Torsdag

I morgon bär det av till Las Vegas, ska bli så kul, men är lite stressad. Är inte hemma än och klockan är snart 11, och jag har inte börjar packa, har läxor som ska vara färdiga innan jag åker och håller samtidgt på att försöka hitta en ny roommate som helst kan flytta in i morgon, vilket stressar mig mest. Har haft två som sagt att dom ville flytta in men som sagt nej i sista sekund. Hoppas på bättre tur nu. Eller så kanske det är i vegas som jag kommer ha tur.

Slänger in lite blandade bilder från senaste tiden. 

























Look who is back!

Väldigt dålig uppdatering här på senaste tiden, eller rättare sagt, ingen uppdatering alls. Kan nog behöva skriva av mig lite på svenska för att inte bli allt för dålig på svenska. Har i alla fall varit upptagen med massa olika saker senaste tiden, därför ingen uppdatering. Sitter just nu och ska plugga lite, perfekt tillfälle att skirva lite här istället.
 
Sommaren är ju slut, även om vi har några dagar då och då med riktigt fint väder, sol och värme, som en svensk vår, fast med höststämning. Skolan började igen för 5 veckor sen, så nu börjar mid-termsen komma en efter en. Har ett prov i accounting på onsdag, så hoppas det går bra.
 
Bra saker som hänt sen sist är bland annat att Linn kom hit på besök, vilket var awesome. Jag har flyttat till en ny lägenhet, som är MIN, bättre läge, gåavstånd till skolan, större säng, tegelvägg. Känns så mycket bättre än mitt förra ställe även om det var i en luxury building. Nu fick jag hjärnsläpp och kommer inte på något mer, men allt rullar på bra här borta.
 
Saker som jag ser fram emot är att jag, Josefine, Rodde bokade biljetter till Las Vegas i onsdags natt klockan 4. Så på fredag åker vi dit, med ett helt gäng, ska blir så otroligt kul. Även första gången jag åker till västkusten. Så kommer få sol, och kunna gå barbent utan att frysa ihjäl. Och om en månad är det thanksgiving, vilket inte betyder något speciellt för mig eftersom jag baara firat det riktigt typ 2,3 gånger. Men denna thanksgiving ska jag åka till Bahamas, tjoooohoo. En månad efter det är det typ jul och då ska jag också åka iväg dit där det är sol, vet inte riktigt vart än. Så jag har en del saker att se fram emot emellan allt pluggandet.
 
Har bara bilder på min mobil, så det får komma en annan dag.
 

RSS 2.0