Skitmobil

Vilken jävla mobil jag köpt. Stängde av sig typ 4 gånger när jag prata med Johanna. Vad är felet lixom? Så himlans irriterande. Kul att ha en helt ny mobil, med ett helt nytt simkort och så ska den stänga av sig stup i kvarten. Någon snilleblixt som vet vad problemet kan va?


Ännu mer damp, rörde en knapp och den stängde av sig och nu stänger den av sig så fort jag försöker få på den.

MOOOOOBIL

Nu har jag köpt en ny mobil, äntligen. Har ju klarat att vara utan mobil i två dagar, helt otroligt, speciellt i det här landet. Så alla som har mitt USA nummer kan ju vara snälla att skicka ett sms med sitt namn till mig. Kommer ha samma nummer som förut. Ja för om ni inte skickar sms så jag får era nummer, då kan jag ju inte skicka julsms till er och det hade väl vart tråkigt?

Träffade alla förutom Hanna på starbucks förut, pratade om den sjukt galna lördag och allt annat, och ja det blev nog för mycket av det goda, men vadå mamma, det var ju champagne ;)

Nu ska jag lägga mig och jag känner mig typ befriad eller något sånt, hittar inget bra ord, bara för att jag har mobil nu :D

Cybermonday

Cybermonday = alla resor osv på internet är billigare. Gå in på dom sidorna jag skrev för några dagar sen så kommer det vara billigare idag att beställa resor :)


Långdag

Blev att jag sluta jobba runt nio för lillkillen missa bussen så fick skjutsa han till skolan. Sen ringde mamman vid tio och sa att äldsta killen var typ sjuk så då fick jag åka och hämta han i skolan. Nyss skrev mamman mail att hon skulle på ett möte ikv vid 7,8 så då blir det att jobba då också för pappan har åkt till DC igen tills på torsdag för att jobba. Men mamman kommer iaf hem halv sex och fixar dinner åt barnen iaf.

Kommer bli en lång vecka nog för på schemat står det, för första gången, att jag jobbar 40timmar vilket är max vad jag får. Men spela roll, give and take så det kommer nog bli bra. Back to work now.

Insane

Ville bara informera allmänheten om att jag inte har någon mobil längre. Tycker mobil är sååååå last year. Det är inte så att den blev stulen eller så, nejdå.

Galen natt i NYC iaf, lite blåmärken här och där. Jobbade tre timmar mitt på dagen och Johanna låg och sov i min säng hela tiden, gött för henne. Har sovit typ 2timmar inatt, så himla pigg alltså. Nu blir det bio iaf. Ska sova så himla skönt inatt.

Mys

Dagen har spenderats i Newport. Vart och kollat på ett av alla mansion som ligger här på ön. Ja, det var helt som vanliga sommarhus brukar se ut som. Sen blev det hem till farföräldrnas hus. Lite lunch och ta det lugnt. Senare mot kvällen tog jag och Linnéa bilen och åkte runt lite. Blev två stopp, och fyra timmar senare och lite shopping senare. Köpte namntags till resväska och passport fodral, rosa såklart och nagellacksborttagning. Sen på Marshalls blev det två pyjamasbyxor, ett par långa Tommy Hilfiger och ett par korta Aeri.

Nu ligger vi i hotellsängen och kollar på tv och äter popcorn. Vi har det bra!

Leva livet

Utkast: 9.30am
LIGGER I SÄNGEN NU OCH HAR NYSS VAKNAT. JAG SKULLE LÄTT KUNNA LEVA SÅHÄR, SBLOGGAR FRÅN MOBILEN OCH NU SKA VI GÅ NER TILL HOTELLFRUKOSTEN OCH SEN ÄR DET SHOPPING SOM GÄLLER!

Publicerat: 10.00pm

Incheckad

Nu är det natten som gäller. Ligger nerbäddad i världens skönaste hotellsäng. Sa jag att vi tydligen var vip gäster? Sånt gillar man ju. Jag och Linnéa tog privattaxin till bion. Det var typ en ombyggd minivan. Men dom hade ju en matta där inne, och en pall som chauffören tog ut, och öppna dörren gjorde han också.

Bion var hur bra som helst, berqules eller något sånt. Så himla bra, min man var med i den. Hoppas ni inte har något emot att jag har gift mig här? Va lite problem innan bion bara. Börja med att vi fick vänta två timmar på att bion skulle börja. Sen så hittade jag inte min biljett, hade tappat bort den. Spårlöst försvunnen. Under vår väntan hade vi gått till en mack och köpt redbull, cola och doritos. När vi ska gå in i bion, ja då får man inte ha med sig något som inte är köpt på bion. Lyckat.. Men bion var bra.

Thanksgiving var bra med hela släkten, firat min första thanksgiving och man borde nog ha det i Sverige också. Maten va väl inte jättehöjdare. Men turkey och potatismos är ju gott, det andra var lite speceillt. Men sjukt mysig dag. Som en pre-julafton. Imårn är det ju som sagt blackfriday. Kommer bli grymt.

Thanksgiving

Nu bär det av mot Rhode Island. Hoppas det är internet på hotellet.
Ha en bra dag alla :D

Traveltips

För er som ska åka hit. Eller om ni struntar i mig och åker någon annanstans..

I helgen när jag var på Silver bay gick jag en kurs som ett smart travelling. Fick en lapp då med lite smarta sidor. Som jag så snällt delar med mig av.

- Det är som billigast om man bokar ungefär tre veckor innnan avresa.
- Man kan signa upp sig för email om priskoll.
- Tisdag, onsdag och torsdag morgonen är bästa, billigaste tiden att åka.

Hostels i USA.
www.hihostels.com
www.usahostels.com

Finns ju också www.couchsurfing.com om man skulle vilja det. Man signar upp sig på sidan så kan man få sova på soffan typ över hela världen. Bra är att kolla refernser om den man tänker bo hos.

Ett annat tips är att söka för paketpris om man ska ha både resa och hotel.
Kan vara bra om man är flexibel och kan ändra datum/tid. Kan bli billigare då.

