Jag kunde ha flyttat 30augusti

Om jag inte hade tackat nej till senaste familjen skulle jag flyttat till USA den 30 augusti. Och utan att jag hade tackat ja så hade väl CC också tänkt så, för idag fick jag hem lite saker som förberedelsebok och datum när jag skulle flyga osv. Och det hade dom skickat i måndags, vilket måste ha varit väldigt tidigt eftersom jag ringde på måndag runt elva ungefär och tackade nej.

Känns lite tråkigt att inte komma iväg än, för jag vet ju inte när jag får nästa familj, och när familjer som jag verkligen känner det är rätt med dyker. Kan ju ta hur lång tid som helst och det känns rätt så tråkigt. Just nu väntar jag bara på ett mail från CC med rubrik you have a match.

Men såklart, hellre att jag verkligen verkligen klickar med familjen och känner att det kommer bli hur bra som helst och väntar lite längre än att jag tar första familjen som säger ja till mig och åker iväg direkt trots att jag är osäker.


Väntar på ny matchning

I fredags, helt oväntat, fick jag ett samtal från USA. Det var den fjärde matchningen som ringde och jag var nervös som aldrig förr, fick prata med både pappan och de två sönerna. Det kändes bra, men ändå inte.
Sedan fick jag ett mail: Good news från cultural care. Ett sånt mail man får nör man tackat ja till varandra, och jag hade inte tackat ja så fick lite panik. Och eftersom det var helg kunde jag inte ringa till kontoret i Sverige. Så fick vänta tills måndagen med att ringa, och magkänslan under helgen kändes inte riktigt bra, kan inte säga precis varför det inte kändes bra med den familjen efetrsom jag inte vet de själv. Tackade iaf nej till familjen. Så väntar nu på en ny matchning, känns som det kommer ta lång tid till nästa, men hoppas verkligen inte det.

Fjärde matchningen

Fick min fjärde matchning idag, och rent spontant känns det inte helt perfekt med dom heller.
Det är en ensamstående pappa med två söner på 7 och 12 år, och dom har hundar. Vet inte varför jag får familjer med hundar hela tiden eller med äldre barn. Dom bor iaf 40min från Atlanta, vet inte så mycket om den staden så kan inte säga så mycket om det.
Lite svårt att lära känna familjen utifrån ansökan som jag får se för svaren på frågorna var välidgt tunna, men enstaka ord typ. Får se vad som händer.
Är verkligen sugen att komma iväg så snart som möjligt men självklart väger en bra familj som jag känner att jag klickar med mer.

Tredje matchningen

Förra familjen hörde aldrig av sig, även fast jag ringde till kontoret  Sthlm och sa att jag ville prata med dom så jag tyckte det gick för segt så sa nej till dom i fredags. Och igår fick jag den nya familjen. De bor 50 min utanför New York och har två söner, 7 och 13 år, lite tråkigt som sagt att de är så gamla. Och de hade även hund, annars verkade allt bra. Får se om dom hör av sig och vad som händer.

Gjorde även en video förra veckan, ja den blev som den blev men nu är den iaf gjord.

RSS 2.0