30-20-10

God morgon lördag. Klockan tio börjar dagens träning, 30-20-10, det är en 30 min lång spinning klass med intensiva intervaller. Skönt wake up call det kommer bli :) Det blev ingen träning igår efter jobbet, orkade helt enkelt inte. Blev istället god mat och god efterrätt. Och två bra filmer, först The big wedding och sen Taken 2. Dax att gå upp ur sängen nu och byta om och gå iväg till sats!


TGIF

Äntligen fredag, börjar jobba halv elva idag så ligger fortfarande i sängen. Skulle egentligen ha ringt och sagt upp mitt mobilbonemang imorse men har inte hunnit det så får göra det i eftermiddag. Ringde ett samtal till USA häromdagen och kommer få fetaste räkning, lite ångest på det men inget man kan ändra. Ska i alla fall säga upp mitt abonemang och byta till kontatkort så att jag fortfarande kan ha min mobil när jag är i USA. Kommer givetvis att använda ett amerikanskt nummer, men vill ändå ha kvar mitt svenska nör jag kommer hem, och i tillfälle någon skulle skicka ett sms till den svenska vill jag ju ha det, hahah.
 
Detta är sista helgen med Linn och Jimmie, för nästa helg får vi besök av mamma och Kristin och onsdagen efter det åker vi hem :) Och då är det packa packa packa som står på schemat. Ska försöka städa mitt rum lite i helgen så att jag kan slippa göra det nästa vecka, får se hur det kommer gå med de.
 
Bild från Miami 2012. Det roliga är att jag drömde om den drickan som jag håller i, kommer inte riktigt ihåg vad drömmen handlade om men det stod i alla fall en sån stor dricka på ett bord, fast det var nästan som en öltunna. Hahha, helt normalt.

Sista jobbkvällen

Har jobbat kväll hela veckan,2-10.30. Och idag är det som sagt sista kvällen jag jobbar kväll eftersom vi börjar tidigare imårn och jobbar 6timmars. Denna veckan har ju inte varit den bästa, inget har gått min väg. Allt går rakt åt fel håll, men ser ut att lösa sig och bli bra ändå. Detta är trots allt min dröm, och även om alla motgångar känns jobbiga är det absolut inte värt att sluta kämpa nu.

Fick detta mail i tisdags!!


Classes

I fredags åkte jag in till city för att göra ett placement test, som man måste göra innan man signar upp för klasserna, för att se vilken nivå man är på. Det måste ha gått riktigt dåligt för mig, för igår fick jag mitt schema om vilka klasser jag skulle ta och dom verkade inte roliga eller intressanta för 5 öre. Klasserna jag ska läsa den första terminen är computer applications, natural disasters och foundations of critical reading. Enligt mig verkar inte dom kurserna ha någotting att göra med den linje jag valt.. Att även endast läsa tre kurser som är 4 credits var på en hel termin verkar lite för lite, speciellt när man i Sverige läser 30 poäng på en termin. Vet inte riktigt hur många credits ett högskolepoäng i Sverige är dock..
 
Mailade den ansvariga och frågade om jag kunde få byta klasser, så jag hoppas jag får ett poitivt svar senare i eftermiddag.
 
Annars så är det snart dax för träning. Cykel och core står på schemat innan jag ska iväg till jobbet.
 
Nästan exakt 3 år gammal bild, precis innan jag skulle flytta till USA första gången.
 
 

3 veckor kvar

Idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag tar mitt pick och pack och flyttar över Atlanten. Har 13 jobbdagar kvar att göra och denna veckan jobbar jag kväll så börjar inte förrens två. Har fortfarande lite saker att fixa innan det är dax, så som försäkring, och såklart packing som jag inte har börjat med för 5 öre. Har dessutom två rum som jag ska packa ihop i två resväskor, mitt rum här i Stockhom och rummet hemma i Forshaga.
Åker till Forshaga onsdag näst nästa vecka efter jag gjort min sista jobbdag. Så då har jag 4 heldagar att packa ihop allt, plus att jag ska till Norge och hälsa på morfar också under dom dagarna. Så jag har väl i alla fall saker att göra. Slappa? Det får jag väl göra när jag sitter på planet mot New York. 8, 9 timmar utan mellanlanding sen är jag där.
 
 
 

RSS 2.0