En liten tanke

Igår när jag skulle lägga mig kom jag och tänka på en sak, inte så roligt men.. Jag har varit här i över ett år, rättare sagt 437 dagar. Det är ganska länge. Och under hela denna perioden har ingen av mina kompisar eller nåttt skickat ett enda yvkort eller brev. Fick ett paket av mamma, pappa och Kristin förra julen. Och ett paket från en kompis. Det är det enda jag nånsin fått i posten här borta från Sverige. Förutom när jag fråga mamma om hon kunde skicka godis. Jag har skypat med en enda kompis sen jag kom hit, en enda kompis har tagit sig tid till att skypa med mig. När jag läser massa andra au pair bloggar läser jag hela tiden att folk tycker att man verkligen lär sig vilka ens vänner är. Vad betyder det för mig då?!

Det är inte ofta mina kompisar tar sig tid för att fråga hur jag mår och har det är, jag kan slå vad att ingen vet vad mina värdbarn heter, eller vilken stad jag bor i om det inte vore för facebook. Och det enda som verkar vara intressant nog att fråga om är om jag träffar nån kille.

2 av mina kompisar, som faktiskt hört av sig mest, och skickat mail och frågat, blir så glad av det. Det gör verkligen så att jag vet att ni bryr er. Och två andra som jag pratat med mest när jag vart här, förutom min familj, det är killar, konstigt nog.

Det känns så konstigt, tråkigt, och ledsamt på nåttt sätt.

Och när jag kommer hem, jag då ska allt vara som vanligt och alla vill veta allt som hänt. Tror någon det går att återberätta 1 och ett halv år eller? Nej..

Och om nån skulle sitta och tänka nu, jag har inte skrivit till dig, eller skickat ett vykort till dig för jag har inte din adress. Hur svårt är det att få min adress, hur svårt är det att fråga. Hur många har ens frågat efter mitt nya nummer.


Försöker vara duktig :(

Så himla fint väder idag, helt otroligt, som en vårdag, soligt och fint. Jag gick ut för att ta en springrunda på 60min. Gick bra och lätt, haha, går ju lättare om man är lättare. Men när jag hade sprungit 60min var det fortfarande en bit hem och jag hade lite brottom, så antingen gå eller fortsätta springa, och eftersom det gick så bra så sprang jag ju. 90min blev det, inte ett enda stopp, kanske inte så bra, kan inte gå nu, knappt. Så ont i knäna och höfterna.

Och vad som händer i veckan är träning och jobb. Från och med onsdag har ungarna halvdagar tills nästa onsdag, sen thanksgiving. Går inte mycket i skola här alltså... Sen på fredag ska vi på en Warren Miller film i stamford, (pappa, mamma, hoppas ni vet vad det är) och på lördag ska jag nog på collage football i New Haven. Yale- Harvard, kommer bli grymt. Sen jobbar jag lördag kvääll så lär bli lugnt även denna helg, är väl bra för min lever antar jag.

:)

Wiho, jag blir så glad när jag pratar med min familj, love you :)

Skrivet från MacBook Air

Softar dag idag, ställde tillbaka klockan en timme inatt också. Jobbade igår kväll, och inatt kom lillen och väckte mig för att sängen var blöt så var ju tvungen att byta. Föräldrarna var hemma men han gick in till mig, på morgnen hade han sagt till mamman att han försökt väcka henne men att hon inte vakna, haha.
Sen på morgonen kommer han in för att fråga om han hade nån baseball tröja som han kunde ha nÄr han skulle klä ut sig till baseball spelare. Sen kom äldsta och ville ha hjälp med sin kostym. Så fäljde med in till town för att se dom springa halloween loppet som v idag istället för förra söndan.
Sen kom Caaaaarroooo, så åkte vi till stbx, sen hem till mig och chilla lite, skypa lite med Linn och JImme, sen iväg till Stamford och gick runt lite på mallet och sånt och skulle äta mat. Och Caroline bestömde sig för att köpa en ny dator (hennes gick sönder för några veckor sen) och jag är inte alls avundsjuk. Men det gör inget, jag har ju så mycket kärlek runt om mig och det är ju viktigast :)
Nu är det sista godisracet innan vi börjar hårdträning imårn, plus dieten som vi har tagit lite pauser ifråan, och Despreate housewives.

Höstdag

Jobbade inte igår kväll men stannade inne ändå. Drog till gymmet en sväng och träna lite, hade en sån kick när jag åkte dit, vet inte om det var godiset eller musiken. Gick jättebra, tills jag slog i armbågen i nån grej, trodde nästan blodkärlet sprack för det blev blåt direkt. Men men. Åkte hem och kolla på tv och chilla. Gick och la mig och hade världens sovmorgon, var länge sen, sov till halv tolv :)

Vid halv två idag avr jag hos Emma, sen åkte vi och hämta upp några andra svenska tjejer så åkte ci till Darien high school för att kolla på football, jättekul, sen blev det starbucks en stund och sen hem till Emma en stund innnan jag åkte hem för att jobba. Köpte en mirakelspray på vägen hem, till datorn, man blåser in kall luft i fläkten på datorn så försvinner allt smuts. Nu låter min dator inte alls lika mycket längre, helt sjukt.

SKa äta lite godis, dricka vitamin water och kolla på tv nu när barnen sover. Imårn aknske jag ska göra en hemlis, hihi.

Ingen skola

Sa skolan ar installd resten av veckan, inte sa kul, ganska slappt anda, men hade hellre sett ungarna i skolan an hemma 24/7. Det betyder ocksa att jag jobbar tio timmar om dagen, jobba 11, eller 12 igar. Fem dagar irak, plus att jag jobabr lordag kvall. Sa denna veckan ar har jag inget liv.

Telefon vs. jacka

Man kan köpa en iphone 4 (inte den nyase) för ungefär $550, eller en Canada Goose jacka för $525 typ. Vad skulle vara mest värt, om jag hade haft pengar..

Inställd skola

Det snöa, det var snökaos, vi åkte in till new york ändå. Vadå, inget kan stoppa en partynatt. Vid femtiden på söndagmorgon låg vi i hotellsängen och sov 6 timmar innan det var dax att duscha, städa/packa och checka ut. Hade en rolig kväll, haha, det mesta får stanna där. Går ju inte så bra med mitt sprarande heller, jag förösker verkligen, men det går inte :( Inga julklappar iår inte, gheheh.

Och eftersom det ligger träd över varann väg så var ju skolan stängd idag, och kommer vara det imårn också, och antagligen onsdag med. Så får spendera hela dagen med mina sötisar, idag var dom faktiskt sötisar. Lite hypra runt lunch kanske, men det gick över.

RSS 2.0