Ström igen

Igår efter mamman och pappan skottat ut oss från huset som var helt insnöat så gick strömmen, jättekul. Jag och Johanna hade inte fixat oss för fem öre och började få brottom för att hinna till tåget i tid, självklart gick ju inte tågen som vanligt eftersom det hade vart snökaos. En timmes lång tågresa tog ungefär 2 och en halv timme istället. Men vi hann till matchen, missade introt och så och kom in precis när dom gjorde första målet. Hela kvällen var grym! Lätt att vi kommer gå på NHL igen, men lite lite bråk tyckte vi, hahah. Vi hade ju gjort det sååå myckete bättre själva.

Eftersom jag fortfarande inte hade nån ström på kvällen åkte jag och sov hos Johanna, hennes rum var iskallt det med så det spelade väl inte så stor roll. Kom hem runt elva och fixa lite grejor prata med familjen. Kanske följer med dom till Vermont imårn men har inte bestämt mig än, beslutsångest.

Nu blir det Starbucks med Jennifer, var alldeles för länge sen vi var där.
Filmer från matchen kommer senare, och bilder från Johannas kamera också nog :)

Snövideos


Såhär såg det ut när vi var påväg hem från Stamford igår.


Ännu värre var det när vi skulle hem från Hannas hus runt sjutiden. Dålig kvalitet för det var så himla mörk. Det ni ser är så mycket vi såg ut ur bilen.

Snöstorm

Idag kom snön till CT, glaet mycket snl, körde i max 20mph hela vägen hem från mallet, på motorväg. Brukar ta 20min att åka, tog en timme. Helvete vad snö det är nu iaf. Ska lägga ut massa videosar imårn. Ska upp astidigt och köra hem Johanna för hon ska jobba, gick inte att köra ikväll för det var för mycket snö. Godnatt.

Juldagen

Barnen kom och väkte mig7:01 imorse, Tone, santa been here! Gick ner runt tjugo över och då var öppning av presenter i full gång. Himla mycket presenter. Deras stora presenter fick dom sist, äldsta fick en ipod touch och han blev helt galen. Yngsta fick en fyrhjuling och han blev lika galen han, åkte runt huset på den i pyjamas och morgonrock barfot runt halv åtta, åtta imorse.

Jag fick läppglans, strumpor, presentkort på Sephora, flip videokamera och UGGtofflor. Galet.

Jag tog en nap sen åkte vi till kyrkan vid tolv och sen direkt till mormorn och morfarn och fira där med mammans syskon med familj. Jättemysigt.

Nu ska jag träffa Johanna, blir väl Dunkin Dounats, enda stället som skulle kunna vara öppet.


Sån här fick ag, fast med blått ist för orange :)

God Jul

God svensk Jul till alla. Speciellt min älskade familj! Sitter här och har nyss öppnat lådan som mamma pappa och Kristin skickade. Så sitter i min´säng med massa paket runt mig och en stor fet naturgodispåse med BARA VITA macademianötter. Jag mår underbart. Barnen fick en påse bilar var, dom blev helt överlyckliga och tyckte det var jättegott. Och föräldrarna fick en tomte och ett hjärta, också jätteglada.

Limpan och Jimpan ringde och väckte mig vid åttatiden, va inte riktigt vaken då. Sen skype jag med mamma, pappa, Kristin och Stockholmsläkten :)


Wiiihooo, mina presenter :D Btw, den rosa filter sover jag på, gissa hur skönt jag sover då!?


Här är mitt natturgodis, har ätit en del ;)

Fädrigshoppat

Kom precis hem från mallet med Linné, Johanna och Jennifer. Fick äntligen min sista julklapp, till föräldrarna, köpt. Vad jag älskar att mallen har öppet till 12 nu innan jul. Något jag hatar är att jag jämt är ute i sista sekund med julklapparna, sak samma nu är dom köpta. God Jul i Sverige!


Bra jobbat Skype

Jättekul att Skype typ lagt ner totalt, funkar inte för fem öre. Välidgt opassande, hoppas iaf det funkar imårn annars är det ju inte så himla kul va.

Lite fler julklappar klara.