Några webbsidor.
www.travelzoo.com
www.smartertravel.com
www.tripadvisor.com
www.kayak.com
www.orbitz.com
www.travelocity.com
www.cheapticket.com

Andra webbsidor.
www.budgettravel.com
www.tours4fun.com
www.frommers.com
www.lonelyplanet.com

Webbsidor för New York (staten) och Connecticut.
www.ctvisit.com
www.iloveny.com






Black friday

Imorse frågade pappan mig om jag visste vad black friday va. Trodde det var typ långfredag eller så, något kristet, men eftersom jag inte visste så sa jag nej.

Tusen gånger bättre än långfredag iaf. Blackfriday är fredagen efetr thanksgiving. Då är det huge sale i alla affärer, alla börjar köpa julklappar osv. Affärerna öppnar tidigare och stänger senare, det är kaos i affärerna. Det är massa rea, tror ni jag ser fram emot fredag eller?

300

Tänkte skriva något speciellt, eftersom detta är mitt 300 inlägg. Men nej, det orkar jag nite, har inte tid för det heller.

Nyss kommit hem från att vart ute och gått med Marie, sen starbucks med Johanna och Jennfier sen till frisören och prata lite. Ska nog ta en snabb dusch, något och äta sen kommer äldsta hem kvart över tolv. Ska ta han till friösören sen slutar jag typ halv åtta och ikväll kommer Linnéa och sover här så åker vi till Rhode Island imårn för då är det ju thanksgiving, kommer bli mycket mat.

Aldrig vart piggare

Något är fel, för jag är så sjukt trött. Va hos frisören förut för dom skulle kolla hur mitt hår var, grönt..
Började jobba för en halvtimme sen och håller på att göra lite lunch, äldsta har playdate så allt är lugnt. Ska gå ut och hämta yngsta snart. Sen jobbar jag till halv åtta tror jag. Sen ska jag soooooofta.

Så tidigt

Mamman kom in och väckte mig i morse, kvart i sju. Så blev att börja jobba då, dom hade skrivit en lapp som jag inte hade sett i gårkväll när jag kom hem. Men sak samma. Äldsta barnet har jag redan följt till skolan och yngstaa kom nyss ner och sitter och kollar på Spongebob.

När jag slutar jobba blir det iväg till tattueraren, spännande. Sen börjar jag ju jobba redan klockan 12 idag igen, imårn är sista kortdagen.

Väx upp

Hahha.

Himla soft dag idag, det gillar man ju. Den äldsta bet lite på en linjal, och wips så var hans lösa tand ute. Nu ikväll börja jag känna att min första visdomstand börjar synas, hur komiskt är inte det? När han tappar en tand får jag en nya. Va på tiden dock att dom börjar växa upp. Borde man komma hem över jul och operara bort dom, som tandläkaren förslog.

Nu väntar jag på att Marie ska svara, Johanna ska ringa och säga när hon slutar, Hanna ska ringa och säga när hon slutar och att Linneá ska ringa och berätta hur de blir på Thanksgiving. Hahha, tror ni inte Johanna ringde nyss, precis efter jag skrivit den meningen?

Så ska åka och hämta Johanna och sen träffa dom andra på ett cafe :)

Promenad

Åkte till Marie imorse och gick promenad, sprang en liten bit också. Det är ju fortfarande halvdeagar som gäller så börjar jobba om typ 10min. Måste fixa mig snabbt innan det så får skriva när jag har slutat jobba.

Harry Potter

Blev bio med tjejerna. Kollade på Harry Potter och kan ju säga att det inte är min typ av film direkt. Hängde inte med för fem öre typ, kan ju också bero på att jag bara har sett typ fyra av filmerna.

Natti natt blir det nu, work work tomorrow.

Home

Nu är jag hemma efter en kortare bilresa än det var dit. Brum Brum. Hahha, var bara tvungen att göra speedrekord också, så kul. Massa red bull också.

Skriver mer ikväll om helgen, för ska antingen iväg och träffa tjejerna och sen bio eller äta med familjen och barnens kompisar. Får se. Vore soft om man hann båda två;D

Silver bay

Kom fram hit igår vid nio, skulle ha åkt vid 2 typ men kom iväg en och en halv timme senare för att dom som skulle åka med oss va liiiite sena. Dom hörde inte ens av sig, dålig stil. Så vi körde full gas och full volym med musik och fullt med red bull. Hamna i bilkö också i typ en timme, bara för dom va sena. Grejen va att vi skulle åka tidigt för att inte hamna i bilkö, njaaa.

Till och med min värdpappa tyckte dom va assega. Han bara ska ni åka denna helgen eller nästa?
Fick 20 dollar extra av mamman också, hur snällt va inte det? Ska köpa en rosa NEw York tröja för de imårn.

Svinkallt var det på rummen så vi drog på högsta värmen. Så skulle jag dra ner rullgardinen igår kväll, va lite svårt så jag drog lite hårdare. Ja då åkte hela rullgardinen ner. Frukosten va, njaaa, lite bättre än au pair skolan. Man fick ju faktiskt cinnamonbuns.

Har haft två lektioner nu, smart travelling och americans holidsays. Nästa på schemat är lunch sen tredje lektionen som är foto typ. Ikväll stod det något om glass och imårn har vi en lektion sen är det lite annat när det inte är lektioner. Just det, ikväll var det disco. Hhahhaha. Med fri bar, eller ne ingen fri bar.

Roooooooadtrip

Dirty beat!


Åker iväg till Silverbay nu med Linnéa och några andra som vi inte känner. Ska bli såååå kul. Jag fyra timmar bakom ratten, fyra redbull och två energishots och Linnéa brevid mig och massa musik, kommer bli galet.

Neheee, nu sa Linnéa att det tydligen inte finns någon mottagning där. Alltså ska jag till skogen, värre än Deje tydligen, hahaha! Men internet går bra, hörs. CIIIIAO!!


