Ny matchning

Första familjen ringde aldrig, även fast de frågade vilken tid som var bäst att ringa.
Såg i alla fall i måndags kväll/natt att de tagit bort mig, tråkigt men. På tisdag morgon kollade jag mailen och hade då redan fått en ny familj, denna kändes lite bättre faktiskt.

Det är en kille på 11år och en tjej på 9år, lite tråkigt att de är så gamla eftersom det finns mer att göra med mindre barn. Med barn i denna åldern blir det mer som en kompisrelation och hjälpa till lite då och då men de kan ju det mesta själv. Men familjen verkar ändå bra. Dom är väldigt aktiva och åker mycket skidor vilket jag tycker är roligt. Dom bor i Summit, NY, 40 min från New York. JIHA!

Har fortfarande inte hört något från familjen, men det kommer väl. Det som kan vara svårt med familjen är att de visste verkligen vilken sorts au pair de ville ha, den skulle ha erfarnhet av barnvakt i ungefär samma ålder, jag har haft lite yngre barn och de ville också att man skulle ha ngn slags erfarnhet av lärning, kommer inte på ordet, men som att man skulle kunna mycket som de skulle ha i skolan och så.

Ska försöka göra min video imårn men det är lite svårt men måste i alla fall få det gjort. Och jag hoppas verkligen att de inte ringer i mårn kväll.

Matchning

I fredags fick jag första matchningen med en familj som bor 35min utanför Washington DC. Men i söndags försvann den, eller dom tog bort mig eller något!? Men sedan fick jag mail om att jag fått en ny familj, fast det var samma så jag vet inte vad som hände riktigt.

Har väntat sen i fredags på att dom ska höra av sig, och ännu mer sen i söndags kväll. Men hade inte hört något från dom.
Och igår när jag hade så fruktansvärt tråkigt tänkte jag att jag kunde rensa skräpposten i mailen, som jag aldrig tidigare gjort, har aldrig ens kollat i skräpposten. Men det var väl tur att jag gjorde de, för där låg ett mail från mamman i familjen :) Det roliga är att mamman också har varit au pair, och kommer från Karlskoga som inte alls är långt ifrån där jag bor.

Så nu har jag skickat iväg ett svar så får hoppas jag hör från dom snart igen.

Problemet är bara att jag vill komma iväg tidigare, de behöver inte au pair förens i slutet på augusti, början på september. Men känns allt bra med familjen är det såklart värt att vänta.

RSS 2.0