Har köpt lite julklappar idag. Så nu är det bara föräldrarna kvar, har typ en dag på mig. Ska nog till Danbury imårn och kolla. Så vill jag köpa en till sak till äldsta killen, en spargris som räknar pengarna, han är pengatokig. Men då måste jag köpa nån till liten sak till yngsta för äldsta har redan fått för mer pengar. Men tror det är antalet presenter som räknas för dom och inte priset.

Börjar jobba snart så ska se om vi kan göra lite julgodis, knöck är ju så gott men vet inte om det är så smidigt att göra det med barnen. Får se.

Och imårn kommer nog antagligen pengarna från pappa in på mitt konto :D Men ska vänta till efter jul och köpa en kamera, får hoppas priset går ner lite mer då.

Städat rum

Jag älskar att ha nystädat rum. Jag älskar det ännu mer när någon annan har gjort det. När man har städat rum då är det ju julredo, bara sista presenterna som är kvar då. Ska åka och försöka fixa det nu innan jag börjar jobba halv tre. Men städtanterna är fortfarande här, snart vart här i tre timmar så dom borde ju åka snart. Det borde ju faktiskt var mindre att städa denna gången än förut för förra veckan damsög jag en gång och torka golvet typ två gånger och hela trappen och hallen uppe och pappan stäade i söndags.

Testade mitt svenska simkort i min mobil, det funkade såklart inte. Tog också ut alla mynt ur min plånbok, tror det är de som väger så mycket i min väska jämt. Ska försöka räkna hur mycket det är också men är inte riktigt haj än på hur mycket allt är, quater är 0.25$, en dime är nog 10 cent, penny är 1 cent och så finns det 5cent.
2.94 $ var det visst bara. Ska nog skaffa en spargris som kan räkna åt mig :)

Ge mig tips!

Städtanterna är här, på min långa dag, lite irriterande för då missar jag ju typ tre timmar av min ledighet eftersom jag måste vara hemma. Kan ju dra ut och så men känns ju inte så säkert att lämna dom ensamma här. Har äntligen bilen, trodde inte jag skulle ha det först idag, så ska åka och träffa Linnéa när dom är färdiga här. Vilket jag hoppas är snart, dom har städat på övervåningen en timme nu så kan ju tycka att dom borde komma ner snart och städa.

Jag har sån himla panik, har ingen aning om vad jag ska köpa till föräldrarna i julklapp. Verkligen ingen aning, och måste ju köpa det idag eller imårn. Ge mig alla tips i världen, både till båda tillsammans och varsina.

Paket

Idag fick jag äntligen ett paket på posten, att man kan bli så glad av et paket. Jag har ju inte ens öppnat det. På julafton ska jag öpnna det, nej slita upp det. Nu ligger det uppe på hyllan i min garderob så jag inte kan se det. Till och med yngsta killen blev glad när jag fick ett paket, han tyckte det var jättespännande och ville att jag skulle öppna det direkt.
Tack.

Sen när båda barnen var hemma var det dax att dekorera pepparkakshuset, eller borgen rättare sagt. Ja, desigenen ska vi nog inte tala om, blev som det blev för degen räckte inte och barnen ville ju såklart vara med och skära ut bitarna som skulle vara väggarna så ingen bit är väl likadan. Men vadå, det som är charmen. Godiset räckte bara till två sidor men vad gör de, fullproppat med godis är det iaf på dom sidorna. Barnen tyckte det var så kul och var så stolta när dom visade pappan det när han kom hem :)

Grattis Johanna

Lover Johanna fyller 20år idag, vuxen blir hon så nu är jag ensam barn här borta. Grattis så jättemycket :D


Den här bilden kräver ju en del historia för att man ska förstå det roliga. Gjorde mitt bästa med bilden iaf, det syns väl att jag gått sam-media i tre år? ;)

Gingerbreadhouse

Idag gjorde jag pepparkaksdeg och sen pepparkakshus med barnen, har inte satt ihop det än men. Pappan berätta nyss för mig att när han kom hem hade äldsta killen frågat han vad det roligaste/bästa var som han hade gjort idag. Så pappan frågade vad det roligaste/bästa var som killen hade gjort. Svaret var att göra pepparkakshus med Tone.