Fridaaaay

Jobbade inte imorse, men gick upp ändå för säkerhets skull. Sen gick jag och la mig igen och sov typ en timme. Var riktigt behvöligt. Pratade nyss med pappa, och lite Kristin på skype också. Och nu måste jag börja packa och fixa mig sen ska jag till danbury och hämta Linnéa. Ska inte köpa något. Ska bara köpa mat till bilresan sen.

OREMs

Åkte iväg till OREMs och träffade Julia. Åt french fries, fast hon åt cheese fries ist, samma sak men med massa ost på. Pratade massa, skratta och allt annat man gör när man sitter på ett amrikanskt diner!

Linn. Jag kan ju säga att ditt paket är på väg över Atlanten nu. Min värdpappa tog det till jobbet och skickade det därifrån, han sa att det var lite svårt att avläsa vad det stod. Menade tydligen ÅÖÄ, varför måste ni på en gata och i en stad med ÄÖ? Men det gör inget, hoppas det kommer fram iaf :)

Nu ska jag försöka lägga in bilder på datorn som jag inte gjort på år och dar. Sen börja packa lite inför imårn.

Långledigt

Nu har jag slutat jobba, tur de för jag var så sjukt trött. Båda killarna satt och spela DS och jag somna till lite. Efter ett tag vakna jag och då kom föräldrarna hem. Denna dagen har gått så himla bra, äldstas playdate åkte hem vid fem. Alltså fem timmars lugn då jag bara lekte med yngsta. Sen lekte båda barnen jättebra tillsammans. Blev bara lite bråk efter vi hade ätit och han skulle göra läxan, jag försökte hjälpa han för han gjorde fel han fick typ utbrott och jag gick därifrån. Inga konstigheter.

Imårn jobbar jag bara två timmar, wiiiho. Från tolv till två och sen åker vi till Silver Bay. Ska till danbury på morgonen och hämta Linneá där :)


"jobbigt"

Jobbar nu och gör ingeting, äldsta har playdate så det är lugna gatan. Yngsta kommer hem om typ 45min, kommer inte ihåg om han hade playdate eller inte. Men om han inte har det är det ju lugnt ändå. Blir nog att åka till bibblan eller så när playdaten är slut. Känns lite krävande dag. Imårn jobbar jag två timmar sen drar jag till Silverbay. Fyra timmar i bilen med Linnéa (och fyra andra som jag inte känner) kommer bli galet. Vi kommer köra svensk musik all the way. Vacker utan spackel. Den låter är ju faktiskt den bästa och mest passande att ha när man sminkar sig ;D




Försovning

Råkade försova mig 9min, men det gjorde inte så mycket. Slapp morgon, fixa snacks och klädde yngsta och kolla i en starwarsbok. Linn, din present borde komma inom en vecka nu, så du vet :)
Jag och Johanna ska till tattueraren senare idag, om typ 2timmar eller så. Sen börjar jag ju jobba vid tolv så finns ju inte så mycket mer att göra. Ändå skönt att båda barnen har playdate idag, iaf äldsta och det är ju det bästa.

Imårn blir det softdag, slutar vid två sen åker jag och Linnéa och fyra andra tjejer som vi inte känner till Silver bay. Ska bli kul och det är så sjukt skönt att jag kör för då får jag bestämma allt :D Typ..

Grönt hår

Fick värsta wild and crazy iden, som man bara kna få om man är i USA, färgade håret grönt. Så himla coolt är de, sjukt nöjd. Undrar bara hur länge jag vill ha det så, kan ju lätt gå ur modet och passar kanske inte så bra till alla kläder.

Drog sen till DD med Johanna och mötte upp some other people. Sen köra hem Johanna ute i ingenstans skogen, och sen hem igen till någonstans skogen :)

Ska vika mina kläder nu och sen sova.

911

Denna dagen har också vart knas, typ som igår nästan. Denna gången slutade det dock inte med att jag blev knockad, även om det var så sjuk nära. Nej denna gången ringde han till 911, och la på innan dom svara. Såklart ringde dom upp, va lite svårt att förklara vad som hänt. Som tur var så var yngstas playdates mamma här så hon fick prata med dom och berätta istället.

Åkte till cranbury park sen och det blev lite lugnare. Slutade vid fem och nu är det helt tyst i huset för dom är och hämtar pappan vid tåget och äter. Jag väntar på att Hanna ska komma över när hon slutar sen blire Dunkin dounats med henne och Marie. Kanske Johanna och Jennifer också men allt beror ju på när man slutar.

Snabbt inlägg

Skulle skriva ett inlägg och ser att jag fått världens gulligaste kommentar av pappa. Tack så mycket pappa, du vet inte hur glad jag blev av det, jag älskar dig!

Skypade med pappa imorse, sen till Marie och gick powerwalk med henne och Hanna. Kom hem för ett tag sen så har nyss duschat och snart börjar jag jobba för det är halvdag, knaske inte så kul. Har inte ens hunnit äta frukost så ska försöka hinna det innan jag börjar. Jobbar till typ sju så ville bara få iväg ett inlägg som ni i Sverige hinner läsa idag :)


Så himla snäll

Mamman kom ju hem från jobbet efter vad som hände. Sen sa hon att jag kunde gå upp och ta en paus så jag gick upp på mitt rum och kollade lite på datorn. Efter ett tag kommer hon in med ett glas med is och en flaska. Och inte vad som helst i flaskan heller. Utan cider, mmm så gott det var. Första ciderna sen jag kom hit. Hur snäll och gullig kan man inte bli?! Så himla glad över att jag har just denna familjen asso!

Poooff

Helvetesdag typ, äldsta killen smällde till mig med knytnäven på näsan. Gjorde så sjukt ont asso, börja typ grina till och med. Ännu mer med de så ringde mamman, hon har sagt att jag ska ringa om de är något, så hon kom hem. Har paus nu men jobbar ikväll, men det är ju bara att lägga dom så det blir nog lugnt.

Det konstiga är att jag typ inte har några känslor, han slog mig från typ 30cm håll med knytnäven jag börja grina typ bara för det gjorde så fucking ont. Men jag känner typ inte åhh jag skulle vilja ha en annan familj, jag vill till sverige, jag vill inte vara här längre. Det är ju det som är konstigt, men det är nog bra ändå. Men men, ska ta det lugnt nu.

