, men hitta nya kompisar, haha, så drog dit istället. OMGGGG, vilket jävla hus. Hur stort som helst, havstomt, kan typ se NYC från där. 2 assnygga audi, en bmw och en Range Rover, jo men vi hade det bra där.

Sov lite och åkte till DD påvägen hem, kom hem lite innan åtta. Braaa kväll.


hej fredag


..


Let me stay

Får bita mig så hårt i kinden som det bara går för att inte börja gråta när vi pratar om att jag ska åka.

Hoppas nån i USA ser detta, som är bäst, ger mig ett greencard och visp så var det problemet löst.

Nudå...

Nu kan jag ju berätta om lite jobbiga saker denna veckan.

Imåndags hade ungarna ccd, typ som kyrkans barntimmar, äldsta har haft det varje måndag sen jag kom, och lillen börja med det i höstas. Och varje gång måste dom ha med sin bok, som jag jämt tar med. Imåndags var det första gången på snart ett och ett halv år som jag glömde de. No big deal, men sjukt irriterande.

I tisdags hade dom basket, jag skulle hämta lillen på skolan, och jag tar jämt med mig extraskor som han kan ha, glömde de också. Han kan ju ha dom skorna han hade på sig, men det är inte springskorna.

Igår hade lillen en tid hos tandläkaren 3, skulle hämta äldsta på skolan halv fyra. Kom in till tandläkaren typ tio kvart över tre istället. Fick världens segaste tandläkare och inte hon dom brukar ha. Kom typ 25,30 min sen att hämta äldsta. Skrev till mamman så hon ringde skolan osv, så det var inga problem direkt. Men så sjukt irriterande och påfrestande, har aldrig haft ett problem typ. Och nu kommer väl allt.

Igår kväll jobba jag, skulle lägga lillen och han börjar grina för han inte vill borsta tänderna, efter mycket grinande borstar han tänderna. Idag gnällde han som bara den för först så ville han inte göra läxorna som han glömt göra igår, och sen inte klä på sig, och sen inte göra läxorna. Och allt det här börja för ett tag sen, för han vill inte göra det för det är så boring och slöseri med sin tid och blablabla.

Mamman sa att hon tror att hans beteende beror på att han vet att jag åker till SVerige snart, och det är så han visar att han är ledsen över det, också att äldsta håller på lite så och är svår med normala vanliga grejor som aldrig annars har varit nått problem.

Sa jag att jag inte vill åka?

lets start the weekend

Konstigt vecka, inte allt för bra kanske. Orkar inte skriva så mycket för jag ligger inte så skönt med händerna.

Men imårn ska jag hämta ungarna tidigt, klockan tre kommer mormor och morfar och hämtar dom och dom åker till Vermont över helgen = jag ledig.

RSS 2.0