Ibland önskar jag att jag hade hur mycket pengar som helst, speciellt nu innan jul. Så att man kunde köpa hur mycket presenter som helst till alla man tycker om. Alla säger ju att det är tanken som räknas, och visst är det så. Men så tänker man väl inte när man är barn, då är det väl mer antalet so räknas. Jag vill ju verkligen visa barnen hur mycket jag tycker om dom, föräldrarna också. Samma sak med min familj i SVerige, jag skulle vilja kunna köpa hur mycket som helst till er. Jag älskar er så mycket!

Whiooho

Hade sovmorgon idag och ställde klockan på nio, men gick inte upp förens halv, kvart i tio. Då skypa jag med pappa en stund och nu ska jag åka iväg till Westport och hämta Johanna och hennes mamma vid tåget. Sen ska jag vidare till banken för att se om jag har fått pengar och sen iväg till at&t för att fylla på mobilen och sen börjar jag jobba vid ett.

Jul om 5 dagar känns ju, hmm, konstigt?

Heheh, idag vägde jag mig, bara för att, och jag har gått ner i vikt, det är de som är wiiihooho.

Iceskating

Hade en sån himla skön sovmorgon idag, länge sen jag sov såååå skönt. Tog sen tpget in till city och mötte upp Jennifer och sen Johanna och hennes mamma som är på besök. Vi gick till Bryant park och åkte skridskor och det var faktiskt jätteroligt och mysigt. Det är lite speciellt att åka skridskor bland alla höga skyskrapor istället för i en ishall. Sen gick vi ner till Time Square och tog en glass på MC och chillade. Sen vidare till M&M store, galen affär de, finns allt man kan tänka sig med M&M. Sen bar det av hemåt vid sjutiden. Kanondag.


God natt

Har inte gjort något alls på hela kvällen, har ju jobbat. Fixade lite med julklapparna som jag köpt, lagt dom i olika påsarna och så. Det är nu bara en och halv julklapp kvar till Sverige och det vet jag vad jag ska köpa. Sen är det fyra julklappar här, till barnen blir det nog starwarslego eller något sånt. Föräldrarna vet jag inte än. Jag vet vad jag skulle kunna köpa till mamman, men har ingen ide alls till pappan så vet inte om det är bättre att köpa något tillsammans till dom. Detta kommer nog funka, det måste funka, har inte så mycket val.


Och pappa ville ju inte svara på mitt sms idag, inte Linn heller. Så fick ta reda på det själv, och det var som jag trodde, Lego kommer från Danmark. Anledningen till att jag undra det var att pappan sa att dom gjorde Lego här i Connecticut, men han mena nog bara att dom hade en fabrik här.

Sämst ekonomi

Jag vet inte hur jag lyckas, men pengar har jag aldrig. Denna veckan är nog värst av alla. Smarta jag har inte köpt några julklapparn förens nu. Så i princip alla julklappar måste jag köpa på den lönen jag fick i torsdags, 400 $. Plus massa andra kostnader.

Allt jag måste köpa för 400$
Smink - 67$
Mobil - 60$
Hockeymatch 53$
Skirdskor i NYC, tåg plus hyra, ca: 50$
= 230$
Julklappar till alla hemma i Sverige förutom Kristin och lite pappa.
Julklappar till familjen här, 4personer.

Julklappar som jag köpte idag, 67$

Totalt = 297$
Kvar = 103$
Minus 15$ = 88$

Måste köpa 5½ mer julklappar för dom pengarna. Egentligen ska vi ut och äta på tisdag var Johanna fyller år, men jag jobbar kväll så får se hur det blir med det. Sen skulle vi ha svensk julafton nästa vecka också men jobbar också onsdagkväll, och då måste man ju köpa massa mat att göra också.


Jag undrar verkligen vart mina pengar tar vägen, sämst är jag.

Jajaja, kvällen då?

Slutade jobba runt halv sex vilket var rätt så skönt. Nyss ätit mat, cesarsallad, och pratat med mamman och hennes kompis. Hahha, om typ droger, alkohol och sånt, lite kul.

Kvällen är oviss, vet inte riktigt vad jag ska göra, skulle kunna stanna hemma men känner att det är ju onödigt att stanna hemma en fredagskväll. Speciellt när jag jobbar imårn kväll. Då lär jag ju lätt ångra mig om jag stannar inne ikväll. Men det är ju så himla kallt, dödligt kallt och jag har ingen varm jacka.