Sopa

Träna typ bara i en halvtimme, palla inte mer asso, va nite ens kul. Tog en powernap sen också och det var behövligt, nyss duschat och nu börjar jag jobba. Ciao..

Superpigg

Har sovit så himla dåligt inatt. Gick upp vid två och trodde jag skulle vakna. Sen va jag typ vaken från klockan sex och jag skulle upp halv åtta. Har nyss kollat på Paradise hotel och ska gå ner och äta frukost snart. Har massa tvätt att vika idag, sen ska jag också tvätta min tvätt. Hade tänkt träna idag men känner mig inte så sugen på det så får se hur det blir. Jobbar även sent idag, till typ nio.

Selfdefence

Har vart på au pair möte, självförsvar, var helt okej. Så försök inte att göra något med mig iaf. Mamma och pappa, ni kan nu vara helt säkra när jag går på New Yorks gator mitt i natten. Fast i och för sig har ni alltid kunnat vara de.

Åkte sen och mötte upp Johanna och Jennifer på Dunkin Dounats. Kom nyss hem så ska lägga mig i sängen och kolla på und och bortskämd.
Linn, jag hoppas du hade en bra dag. För det är jag hundra på :) Love you!

Dålig bank eller nått

Vart på starbucks. Sagt hejdå till Anders som åker hem till Danmark. Åkte sen till banken och satte in min check, tog också ut utdrag från allt jag köpt. Kan fan inte stämma, helt sjukt. Som att jag har använt mitt kort 13 ggr på en dag??? Måste ju isf vara att dom drar det samtidigt, alltså att det inte dras direkt när man köper? Suger isf. Förra måndan också, köpte inget då. Kanske starbucks men inget mer än 6 dollar.
Sugbank.. Ska va ett helvete också att föröska fixa internetbank, måste fylla i passnummer ich massa skit. Börjar jobba nu så ska dra upp till bussen.

Grattis Linn <3

Idag är det Linns födelsedag. Jag hoppas verkligen att du får en fin dag, en jättebra dag verkligen. Som sagt är det ju tråkigt att inte vara med när ens nära fyller år men vi får ta igen allt de när vi ses. Du betyder så otroligt mycket för mig, du ställer alltid upp. Du är helt underbar, jag älskar dig Linn <3





Söndag

Softat hela dagen. Kan ju behövas ibland. Åkte med familjen till stranden. Helt sjukt att man bara kan gå i tröja nu och det är mitten av november. Jobba typ tre timmar nyss, lite jobbigt nu i slutet med äldsta, men har blivit så himla van vid det. Kommer kunna ta kulor när jag kommer hem utan att känna något.
Johanna och Jennifer kommer nog hit snart och slappar. Sen blir det ny jobbvecka imårn.

Toppen

Igår blev det Racknroll med Johanna och Jennifer. Skulle egentligen till Linnéa men hade inga pengar, asoo kunde jag inte tanka och eftersom det är en bit, 40min en väg så blev det inte så. Men vi åker ju till Silverbay nästa helg, kommer bli så himla kul. Vem ska köra fyra timmar om inte jag? Rooooadtrip.

Igår kväll blev det ju som sagt att vi gick till en bar, Jennifer och Johanna kände tydligen vakten så vi kom in gratis. Tack och lov för de för det hade kännts så himla ovärt att betala inträde för det. Sen var det fri bar till elva. Ja det utnyttjar man ju, tycker dock inte om att man får drinkarna i en plastmugg.

Efter ett tag, vid tolv, gick vi till en annan bar istället. Där vi va förra helgen. Lite mer drag där, mer folk och bättre liveband. Jo men vi kördeeeee. Sen åkte jag och Johanna hem till mig och sov och tog en drive-truh på vägen. Pratade också med pappa innan jag gick och la mig. Det är ju faktiskt farsdag :) Grattis pappa, jag älskar dig. Johanna skicka också sms till sin pappa så han ringde upp, asso det är så roligt att göra så för det blir roligt. Hahhaa..

Sov så sjukt gott inatt. Gick upp runt tio. Johanna åkte nyss hem och jag ska slappa sen börjar jag jobba tre.


"Jobbar"

Har så sjukt tråkigt nu. Sitter i min säng och gör ingeting, för det finns inget att göra. 

OOps, inlägget publiceradees inte, orkar inte skriva färdigt. Har vart i Danbury mall idag, nu blir det rockbaren. Hörs imårn.

Grym bio

Bion var så bra, trodde vi inte. Men se den, unstopable eller nått sånt hette den. Sen lite biljakt efter Hanna ute i Wilton och sen kom poliserna förbi när vi satt i bilen. Skriver mer imårn ska sova nu. Jobbar från 10:30 till ett, mellan där är jag väl ledig men jobbar ändå eftersom jag bara ska köra och hämta från barnkalas.

Va det november eller?

Ville bara säga att idag när jag var ute och gick med Hanna var det så varmt så vi gick i t-shirts. Klarblå himmel och solen sken. Det är så det ska vara i november och tydligen ska helgen bli ännu finare :)

USAmusik

Musik från USA. HAhha, all musik är ju typ från USA. Men menar typ det som spelas nu. Måste ju hålla er uppdaterade.

Like a G6 - Far east movement
Only girl - Rihanna
The Time - Black eyed peas
Raise your glass - P!nk
We R who we R - Ke$ha
2012 - Jean Sean
Hey Baby - Pitbull, T-pain






USAmusik

Musik från USA. HAhha, all musik är ju typ från USA. Men menar typ det som spelas nu. Måste ju hålla er uppdaterade.