Studenten

Nått som är himla kul är ju studenten. Hann bara lägga in en video från studenten innan min mobil blev stulen.


Chíg Ching

Sitter hos Johanna och väntar på att jag ska skjutsa henne till tåget så hon kan åka in till NYC och träffa sin mamma. Sen åkr jag hem och fixar tvätt och börjar jobba halv tre. Sen slutar jag vid sju och då blir det antagligen puben eller bio. Och igår gick det inte att logga in så därför det inte blev något bloggande.

Mardröm

Vaknade sjuttioelva gånger under natten och trodde jag skulle gå upp. När man vaknar mitt i natten sådär tror man ju att det är normal tid att gå upp när klockan är 3, 4, sen kommer den riktiga hjärnan igång och man fattar att det inte är så.

Sen hade jag en sån mardröm, mådde till och med dåligt när jag vakna. Jag drömde att jag va gravid, usch. Det var inte så att det utspelade sig om typ 10 år när jag kanske kommer va gravid. Det utspelade sig för typ ett halvår sen, hade sån panik. Mår bara dåligt att jag tänker på det.

 

Kiiiitching, 400 dollar check. Sitter bra de för shoppingkontot. Nejdå, ska köpa julklappar av det och spara det ligga som kommer bli kvar. Ska ju betala 67 dollar för smink och 60 dollar för mobilräkning, sen efter jul är det typ 50 dollar för hockeymatchen så det kan jag ju börja spara till lite nu.


Wilton 2

Ena annan video, så himla roliga är dom ju, eller nae.



Hahah, kollade på videon efter jag lagt upp den. Inte okej, inte okej sångröst, men vadå, man ska ju leva livet ;D

Chhhiicas

Hade tydligen inte vart nån GG igår, så det blev att vi kollade på Biggest Loser ist. Och så kom matlevrensen, fatta vad enkelt det är. Gå in på Internet, klicka på vad man vill ha, betala, och så kommer en person hem med det, och bär till och med in det i köket. Sånt gör ju livet sååå mycket enklare. Nu blir det natten katten (hahhahahhahahhahaha), jobbar imårn och ska tvätta massa kläder och fixa julkort och julklappar. Har inte fått min lön än från förra veckan och jag hatar verkligen att påminna om saker som har med pengar att göra. Men men, känns ju stört av mig också om jag inte har sagt det innan onsdag, lite sent ju..

Äre goosip girl kväll eller?

Nu är det GG som gäller, inspelat från igår. Jag jobbar så Johanna kommer hit och kolla och fixar lite saker, och kanske Jennifer, beror på hur hon jobbar. Blir chillkväll, inge starbucks, men ioch för sig så är det också chillkväll..

Ännu en dag på Starbucks

Träffade Johanna och Jennifer på starbucks idag igen. Innan det var jag och Johanna inne på Skandinaviska butiken, jag köpte kakor och Johanna godis och så köpte vi en Marabou chokladkaka till Jennifer. Snön som var på marken imorse har redan smält, det gick ju snabbt, även fast det är kallt. Måste köpa en vinterjacka snart, lär ju frysa ihjäl annars.

Börjar jobba om 15min så får se vad jag och barnen hittar på. Jag ville ju baka lussebullar men vi har ingen mjölk, och inget annan mat heller.

Snö

Igår kväll började det snöa lite, och imorse var det snö överallt. Självklart blev skolan två timmar försenad så jag fick jobba lite ändå, men från halv nio tills nu. Snart kommer Johanna så ska hoppa in i duschen assnabbt.

Englissssh

Starbucks, starbucks, starbucks, what else? Are you guys suprised? Didn´t think so. I meet all the guys, me, Johanna, Jennifer, Marie, Hanna and Daniel at starbucks and wé did just talk and talk, as we always do. When i came home I talked with my hostmom about like, evrything. She said that they really like me and that I do a great job, thats so wonderful to hear. The dad is away this week again for D.C.

Going to sleep now, my eyes is already asleep though. But i didn´t had to work to morrow morning so thats great, im gonna sleep late.

And guys, if you don´t text me, im gonna get sad. Hello, im on the other side of the ocean, a text isn´t that much, or is it?


Telefonnummer

Jag har typ inga mobilnummer från er i Sverige, men ni har ju mitt så kan ni skicka ett sms så jag får era. Dom enda nummrena jag har är mammas, pappas och Kristins. Så ni andra som jag skickade mitt USAnummer till för ett tag sen, skicka ett sms, så svårt kan det ju inte va.


Uppskattad

Ibland känner man sig faktiskt uppskattad för det man gör. Som förut, jag fixade äldsta killens pärlgrej som man stryker på, men råka nog göra lite för mycket så den blev typ förstörd men det förstod inte han utan han trodde bara det var något fel. Och eftersom det var 3D och den skulle stå upp så gick det inte. Så jag gjorde en helt ny så gick jag upp till han när han va med sin kompis och visa han bara tack så mycket, så sa jag att jag gjorde en helt ny. Han bara ååååh gjorde du? tack så jättemycket och så krama han mig. Då känner man sig uppskattad.

Hoooome

Lång dag idag, efter jag och Linnéa vart i White Plains åkte vi hem till henne och jag åkte direkt hem, i spöregnet. Åkte hem och lämna av alla grejer och chilla en stund och åkte sen till Starbucks för att träffa Jennifer och Johanna och sen drog vi till Tj Maxx och sen lunch/middag/kvällsmat på subway. Livet är ju bra ibland asso.

Har fått en mer julklapp köpt idag. En och en halv köpt och massa fler kvar, inte ens börjat tänka på vad jag ska köpa till familjen här. Tips? Till barnen blir det såklart leksaker så det är ju inte så svårt, men föräldrarna???


White Plains

Idag bär det av till White Plains för shopping och cheescake factory. Mummmma.  Duschade nyss här hos Linneá och det gick, nja inte så jättebra, fattade inte hur man gjorde så vattnet kom ut ur duschkranen så det kom bara ur badkranen. Men va fan, allt går ju bara man vill.

Ska försöka hitta lite julklappar idag faktiskt, måste hitta en del, men har ingen aning om vad jag ska köpa till alla.

Sleepover

Efter jag slutade jobba åkte jag direkt till Danbury mall för att träffa Linnéa och köpa julklappar. Vi va inte direkt ensama om den tanken iaf. Gick sådär med julklapparna idag, fick väl med mig två små presenter. Men hittade iaf två par jeans till mig själv, känns ju bra att jag måste köpa nya jeans för att mina andra är förstora och inte för små.

Sen drog vi till Marshalls och s´drog runt en stund. Köpte en frekvensgrej som jag skulle ha ipoden i i bilen så det skulle funka. Det funka skit kan jag ju säga, sugit. Nu har vi laddat upp med Cola zero och B&J, fan vad motsägelsefullt det är. Hahhaa, men gott gott och mums mums nu är det sleepover.


Tråkig kväll

Jobbade ju kväll. Egentligen skulle Marie komma hit men hon kände sig fortfarande sjuk. Johanna och Jennifer dissade mig för att sitta och dricka öl istället, hur kul är det på en skala. Lätt att man väljer lugn hemmakväll framför utekväll?! ^^

Efter jag la barnen har jag inte gjort ett skit, inte på hela dagen typ eftersom playdaten gick hem strax innan sex oc då börja vi med pizzan och sen kom föräldrarna hem och sen åkte dom och då kolla vi en kort film och spela spel, sen var det natten. Mitt rum ser ju iaf lite mer städat ut nu, om man räknar bort från skrivbordet.

Det är nu man har tid att läsa böcker. Godnatt.

Wilton-video



En video från i sommras, tidig höst. Liten del av Wilton. Ångrar nu när jag inte har min mobil längre att jag inte ladda över alla videos och bilder till datorn..

Mitt rum

Nu har jag inte frågat om jag får lägga ut bilder och så. Men mitt rum borde jag ju få lägga ut en bild på. Så himla jag är det. Älskar hela rumemt, litet är det ju, men såååå skön säng.





Shopping

Blev inte så värst mycket shopping, köpte en julklapp. Men hade inte så mycket tid så ska åka och shoppa imårn också. Sen så vill jag ju köpa nya skor och jeans till mig själv. Kanske borde ta det efter jul istället. 