Like a G6 - Far east movement
Only girl - Rihanna
The Time - Black eyed peas
Raise your glass - P!nk
We R who we R - Ke$ha
2012 - Jean Sean
Hey Baby - Pitbull, T-pain






Helg

Slutade jobba runt kvart över fem idag, så himla gött. Vi beställde nyss pizza, och nej mamma jag ska inte äta pizza igen, jag beställde sallad. Kan ju vara bra om man ser mina ansiktsdrag nån gång inom snar framtid igen. Sen ska jag nog träffa Julia och Jin. Får se vad vi hittar på. Kanske ska jobba typ 3 timmar imårn, eller knappt det. Skjutsa och lämna på barnkalas. Men det beror på om han vill gå på barnkalas. Sen tre timmar på söndag. Ingen aning vad jag ska göra denna helgen eftersom jag inte har några pengar. Mina pengar flyger verkligen iväg. Denna veckan har jag bara köpt två par skor och ett linne, men har ändå inga pengar. Får lönen imårn, sen tar det en dag att komma in på kortet. Det suger.


Huvudvärk

Jobbar, men tänkte bara skriva att jag har en irriterande huvudvärk. Verkligen inte kul. Går ner till barnen nu och sjunger grandal flag, yankee dudel och this land is my land.

Soovmorgon

Sov lite extra idag efter jag hade slutat jobba. Så  himla värt det. Men nu ska jag ut och gå med Hanna. Fettet rinner ju över så måste göra något åt de. Jag vill gå längre än en timme men lite svårt här eftersom vägarna är så dåliga och kanske inte så smart att gå på en väg där det är 40mph. Hörs nån annan dag.

Frozen youghurt blir det

Mamma du undrade vart vi skulle på Thanksgiving. Vi ska till Rhode Island, till farmorn och farfarn. På thanksgiving är ju man jämt med släkten och familjen, och äter turkey. Kan inte komma på det svenska ordet men ni vet typ som kyckling fast större. Ah, ni har väl sätt på amrikanska filmer också när dom har Thanksgivingmiddag och hela feta släkten är där.

Slutade för 20min sen. Ska till Westport med Joahnna och Hanna och äta på frozen youghurt. Så himla gott är det. och inte alls onyttigt. Inte alls. Är iaf nyttigare än vanöig glass.

Kanelgifflar

Åt nyss frukost, kanske lite sent men ändå. Börjar jobbar om en timme och sitter just nu och äter lite kanelgifflar, så himla gott äre ju. Denna veckan har gått så fort, men samtidgt inte, som allt här. Ingen aning vad de blir ikväll, det spörs. Mamman ringde iaf förut och sa att det blir lite ändrade planer inför Thanksgiving. Jag kommer få ta med mig en kompis, och vi kommer sova över två nätter och jag och min kompis får sova på hotellet. Låter heeelt okej.

Piggast

Så himla trött idag. Vaknade vid tvåtiden inatt och gick typ upp och trodde det var morgon. Sen vakna jag 45min innan jag skulle vakna. Alltså inte en så bra sömn. Nyss kollat på Paradise Hotel och funderar på att ta en liten nap.

Så kul att mina föräldrar tycker jag typ är en värdelös bilkörare, men ni vet faktiskt inte varöfr jag ens körde mot rött. Och alla har ju typ kört mot rött nån gång, eller backat in i något eller vad som.  Men pusspusss

Grattis Mamma<3

Grattis mamma på födelsedagen. Hoppas verkligen du får en jättebra dag. Du är helt underbar och jag älskar dig så sjukt mycket. Tack för att du alltid ställer upp för mig och finns där. Tråkigt att jag inte kan vara med och fira men jag vet att du kommer ha en lika bra dag ändå :) Jag älskar dig!!







Dinner

Jennifer och Johanna kommer och hämtar upp mig snart så åker vi till Stamford där vi ska ha avskedsmiddag för Nathalie och Sophie. Jättekul och mysigt och så, men så tråkigt att dom ska åka.

Bara en liten minisak, hur många av er har kört bil i USA?...


Lite shopping

Ojjdå, man ska inte gå i affären om man ska försöka spara pengar. Blev två par skor och ett linne. Ska lägga in bilder på det sen. På vägen hem höll vi på att ´krocka för jag råkade köra mot rött i en korsning. Försöker fixa internetbank men det går åt helvete, hur svårt kan det va? Tydligen för svårt för mig, tänkte ju fixa de så jag kan ha lite koll på pengarna. Börjar jobba om en kvart typ så ska gå ut till bussen när som helst. Sen hämta äldsta och sen mamman på jobbet.

Mall

Ska åka och hämta Hanna nu, så ska vi möta upp alla i Stamford mall. Så himla gött, börjar jobba fyra idag istället för halv tre för äldsta har playdate. Soft. Ska föröska att inte köpa något på mallet, kanske kollahur mycket iphone kostar bara. Kanske köpa något viktigt.

Dagen

Har inte hunnit skriva något idag för jag har gjort massa annat. Träffade Marie och Daniel på starbucks imorse, sen jobbade och hade playdate med Hannas barn. Pratade med Kristin, mamma och pappa på skype. Sen med Linnéa och Martina också, och Martina kanske flyttar till New Jersey. Vore så himla kul.

Sen när jag sluta skulle jag och Hanna åka och köpa B&J, och så ringer Johanna, så vi träffar henne och Jennifer på starbucks. Sen när det stängde åkte vi och träffa resten på andra starbucks. Sa jag att jag va på starbucks idag eller?

Nyss kollat på Paradise Hotel med Hanna och ska gå och lägga mig, imårn blir det nog Stamford mall :)

Superkul.

Mitt ena örhänge gick nyss sönder, crap.... Inget billigt från glitter var de ens. Och jag har inte med mig några fler örhängen..

Kväll

Har vart en soft dag idag, barnen har inte bråkat någoting. Sen hämta vi mamman vid fem så jag slutade då kan man ju säga. Jobbade bara tre timmar idag då. Och mina naglar känns så bra. Ska dit fler gånger. Känns nästan onödigt att skriva vad jag ska göra ikväll, för det är samma som vanligt, Starbucks.

Jag hatar verkligen när det blir så sjukt mörkt på kvällarna, det känns ju som att man går ut mitt i natten fast klockan bara är sju. Kallt är det också.