Jag är så glad över att jag har ett sånt himla bra liv här. Det är helt otroligt, jag ångrar inte en sekund, jag har ingen hemlängtan. Och jag älskar min familj i Sverige så himlans mycket.


Det här är December hårfärgen. Dålig och kass bild så det syns inte så bra.

Trumbull mall

Idag är det mall som gäller. Hanna kommr och hämtar upp mig om en stund och då åker vi till Trumbull mall och möter upp Johanna och Jennifer. Nu ska det shoppas alltså. Måste hitta massa julklappar, men har världens sämsta fantasi när det gäller sånt, och det värsta är ju att det inte ska väga så mycket heller.

Jobbar hela kvällen i kväll också, så tänkte göra något roligt med barnen. Antingen laga lussebullar eller pepparkakshus.

When in Rome

Glömde berätta en lite sak, vi åkte till Rom, va jättetrevligt och allt sånt. Verkligen en fin stad. Sen lite kaffe på DD, fast jag inte dricker kaffe och sen slog jag i huvudet i bilen. Nu är det faktiskt dax att lägga sig, har inge mer värt att skriva.

When in Rome

Glömde berätta en lite sak, vi åkte till Rom, va jättetrevligt och allt sånt. Verkligen en fin stad. Sen lite kaffe på DD, fast jag inte dricker kaffe och sen slog jag i huvudet i bilen. Nu är det faktiskt dax att lägga sig, har inge mer värt att skriva.

Socker

Jag behöver socker, har inte druckit red bull på hela veckan. Det är galet. Jag har halft köpt nytt smink också, från Sverige ;D Wiiihihhohooo, så himla värt!! Johannas mamma kommer snart och hon säljer Mary Kay smink så då ska jag köpa de av henne :)

Nu ska jag fixa mig för min lover kommer och hämtar upp så blir det Starbucks och en morning bun. Sen blir det jobb ett till nio. Kanske borde baka med barnen ?

Galet hus.

Åkte och hämta mamman på jobbet runt sex, sen till en ny kinarestaurang och åt mat och sen till ett julhus eller vad man ska kalla det. Den dagen jag köper kamera ska jag ta kort, crazy var det.

Sen åkte jag direkt till Johanna när vi kom hem. Hahha, och körde lite fel. Skulle ta genvägen, men jag vet den bara åt andra hållet så jag svängde av för tidigt men kom ju fram i alla fall ändå så. Det blev ju inte direkt som när jag skulle köra till Jennifer då det tog en timme istället för en halvtimme.


Gullig unge

Vid sextiden  morse kom yngsta killen in i mitt rum och sa att han var rädd och inte kunde sova. Så han sov i min säng istället. Så säger han Tone, i love you. Så himla söt så det är inte sant. Sen när han gick ner, jag ville sova en halvtimme till, så kommer mamman upp och säger att jag inte behöver jobba på morgonen så blev att sova ända till tio. Lite gött de.

Ska fixa tvätten och duscha, ska äntligen duscha håret och det ska bli så himla skönt. Fick ju inte duscha håret på några dagar eftersom jag färga det i lördags.

Äntligen Gossip girl

Dagen gick ju rätt så snabbt. Blev lite bråk mellan barnen och sen lite med läxorna innan kvällen men det gick ju bra ändå. När jag höll på att lägga yngsta killen sa han igen Tone you´re the best in the world och you´re the best aupair. I och för sig så har dom inte haft nån annan au pair men det känns ändå bra att höra sånt :) 

Gossip girl ikväll :) Har inte sett det på hur länge som helst känns det som. Och inte läst boken, säger som Jennifer, när har man tid att läsa?! Johannas kommentar till de är ju så jävla ehhh, något, rolig iaf, men jag har ju läst färdigt boken.

Morgonpromenad

Runt halv tio imorse drog jag till Johanna, så vi och Jennifer tog en promenad, lite hiking också. Så det ska vara. Katt katt... Började jobba för ett tag sen och om 40min kommer äldsta hem sen blir det att åka till doktorn med han och sen ska vi äta på MC, dagen lär gå fort. Måste dock jobba kväll.

Nyss ropa killen och sa, Tone, you´re the best Tone ever.

Julgran

Igår var familjen och högg ner julgranen och satte upp den. Nu hålls det på att dekoreras för fullt. Varför väntar man så länge i Sverige med att sätta upp julgranen egenligen? Det är ju en sån mys och julkänsla. Ska gå ner och äta mat, hjälpa dom att dekorera julgranen sen blir det ut till Starbucks ikväll igen.


Ett år


December 2009



Januari 2010


Februari 2010


Mars 2010


April 2010


Juni 2010


Juli 2010


Augusti 2010


September 2010


Oktober 2010


November 2010


Pepparkaksbak

Slappdag hela dagen. Blev en stund till Starbucks och sen hem till mig och baka pepparkakor och äta mat. Sen massa fjant och blabla, har iaf haft en jättebra helg men inte gjort så mycket speciellt. Alla har typ flyttat in till mig så det är ju great, hahah.

2 timmar senare...

Ja men då har vi fixat färdigt oss, jag och Jennifer drar till Starbucks, sen blir det pepparkaksbak.

Min mobil


4 december

Har varit upptagen hela dagen. vaknade hur tidigt som helst men gick upp runt nio och då fick jag nygräddade våfflor till frukost sen kollade jag på The polar express med familjen. Mamman beställde tid till mig hos frisören så jag åkte och hämta upp Johanna sen åkte vi till Greenwich. Gasen i botten var det ju.

Fixa håret och så sen åkte jag och Johanna till Stamford mall och så kom Jennifer dit och vi skulle köpa julklappar men hittade inget. Känns ju värt, måste få iväg alla julklappar snart ju.

Skulle börja jobba vid sju så vi åkte först och köpte ingridienser till pepparkakor och sen hem till mig och åt mat, la barnen i sängen. Hanna kom lite senare och så gjorde vi pepparkaksdeg som ska bakas imårn :)

Mamma, om du tyckte jag hade svart hår förut, då vet jag inte vad den här hårfärgen är. Men inte grönt längre iaf ;)


Santaclaus

När mamman och pappan kom hem från jobbet åkte vi in till Wilton för att stå i kö i 45min för att barnen skulle få säga hej till tomten och sitta i hans knä. Det börjar verkligen bli kallt här nu också. Sen gick vi till en restaurang och åt, jättemysigt och gott. Efter det kom Johanna och hämta upp mig, hur snällt som helst, och så åkte vi till Danbury mall för att köpa lite julklappar. Hann inte med så mycket för dom stängde tidigare än vad vi trodde, halv tio. Så himla konstig tid att stänga, tio är ju mycket bättre. Blev att vi åkte och satte oss på Dunkin Dounats och babbla och planera och blablabla.

Kom hem för 20min sen och har plockat undan lite på mitt skrivbord som såg ut som ett helvete med kvitton överallt. Ska hänga in nytvättade kläder i garderoben och sen lägga mig. Imårn blir det Stamford mall och sen jobbar jag 7-12 så tjejerna kommer över så ska vi göra pepparkasdeg och chilla.

Badat

Tog ett bad i havet nyss. Ne i badkaret och så himla gött, varmt vatten, ansiktsmask, hårinpackning och kall red bull :)

Tänkte va lite snäll och plocka undan och så där nere, det är ju faktiskt snart jul, då ska man ju va snäll :)

Lång sovmorgon

Jobbade inte imorse så ställde klockan på nio istället, gick upp vid elva men. Fast ligger fortfarande kvar i sängen och slappar. Har ingen bil idag, inte på morgonen iaf så finns inte så mycket att göra. Pratade nyss med Johanna en timme i telefon, hon har heller ingen bil, lyckat.

Tänkte baka lussebullar med barnen när dom kommer hem men tar det nog på söndag istället med tjejerna, lite enklare och mindre att planera då.

Så himla soft dag har jag idag. Först sovmorgon sen jobbar jag bara 4timmar.


Whiio

Okej, jag önskar mig inget i julklapp. Finns verkligen inget jag kan komma på, helt stört men. Någon viska i mitt öra att mamma skulle köpa en macbook, bara så du vet mamma så gör man inte @ på samma sätt som på vanliga pc:er. Men iaf, vadå, en macbook hade inte suttit fel? Eller? Hhehe.

Ne, jag önskar mig inget, jag är väl så lyckligt lottad att jag har allt? Hmm..