Manikyr

Jag kom nyss hem ifrån att fått manikyr med mamman, så fick man ryggmassage också. Så himla skön, känns som jag har nya händer. Nu vill jag inte diska iaf. Börjar jobba om en timme så ska ta det lugnt fram tills dess, äta lite pepparkakor och fixa lite tvätt. Sen slutar jag nog vid 5-6 så det är skönt. Tanken slog mig att åka och träna, men jag är ju sjuk och man ska ju inte träna då ;) Får ta några mer piller så går allt nog över snart.

Snö?!

Sovmorgonen blev längre idag för vädret va inte så bra imorse, det snöa!!! Det betyder ju att jag måste köpa en Canada Goose jacka snart, så dax att hitta en också. Och jag är fortfarande sjuk, knarkar tabletter och lite sånt. Så konstigt att man tar tabletter för snuva, men det hjälper lite.


Inget starbucks ändå, åker och gör manikyr med mamman ist :)

Bio igen

Vad gör man inte för en bra bio? Två dagar irad. Det blev alltså Due Date idag också. Annars har eftrmiddan bara varit lugn. Ska lägga mig nu eftrsom man inte får så mycket sömn på helgen. Trodde jag skulle lägga mig tiiidigt. Men klockan är redan tio. Det som är bra är att jag inte börjar jobba förens två imårn, men ska upp halv nio och gå promenad hos Marie. Vad gör man inte?!

Ska försöka lägga in lite bilder imårn, va ett tag sen. Men har knappt tagit några heller så det är ju inte så kul.

Plask Plask

Hahha , plask plask är så roligt och ingen fattar. Amrikanerna tror man säger något på svenska så när man översätter till engelska så fattar dom ändå inte grejen. Hade en jättekul kväll igår, blev inte att vi gick till samma ställe som sist, för vi kom inte in. Vi gick till ett annat ställe i ställe och där var det mer folk, mer drag och livemusik. Det var kul, lite kallt när vi skulle hem.

Idag åkte jag, Johanna och Jennifer till IKEA. Jag och Johanna gick först runt och kolla på sängar medans vi vänta på Jennfier. Jag vet precis vilken säng jag vill ha, det vet du också pappa. Tack så mycket :) Hehhehe.

Sen åt vi svenska köttbullar och shoppa loss lite. Blev två vita korgar för mig, ballerina, singoalla, pärlsocker, gifflar, pepparkakor och mums mums.

När jag kom hem var det besök, ska duscha, sen gå ner och va lite social sen kanske bio ikväll igen :)

Förkyld stoppar inte min kväll

Kul att man nästan känner sig full innan man börjat festa. Så är det när man är sjuk. Fick iaf en tablett som skulle hjälpa mot snuvan och det har faktiskt hjälpt. Mamman sa sen att jag skulle ta det försiktigt med drickandet för man kan bli fullare då. Så gulligt att säga en sån sak ju :)

Väntar nu på att Jennifer ska komma och hämta mig så vi kan åka till Stamford. Kommer hem i mårn någon gång så skriver då. Och jag vet inte när jag kommer hem så skriver ingen tid.


Due Date

Bion var så himla bra, asså seriöst ni måste se den så himla rolg, Skratta så vi nästan dog. Sen så var vi bara typ 7 stycken i biosalgonen med oss, så vi kunde ju skratta hur högt som helst.

Sen blev det starbucks och vi sprang därifrån som tjuvar för Marie såg en kille som hon inte ville se. Lång historia och den tar jag nog inte här.

Ska packa lite och snart kommer Jennifer och hämtar mig sen åker vi till Stamford och ikväll blir det party :D Whiooho

Nu kom lilla killen in till mitt rum, han fick äta av hans halloweengodis. Gissa vad han tog till mig, Swedish fish of course. Så söt unge så det är inte sant.

Förlåtbrev

Jag pratde aldrig med föräldrarna igår för dom kom hem för sent så jag gick och la mig istället. Gick upp runt nio idag och gick ner. Som tur jag hade berättade mamman att hon visste vad som hänt för att yngsta killen hade berättat, tack för de så slapp jag berätta. Känns ju så jobbigt att berätta något som hänt som lixom gått över fast som man ändå vill berätta. Men hon visste inte att han hade nypit mig också, bara bitdelen. Märkena syns ju lite fortfarande till och med. Sen kom äldsta killen in med ett papper och ett kuver. På pappret stod det sorry över hela apppret. I kuveret var det ett kort och sen hade han skrivit förlåt för att hhan bet och nöp mig osv.

Nu väntar jag på Marie, för jag hade ingen bil att åka till henne. Så ska vi färga hennes hår och sen blir det bio.

Godnatt då

Nu är Hanna, Marie och Hannas syster här. Sitter och pratar och skrattar och massa. Dom ska hem snart och jag hoppas föräldrarna kommer hem snart så jag kan berätta om dagen innan jag går och lägger mig. Sen imårn ska jag ut och gå med Marie, färga hennes hår, sen bio och sen Stamford. Kommer bli greeeeat!!

Åhhh

Har lagt barnen nu, läste samma bok som igår. The cat in the hat comes back. Läste i min säng och dom tyckte det var så mysigt. Det går verkligen upp och ner på humöret. Tappat min kula till min piercing också, mindre kul. Får se till att köpa en ny snart.


Galet

Den här eftermiddan/kvällen har varit galen, inte galen som en sjukt bra utekväll utan galen som galen. Det började med att den äldsta slängde en tidning i ansiktet på den yngsta och jag skulle säga till och försökte ta iväg han därifrån. Gick sådär, så gick till lekrummet med han och försökte få han att sitta still i soffan där. Så att han skulle få ett "straff" eller timeout eller vad som, så han skulle lugna ner sig iaf. Han är killen som verkligen inte vill sitta still, speciellt inte när han är arg. Så jag förösker hålla han still och han börjar slå och slå och slå på min arm och jag sitter bara still och håller om han. Sen börjar han nypa mig på handen, typ så som Kristin brukade göra när hon var liten och sur. Jag sitter fortfarande bara still. Ja men vad gör man inte då om inte biter så hårt man kan i min hand. Så himla smart. Så nu har jag tre märken på min hand.

Sen skulle vi baka pizza, gick som det gick orkar inte ta upp allt. Men när allt iaf hade lugnat ner sig och pizzan var i ugnen, ja vad ska hända då om inte det jäkla brandlarmet ska gå i gång och tjuta så ut i helvete. Inte sånna enkla brandlarm som i Sverige heller som det bara är att ta ut batteriet ur. Och äldsta killen börjar grina hur mycket som helst för han är så rädd för brandlarm och han försökte ringa mamman men hon svara inte och han ville ringa 911. Ja hektiskt kan man ju säga.

Nu är det lugnt, dom kollar på tv och jag ska snart lägga dom.
Jag kommer vara et superwoman efter det här året.

Pizza

Gjorde pizzadegen förut och har nyss kommit hem från affären så nu ska vi börja göra pizza. Kul. Sen blir det film och popcorn, och tydligen uttalar jag popcorn fel. Ska tydligen också bli killed av äldsta killen. Jo men allt är bra ;)

Städtanter

Så himla värdelös morgon egentligen, men lika bra de. Fryser som en idiot och är förkyld. Städtanterna är här och det är så himla skönt att få sitt rum städat. Hade tänkt städat mitt rum i början på veckan men när mamman sa att städtanterna skulle komma på fredan så strunta jag i de. Hahha, dom får ju faktiskt betalt för att städa.

Äldsta killen kommer hem om en timme ungefär så hoppas städtanterna har åkt då. Ska nog bara ta det lugnt med barnen idag och sen ska vi ju göra pizza.


Jättepigg

Usch, är typ sjuk. Tät i näsan, ont i halsen ochs sånt. Därför skippade jag promenaden i dag och kollade på Paradise ist. Ska snart åka till banken, fick min check idag istället för imårn. Och sen en annan sak och så till affären och köpa jäst för ikväll ska jag baka pizza med barnen.

Så det blir inte alls mycket idag. Börjar jobba halv tre och fram tills dess ska jag bara ta det lugnt så jag kan bli frisk, eller inte mer sjuk. Jobbar kväll också så Hanna, Marie och Hannas syster kommer nog hit ikväll efter barnen lagt sig.

Busy busy

Hela dagen har gått i ett, vilket betyder att jag inte har haft tid att sitta vid datorn. Var och mötte Julia på starbucks, jättesnäll tjej, sen kom Jennifer för hon skulle träffa Marie och Anders men dom va inte där, så Anders och Daniel och hans ena värdbarn kom typ precis när jag skulle gå. Gick till leksaksaffären och Julia följde med, köpte spelet Twister så det blev bra. Dirket upp till skolan och hämta upp yngsta killen. När vi kom hem kom Hanna och Marie med deras värdbarn som var i samma ålder och dom lekte och hade sig och vi gjorde svenska pannkakor, jag mest ;) Följde ditt recept pappa och det blev hur bra som helst.

Åkte och lämna yngsta killen på barnkalas vid fyra och hämtade vid sex, sen till McDonalds och åt lite mat med barnen och det gick bra. Nu kan jag ju säga att jag vart själv på restaurang med barnen, och överlevt. Sen slutade jag jobba runt åtta, ist för nio så åkte till Starbucks igen och träffade Hanna, Marie, Anders och Johanna.

Läste katten i hatten för barnen och det var så himla mycket ord, typ alla lika och rimmade, bra för min engelska. När mamman kom hem och hörde när jag läste tyckte hon jag läste bra, sen satt hon med resten av boken också, lite press fick man ju..

Hanna följde med hem från Starbucks, vi skulle kolla Paradise men blev Greys ist med min värdmamma. Så himla glad att jag kommit i just den här familjen. Jag sa något om vad jag kanske skulle göra när jag kom hem om ett år och hon säger, nej du ska inte hem, du ska stanna här i några år till. Så himla gullig.

Nu blir det Paradise för min del iaf..

Roligt väder

Vaknade upp med ont i halsen idag, inte så skönt.Blev ingen promenad imorse eftersom det regna så det blev massa paradise avsnitt i ställe. Ska fixa mig snabbt nu och sen åka till Starbucks och träffa Julia. Sen till leksaksaffären och köpa present för yngsta killen ska på kalas. Sen iväg och hämta upp yngst killen, sen kommer Hanna och Marie med deras barn som är i samma ålder som yngsta killen så ska dom ha playdate. Vid halv fyra typ ska jag åka till kalaset och sen jobbar jag till nio typ.

Gött

Slutat jobba nu, berättade för mamman förut om bilen och det gick bra. Hon sa att hon inte brydde sig så mycket för att det ändå går att köra utan att man märker något, men hon sa att pappan är mer noga med sånt och han är i dc. tills på fredag så får se vad han säger då. Tror inte jag behöver betala något heller, det beror nog på om pappan vill göra något med de, då får jag ju betala. Hon var tacksam iaf att jag erbjöd mig betala och att jag berätta det :)

Ska träffa Hanna och Marie snart, bli inte allt förvånande nu, vi ska träffas på Starbucks ;)

Men så kul

Känns kul att jag typ glömt bort att jag backa in i stenen och ändå måste berätta det. Jag hoppas verkligen inte jag behöver betala 500$, då blire 2 och en halv vecka utan lön. Tro det eller ej men det är inte lockande. Va till banken imorse också, och dom är ju rätt så tröga ibland. Fattade verkligen inte vad jag mena, men det gick bra tillslut. Som tur va hade jag tydligen premiumkonto så om man skulle gå på minus behöver man inte betala för det, bara betala tillbaka.

Ska gå ner och plocka ur diskmaskinen och plocka undan lite och vid halv tre kommer äldsta killen hem så ska så fort som möjligt få han att göra läxorna. Annars hade det ju vart skönt att ligga i sängen och glo på något tvprogram.

Imorse ar det 34 grader farenheit, alltså 2 grader cellcius. Så himla kallt det blev helt plötsligt.