Nu kom Hanna och snart kommer Johanna och Jennifer också. Hur snälla kompisar har inte jag ? Kommer och håller mig sällskap när jag jobbar kväll :)


Decemberväder

Jag älskar verkligen att det är andra december idag och jag kan gå ute i tjocktröja och vanliga löpartajts utan att frysa och att det är klarblå himmel och solsken :) Hur sa ni vädret va i Sverige? ;)

Åkte till Johanna och gick en promenad, hurtigt. Tanken va att vi skulle springa/gå. Men vi sprang kanske 150m. Tanken som räknas eller?

Börjar jobba snart och kommer nog jobba kväll idag också, men det känns som det här kommer bli en bra dag. Är på ett så himlans bra humör, allt är verkligen toppen. Jag älskar mitt liv här. Och hörni ni, dåligt med önskelistor ju!!!

Tänkte försöka baka scones med barnen idag också, lite julpyssel kanske. Några tips på roliga och enkla julpyssel? Vi har redan gjort tomte och julgranar av plastmuggar, snögubbar som håller händerna och adventskalender. Om jag hade haft en kamera, det vill säga in gamla mobil, skulle jag tagit kort och lagt in. Men just det, det är ju stulen. Så himla surt att jag hade en månads bilder som jag inte hade hunnit lägga in på datorn. En månads bilder i Sverige hade jag nog klarat mig utan, men en måndas bilder i USA, det svider..

VSFS

Johanna kom hit och vi kollade på Victoria Secret Fashion Show. Ser alltid fram till det, det var bra iår också men ingen jättehit och inte så bra som alla andra år. Lite besviken. Sen åkte Johanna och träffa Jennifer och jag kunde inte följa med för jag jobba. Sen kom Hanna hit och vi kolla på Gossip Girl. Nu är det Paradise som gäller igen sen natten.

Min mobil funkar nu igen, åkte dit igår och han gjorde något och 3min efter funka det. Ingen aning om vad han gjorde och ingen aning om vad problemet var heller.

Just det. Det är jul snart. Skriv här, skicka sms, mail, ring eller whatever och säg vad ni önskar er. Måste ju skicka det snart för jag vill verkligen att det ska komma fram till jul, vad är iden annars lixom? ;)

Raindrops fallin on my head

Yes, det regnar idag och har gjort det hela dagen, nite så kul alltså. Skulle köra och hämta Jennifer i morse så hon kunde åka och hämta sin bil på verkstan. Hon bor mitt ute i skogen i ingemansland. Det ska ta 33 min att åka dit enligt google maps. Efter en timme var jag framme. Världens sämsta vägar var det också, upp och ner och sväng och sväng.

Efter vi hämtat hennes bil åkte vi till Starbucks för att äta frukost. Har ju såååå himla stressigt liv så hinner ju inte äta frukost längre. Börjar inte jobba förens halv tre idag så ska bara slappa i sängen och kolla på tvshows. Åh, hinner nog med Victoria Secret Fashion Show också :)

Great

Jag gillar verkligen mitt liv här :)

Kom nyss hem och mamman berätta att dom skulle åka till Disneyland till våren. Om jag ville kunde jag åka på semester med mina kompisar, följa med, eller fråga om min föräldrar också ville åka dit. Då blir det lite jobbigt att man bara har två semesterveckor, väldigt jobbigt. Finns ju så mycket man vill göra.

Ett avsnitt av Paradise Hotel blir det nu och sen natten.

Wonderful

Den här dagen har varit underbar, om man räknar bort från mobilen i morse. Barnen har varit som änglar typ, städat upp efter sig, var trevliga ( used good mannor, kommer inte på bra ord på svenska) alltså sagt please, thany you och så. Allt har verkligen vart bra med barnen, inte ett enda bråk. Äldsta killen hjälpte till och med och la in lite av hans nyvikta kläder i garderoben. Man märker verkligen att det är jul snart.

I Sverige när det är jul snart märker man det ute. Det är snö och kallt, advent och sånt.
I USA märker man det genom att barnen är hur supersnälla som helst.

Ska träffa Johanna ikväll. Det är Victoria Secret Fashion Show ikväll mend et börjar inte förens 10 så får se, annars får jag spela in det :)

Jag älskar min familj och jag hoppas ni alla har det superbra hemma.

RSS 2.0