Shit

Åkte och hämta Hanna förut på morgonen, när jag skulle backa ut så backa jag in i några stenar. Lyckat, verkligen jättelyckat. Vi åkte iaf till Marie och gick promenad sen Walmart och köpte lite saker som jag kom på nu att jag glömde i bilen, lyckat med mjölk i bilen också. Ska duschz nu så jag blir lite mer happy, kanske kolla lite paradise hotel också.

Svinkallt

Nu har nog USA kommit ikapp Sverige igen, för det är svinkallt ute. Gick med pojken till bussen och hade fleecetröja och vinterjacka på mig, inte så kul. Ska åka till Marie snart och gå promenad.. Och idag börjar jag inte jobba förens halv 3, till typ 6ish, lite gött de.

Blää

Mår sjukt dåligt, har så himla ont i magen så jag tror jag dör. Kan inte sitta elr något, har så ont att det gör ont i ryggen. Fick lite tabletter av mamman, tre sånna man tuggar på och två man skulle svälja. Hur strora som helst , med tre olika färger, usch. Kändes som dom fastnade på tvären. Ska lägga mig nu och hoppas det är bättre imårn.

Äre soft eller?

Trodde denna dagen skulle bli hur jobbig som helst eftersom jag skulle jobba 10timmar. Jag har gjort lite mer en halva tiden nu och det är soft. Äldsta har playdate så dom är nere och gör någon arts and craft och yngsta är på playdate hos Hanna. Så gjorde nyss mat till dom och sen skjutsa till fotboll, hämta yngsta, hämta upp från fotboll sen till den yngstas fotboll sen slutar jag jobba. Va inte så jobbigt ändå, great!

Electionday

Idag är det val i USA, vilket betyder att barnen är lediga från skolan och att jag jobbar hela dagen, 10timmar. Hoppas dagen går bort utan problem men klockan är bata halv tio och det har redan vart massa tjaffs. Men allt ska nog gå bra, vid tolv kommer en playdate till den äldsta så då blir det lite lugnare för de. Sen är det fotboll som gäller idag så det är ju skönt.

Måste bara säga att jag sv så himla skönt inatt, otroligt. Sitter just nu och kollar på Pokemon med äldsta killen och yngsta är uppe i sitt rum och spelar DS.

Mera Gossip Girl

Kollade på Gossip Girl med Hanna. Roliga var att Robyn var med, och så sa dom att Blair hade vart på hennes efterfest i Stockholm. Sen hade Blair och Chuck sex, hahha, ni måste ha hängt med för att förstå så mamma och pappa kanske inte tycker det är så intressant.

Sen igår efter jag vart på halloweenparaden som var på 6th Avenue så läste jag min GGbok som jag inte läst på ett tag. Läste ett enda kapitel, vart tror ni inte dom var då om inte på 6th Avenue? Så himla coolt. Nästa gång är det väl jag som är med i GG, eller gifter mig med Chuck eller Nate. I let you know.

Lördagskvällen

På förmiddan på lördan var jag, Marie och Hanna till en park i Ridgfield och åt picknick. Sen hem och fixa lite. Pratade i telefon så himlans mycket den eftermiddan. Började fixa mig inför kvällen och väntade på att Jennifer skulle komma och sen Hanna och hämta upp oss. Sen åkte vi och hämta MArie och sen iväg till tåget till NYC. Gick till tjejernas hotell och fixade och förfesta lite. Men det blev bara jag, Hanna och Marie som gick vidare till Webster hall för det va massa krångel med biljetter för dom andra tjejerna. Askul kväll men äckliga killar. Klubben stängde 5 men vi gick redan 3, så då gick vi från klubben till stationen, men den var inte öppen så väntade på McDonalds med massa andra utklädda. Mina fötter gjorde så jävla ont eftersom jag frös och hade haft klackar hela kvällen och gick i världens sämsta och fulaste tofflor hela vägen. Men kul var det iaf. Mer fest i NYC kommer bli..


Bytt efternamn?

Jag lät den yngsta killen spela på min dator förut och så visar jag några bilder. Sen säger your name is Tone Wall och sen deras efternamn, Wall var tydligen mitt mellannamn, gullig unge :)

Var och lämna den äldsta på CCD förut, blev lite kaos. Jag skulle släppa av han och han ville ha pengar till snacks och jag sa att jag inte hade, sen kom han på att han hade ett helt rör med typ bara massa småmynt som han ville ta med. Då sa jag att han inte kunde ta med hela den in, så blev han sur och blbalba. Hela tiden stod det en bil bakom oss och vänta på att jag skulle åka, blev tydligen lite irriterad att vi tog sån tid så hon började försöka åka förbi, just då öppnar mitt barn dörren, och det var så sjukt nära att hon körde in i dörren. När barnet gick iväg sa jag ses sen när jag hämtar dig, han smäller igen dörren och säger nej det gör vi inte. Får väl hoppas han är kvar när jag hämtar upp han om en halvtimme.

Redan november?

Idag hade jag sovmorgon och det var så hinmla skönt, sov ikapp några timmar som jag missat i helgen. Vaknade vid elva, och börjar jobba om typ en timme. Asso, det är så himla skönt att sova ibland.

Har bestämt mig för att jag inte ska shoppa något denna veckan, om det inte är jättenödvändigt. Och jag kan inte fatta att det är november nu, det är ju nästan jul då. Det ska vara kallt i november, tack och lov ändå att jag inte behöver vinterjacka än. Frässten, om jag ser en bra och snygg halsduk kan jag kanske köpa de deen här veckan för det behöver jag ju.

Min stackars tå

Kom hem från NYC för en timme sen typ, ska lägga mig och sova ut nu. Sov ju bara fyra timmar inatt. Min tå gör också så sjukt ont, tror den blev förfrusen från igår när jag gick i tofflor hela vägen från klubben till stationen, två timmar ute mitt i natten med bara tofflor utan strumpor sätter sina spår på min fucking tå som är konstig annars. Tror till och med det är den tån som är sne. Kul, nu vet ni de :)

Jobbar inte förens 1 imårn så tänker inte gå upp innan tio. Skriver imårn om hela helgen som varit, kan ju iaf säga att det vart asgrym.

RSS 2.0